لوگو
1404 جمعه 19 ارديبهشت
  • صفحه نخست
  • سیاست
  • سخن‌گاه
  • اقتصاد
  • شهروند
  • بین الملل
  • فرهنگ و هنر
  • سلامت
  • علم و فناوری
  • ورزش
  • خواندنی‌ها
  • آرشیو روزنامه
1400/08/17 - شماره 1685
نسخه چاپی

ورزشی

خط زدن طارمی از لیست تیم ملی خطرناک است

به گزارش ستاره صبح آنلاین مهاجم گلزن ایران در لیست جدید تیم ملی نیست. او در بازی های گذشته ایران چه در مرحله اول و چه در مرحله نهایی مقدماتی جزو بهترین ها بوده است. خداداد عزیزی در واکنش به این اتفاق به خبرگزاری میزان می گوید: «به نظرم اسکوچیچ مرتکب اشتباه شد، چون مطمئناً طارمی به عنوان یک بازیکن کلیدی می‌تواند تأثیر زیادی در موفقیت تیم ملی داشته باشد.طارمی اشتباهی مرتکب نشده که به واسطه آن فرصت حضور در تیم ملی را از دست بدهد بلکه اسکوچیچ مرتکب اشتباه بزرگی شد و قطعاً در صورت پافشاری بر این نظر تیم ملی ملی متضرر خواهد شد.  خط خوردن طارمی از تیم ملی بازی خطرناکی است و به هیچ عنوان به سود تیم ملی نیست، به همین دلیل به نظرم باید هر چه سریعتر این موضوع برطرف شود تا فوتبال ملی متضرر نشود.»

فدراسیون دخالت کند و طارمی را برگرداند

به گزارش ستاره صبح آنلاین فرشاد پیوس در گفت‌وگو با ایسنا، درباره دیدارهای پیش روی ایران در مرحله مقدماتی جام جهانی اظهار کرد: بچه‌های ما باید مقابل حریف در میانه میدان حفظ توپ کنند و حریف را تحت فشار قرار دهند تا بتوانند بر حریف غلبه کنند. کار راحتی مقابل لبنان و سوریه نداریم اما اگر بتوانیم در انتقال توپ از دفاع به حمله خوب کار کنیم، می‌توانیم نتیجه بازی را به نفع خودمان تغییر دهیم.
او درباره خط خوردن مهدی طارمی از تیم ملی گفت: اسکوچیچ اشتباه کرده چون طارمی حرفی هم نزد و به نظر من فدراسیون فوتبال باید دخالت کند و مهدی طارمی را باید به تیم ملی برگرداند. ما به نظرات اسکوچیچ احترام می‌گذاریم اما لجبازی به درد تیم ملی نمی‌خورد. طارمی تجربه بالایی دارد و باید صحبت کنند تا این مشکل حل شود.

بازتاب دعوت نشدن طارمی در رسانه‌های عربی

به گزارش ستاره صبح آنلاین دعوت نشدن طارمی به تیم ملی فوتبال ایران در رسانه‌های عربی نیز بازتاب داشت. روزنامه الشرق قطر نوشت: طارمی در فهرست اخیر تیم ملی فوتبال ایران قرار نگرفت. اسکوچیچ درباره این تصمیم خود توضیح نداده است. طارمی در فصل جاری لیگ پرتغال ۱۰ گل به ثمر رسانده است. زوج او و سردار آزمون سهم به‌سزایی در صدرنشینی ایران در گروه نخست داشته اند. سایت لبنانی  اجواء نیوز هم نوشت: دراگان اسکوچیچ در فهرست اخیر ایران برای دو دیدار حساس برابر لبنان و سوریه نام مهدی طارمی ستاره و بهترین گلزن پورتو را قرار نداده است. این اقدام اسکوچیچ بعد از اختلاف شدیدی بود که بین او و طارمی شکل گرفت. باوجود آن که این بازیکن در ۷ گل از ۱۰ گل اخیری که تیم ملی ایران به ثمر رسانده نقش داشته اما او به تیم ملی دعوت نشد. 

رسانه کروات: طارمی به سرنوشت ربیچ دچار شد!

یک رسانه کروات حذف طارمی از فهرست تیم‌ملی را با حذف ستاره خط حمله کرواسی پس از رقابت‌های یورو مقایسه کرد. این رسانه در گزارشی به حذف نام مهدی طارمی از لیست اخیر تیم‌ملی فوتبال ایران توسط دراگان اسکوچیچ پرداخته است. اسپورت کرواسی در این گزارش اقدام سرمربی کروات تیم‌ملی مبنی بر حذف ستاره تیمش را با اتفاقاتی که پس از یورو ۲۰۲۰ برای تیم‌ملی کرواسی رخ داد مقایسه کرده است.در جریان یورو مرحله یک هشتم نهایی یورو ۲۰۲۰ زمانی که کرواسی با یک گل از اسپانیا پیش بود، آنته‌ ربیچ، ستاره خط حمله این تیم برای تعویض کفش‌هایش به بیرون از زمین می‌آید و در همان لحظه سارابیا بازی را به تساوی می‌کشد. شکست ۵ بر ۳ کرواسی در انتهای این بازی انتقادات شدیدی برای ربیچ به همراه داشت و حتی دالیچ، سرمربی کرواسی هم از او انتقاد کرد.

 

Facebook Twitter Linkedin Whatsapp Pinterest Email

دیدگاه شما

دیدگاه شما پس از بررسی منتشر خواهد شد. نظراتی که حاوی توهین یا الفاظ نامناسب باشند، حذف می‌شوند.

تیتر خبرهای این صفحه

  • نظام انتخاباتی تکثرگرا در عراق
  • سادگی و خلاقیت مهم‌ترین ویژگی‌ آثار کامبیز درم‌بخش
  • تـرور نـــافــرجــام؛ نخست وزیر در میدان
  • 66 میلیارد دلار ارز دولتی چه شد؟
  • شرط کاهش کسری بودجه پذیرش برجام و FATF است
  • مرگ دریاچه ارومیه با سدسازی دوباره!
  • پول جریمه‌های محدودیت‌های کرونایی کجاست؟
  • خشکسالی و کم‌آبی ایران در وضعیت بحران
  • عطش آزادی و نبرد با نژادپرستی
  • تولید سالانه 3 میلیون خودرو باکیفیت و کم مصرف
  • استخدام ۵۰ هزار معلم
  • ورزشی
لوگو
  • درباره ما
  • تماس با ما
  • همکاری با ما
  • تعرفه آگهی
  • نمایندگی‌ها
  • شناسنامه
  • مرامنامه
  • آرشیو
  • RSS

1401© :: کلیه حقوق قانونی این سایت متعلق به روزنامه ستاره صبح بوده و استفاده از مطالب آن با ذکر منبع بلا مانع است.