۱۴۰۴ دوشنبه ۱۲ فروردين

سرانجام غایله تحصن پنجاه روزه اجیر شدهگان پایداری چیها با حسن تدبیر فرماندار تهران (حسین خوش اقبال)که خود از رزمندگان بی ادعای دفاع مقدس است و با برخورد ملایم نیروی انتظامی به پایان رسید ، چه خوب است حامیان این گروه امنیت گریز مانند رسایی ها و ثابتی ها و …..از این رسوایی ها عبرت گیرند و در این شرایط بحرانی که قدرت های استکباری با تمام قوا برای مقابله با جمهوری اسلامی به میدان آمده اند بجای تحریک خشونت گرایان و تخریب خدمت گزاران مخلص در کنار مردم قرار گیرند و بیش از این ابزار دشمن نشوند .

علی مطهری تاکید کرد: معلوم نیست که چرا مقامات کشور اصرار بر مذاکره غیرمستقیم دارند که در آن واسطه‌ها به دنبال منافع خود هستند.

مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا به دلیل ترکیبی از بی اعتمادی تاریخی، تنش‌های ژئوپلیتیکی و اهداف استراتژیک متفاوت اغلب با چالش‌های مهمی مواجه است. در اینجا چند دلیل کلیدی وجود دارد که چرا مذاکرات غیرمستقیم ممکن است موفقیت آمیز نباشد، در حالی که مذاکرات مستقیم می تواند سودمندتر باشد:

ظریف گفت: بخش آخر وفاق که در صحبت های دکتر پزشکیان در انتخابات هم بود ولی هنوز تبدیل به راهکار نشده، فرصت محوری است. باید نگاه تهدید محور را به نگاه فرصت محور تبدیل کنیم؛ یعنی باید مسائل داخلی از حجاب گرفته تا اینترنت، زنان، بخش خصوصی، شرکت ها، ایرانیان خارج از کشور، جوانان نسل z و... را فرصت ببینیم و نه تهدید. روش برخورد با فرصت این است که بارورش کنیم و روش برخورد با تهدید، محدود کردن آن است. بنابراین باید در این بخش از وفاق نگاه فرصت محور به داخل کشور، مردم ایران، منطقه و جهان داشته باشیم.

دیپلمات وزارت امور خارجه گفت: در خصوص تهدیداتی که ریشه در مسائل داخلی منطقه دارد، به عقیده من مهم‌ترین عنصر، حفظ منطقه به صورت یک بشکه باروت است که در حال انفجار باشد. به عبارتی، بحث مسابقه تسلیحاتی مطرح می‌شود؛ یعنی جمع‌آوری و انباشت تسلیحات. کشورها درگیر یک مسابقه تسلیحاتی می‌شوند که نه تنها سرمایه‌های کشورهای منطقه از گردش خارج می‌شود و به تسلیحات تبدیل می‌شود، بلکه انباشت این تسلیحات نیز موجب رودررویی کشورها می‌گردد. چرا که بالاخره این تسلیحات باید به نوعی استفاده شوند. لذا، به عقیده من، مهم‌ترین تهدید مشترک کشورهای منطقه، همین مسابقه تسلیحاتی است.

موسویان نوشت: ایران پاسخ نامه را از طریق عمان داد در حالیکه نامه ترامپ را از طریق امارات دریافت کرده بود. روابط گسترده امارات با اسرائیل و عقد پیمان ابراهیم، دلیل بی اعتمادی ایران به امارات و امتناع ایران از ایفاء نقش ابوظبی در روابط تهران-واشینگتن است.

تقی آزاد ارمکی عضو هیات علمی دانشکده علوم اجتماعی دانشگاه تهران معتقد است ما راهی به جز صلح با جهان نداریم و بیان می کند: اینکه چطور وارد این گفت‌وگو شویم، نیاز به یک بازی سیاسی دارد و باید رئیس‌جمهور یا شخصیت‌های دیگر این گره را بگشایند. این بدین معنا نیست که ما به تمام خواسته‌های جهان تن دهیم؛ حل کردن مسائل یعنی دیگر به حوزه‌هایی که به ما مربوط نیست، وارد نشویم. ما باید صرفا منافع ملی خودمان را در اولویت قرار دهیم.

یک فعال سیاسی اصلاح‌طلب گفت: استفاده از کارشناسان غیرزبده برای کشور ما یک معضل شده است و نگاه به مدیریت‌ها نگاه سیاسی است و نگاه کارشناسی نیست.

از زمانی که ترامپ از نگارش نامه به رهبر ایران سخن گفت تارسیدن نامه به تهران زمان زیادی سپری شد.

کارشناس مسائل آمریکا گفت: رئیس‌جمهوری آمریکا در فضای دو قطبی که با تعارض و تضاد همراه بود، به پیروزی رسید، اما آمریکایی‌ها و حتی طرفداران او متوجه شده‌اند که بسیاری از وعده‌هایش قابل تحقق نیستند.

لطفا شکیبا باشید...