وحید اشتری، فعال اصولگرا در توییتر مدعی شد که یکی از بزرگترین موقوفات مشهد با نام «گوهرشاد» از سال ۱۳۹۶ به سید احمد علمالهدی، امام جمعه مشهد واگذار شده است. وی در توییتر خود نوشته بود که موقوفه واگذار شده، بیش از هزار هکتار زمین در مشهد و پنج هزار و ۷۰۰ «رَقبه سنددار» در چناران شهری که در فاصله حدود ۵۰ کیلومتری شمال غربی مشهد واقع شده است، دارد.
دفتر سیداحمد علم الهدی، امام جمعه مشهد در واکنش به شبهه واگذاری موقوفات گوهرشاد به او اعلام کرد که متولی باید یکی از سادات صلحای مشهد باشد و این جایگاه به تشخیص مراجع قانونی در من احراز شد.
واکنش امام جمعه مشهد
سید احمد علم الهدی در صفحه اینستاگرام خود نوشت: ضمن قدردانی از دغدغهمندی بزرگوارانی که در پی افشاگری مصادیق فساد در کشورند در خصوص شبهه واگذاری موقوفات گوهرشاد به امام جمعه مشهد توجه به این نکته ضروری است که متولی موقوفات گوهرشاد موقوفه خاص طبق متن وقف نامه یکی از سادات صلحای شهر مشهد تعیین شده است. لذا به تشخیص مراجع قانونی این جایگاه در آیت الله علم الهدی احراز شد و نامه مورد اشاره اداره کل اوقاف خراسان در مقام بیان این صلاحیت است. بنابراین اینکه بگوییم موقوفات گوهرشاد به آیت الله علم الهدی واگذار شده سخنی اشتباه است. دقیق آن است که متولی شرعی و قانونی موقوفات گوهرشاد آیت الله علم الهدی است.
واکنش روزنامه جمهوری اسلامی
روزنامه جمهوری اسلامی با انتشار پست اینستاگرامی رسانه حجت الاسلام علم الهدی نوشت: «در صفحه اینستاگرامی آقای علمالهدی به این نکته اشارهای نشده که مقدار موقوفات گوهرشاد و حقالتولیهای که به او میرسد چقدر است؟»
انتظار این است که متولی شرعی و قانونی موقوفات گوهرشاد نخست به اهالی خراسان و سپس به مردم ایران توضیح دهد که در مدت بیشتر از شش سالی که احمد علم الهدی عهده دار تولیت بوده است درآمد این موقوفات چقدر بوده و چگونه و در کجا هزینه شده است.