لوگو
1404 پنج‌شنبه 20 آذر
  • صفحه نخست
  • سیاست
  • سخن‌گاه
  • اقتصاد
  • شهروند
  • بین الملل
  • فرهنگ و هنر
  • سلامت
  • علم و فناوری
  • ورزش
  • خواندنی‌ها
  • آرشیو روزنامه
1404/09/10 - شماره 2642
نسخه چاپی

دغدغه‌های اوسمار برای دربی

پرسپولیس پس از پیروزی ارزشمند در قزوین با کوله‌باری از آرامش و روحیه مناسب به تهران برگشته تا خود را برای حساس‌ترین مسابقه نیم‌فصل آماده کند. سرخ‌ها در حالی آماده دربی جمعه می‌شوند که حتی در صورت پیروزی استقلال مقابل فولاد و فاصله گرفتن آبی‌ها در جدول، شرایط روانی و امتیازی پرسپولیس به‌گونه‌ای نیست که مثل هفته‌های قبل زیر فشار سنگین قرار بگیرد. از سوی دیگر، برگزاری مسابقه در روز جمعه باعث شده شاگردان اوسمار دو روز بیشتر از استقلال فرصت ریکاوری، بازسازی انرژی و تمرکز روی تمرینات تاکتیکی داشته باشند؛ امتیازی مهم در هفته‌ای که جزئیات می‌توانند تعیین‌کننده نتیجه باشند. 
پورعلی‌گنجی تجربه، سخت‌گیری و استحکام بیشتری دارد؛ ابرقویی سرعت و چابکی بالاتر. در نبردهای هوایی شرایط هر دو مشابه است. این دوگانگی ترکیب دفاعی را به یکی از پیچیده‌ترین انتخاب‌های هفته تبدیل کرده است.
پست دفاع راست امسال به یکی از نقاط پرنوسان پرسپولیس تبدیل شده است. پس از حضور صحرایی و محمدی، یعقوب براجعه توانست جایگاه ثابتی پیدا کند، اما مصدومیت‌ها و بیماری سرژ اوریه نیز در این روند بی‌تأثیر نبود. در دو بازی اخیر اما براجعه محتاط‌تر، کم‌ریسک‌تر و کم‌تحرک‌تر نشان داده و آن هجومی بودن همیشگی را از دست داده است. او در فاز دفاع هم اشتباهاتی داشته که نمونه بارزش صحنه‌ای بود که نزدیک بود مقابل شمس‌آذر به خطای پنالتی منجر شود.
آخرین تردید مهم به پست مهاجم سایه برمی‌گردد؛ پستی که هر دو گزینه موجود برایش نمایش‌های درخشانی داشته‌اند. تیوی بیفوما در بازی با استقلال خوزستان بهترین بازی‌اش را ارائه داد اما به‌دلیل مصدومیت غایب شد. حالا او برای دربی آماده است و با تحرک بالا و غیرقابل‌پیش‌بینی‌بودن می‌تواند تهدید بزرگی برای دفاع استقلال باشد.
در سوی مقابل، امید عالیشاه هرچند در بازی قزوین نمایش خوبی نداشت، اما یکی از باتجربه‌ترین و موفق‌ترین بازیکنان دربی طی یک دهه اخیر بوده است. او در این مسابقات معمولاً فراتر از انتظار ظاهر شده و همین سابقه او را به انتخابی منطقی تبدیل می‌کند. از آن طرف، درخشش اورونوف احتمال استفاده همزمان از بیفوما و عالیشاه را تقریباً منتفی می‌کند و اوسمار باید بین «تحرک» و «تجربه» یکی را انتخاب کند.

 

Facebook Twitter Linkedin Whatsapp Pinterest Email

دیدگاه شما

دیدگاه شما پس از بررسی منتشر خواهد شد. نظراتی که حاوی توهین یا الفاظ نامناسب باشند، حذف می‌شوند.

تیتر خبرهای این صفحه

  • مکتب سیستانی چه می گوید؟
  • راهکار هفت گانه ژاپن برای مقابله با آلودگی هوا
  • سخنان بی پرده اصحاب رسانه
  • تاثیر مازوت سوزی بر مرگ و میرها
  • بنزین فرمانده قیمت ها است
  • شهرها غرق دردود
  • سادگی، کلید آرامش و کشف هدف زندگی
  • نمایشگاه گروهی هنرمندان برجسته در شیراز
  • کارائیب در التهاب
  • تورم ترمز برید!
  • فلامینگو قهرمان کوپا لیبرتادورس شد
  • دغدغه‌های اوسمار برای دربی
لوگو
  • درباره ما
  • تماس با ما
  • همکاری با ما
  • تعرفه آگهی
  • نمایندگی‌ها
  • شناسنامه
  • مرامنامه
  • آرشیو
  • RSS

1401© :: کلیه حقوق قانونی این سایت متعلق به روزنامه ستاره صبح بوده و استفاده از مطالب آن با ذکر منبع بلا مانع است.