لوگو
1404 چهارشنبه 24 ارديبهشت
  • صفحه نخست
  • سیاست
  • سخن‌گاه
  • اقتصاد
  • شهروند
  • بین الملل
  • فرهنگ و هنر
  • سلامت
  • علم و فناوری
  • ورزش
  • خواندنی‌ها
  • آرشیو روزنامه
1404/02/20 - شماره 2502
نسخه چاپی

رفع نا ترازی انرژی برق کمترازیک دهه آینده با احداث نیروگاه‌های جدید

مدیرعامل شرکت برق منطقه‌ای اصفهان اعلام کرد
رفع نا ترازی انرژی برق کمترازیک دهه آینده با احداث نیروگاه‌های جدید
محبوبه عزیز-مدیرعامل شرکت برق منطقه‌ای اصفهان در نشست خبری با اصحاب رسانه بااشاره به این‌که مردم باید محدودیت و فرصت‌ها در صنعت برق را بدانند تا ما بتوانیم در تابستان سال جاری از مشکلات عبور کنیم، گفت: مصرف برق کشور 59 هزار مگاوات بوده و تولید برق 40 درصد این میزان می باشد،این در حالی است که به تأخیر انداختن تعمیرات، افزایش مداوم گرما و رشد 9 درصدی مصرف را باید از محدودیت‌ها دانست.
وی خاطرنشان کرد: با هوشمند سازی کنتورهای برق، سعی کرده‌ایم تا مشترکین پرمصرف را شناسایی کرده و میزان برق مصرفی آن‌ها را محدود کنیم
سعید محسنی با اشاره به نام‌گذاری امسال به نام «سرمایه‌گذاری برای تولید»، افزود: یکی از زیرساخت‌های تولید، تأمین برق بوده و صنعت برق کشور موظف به تأمین برق موردنیاز بخش تولید است.
وی بابیان این‌که تا پایان برنامه هفتم توسعه کشور، ساخت ۳۰ هزار مگاوات نیروگاه خورشیدی در کشور برنامه‌ریزی‌شده است گفت: علاوه برافزایش تولید، باید به بهینه‌سازی و کاهش مصرف برق نیز توجه شود؛ چون هزینه بهینه‌سازی و کاهش مصرف برق نسبت به ساخت نیروگاه جدید بسیار کمتر است.
محسنی بابیان این‌که هماهنگی بسیار خوبی در استان اصفهان برای واگذاری زمین به سرمایه‌گذاران به‌منظور ساخت نیروگاه خورشیدی ایجادشده است گفت: از ابتدای سال گذشته تاکنون ۲۷۰۰ هکتار زمین برای ساخت نیروگاه خورشیدی در استان تخصیص‌داده‌شده است؛ ولی اگر سرمایه‌گذار در زمان تعیین‌شده به ساخت نیروگاه اقدام نکند، زمین خلع ید و به سرمایه‌گذار دیگر واگذار می‌شود.
مدیرعامل شرکت برق منطقه‌ای اصفهان بابیان این‌که صنایع بزرگ با برق مصرفی بالای ۷ مگاوات نظیر مجتمع فولاد مبارکه و کارخانه‌های تولید سیمان، طرف قرارداد برق منطقه‌ای اصفهان هستند گفت: طبق ماده ۴ قانون مانع زدایی از توسعه صنعت برق، صنایع انرژی بر مکلف‌اند تا پایان سال 1407، پنج درصد برق مصرفی خود را تولید کنند و در صورت عدم احداث نیروگاه، در اولویت برنامه‌های مدیریت مصرف بار قرار خواهند گرفت . محسنی با اشاره به این‌که مدیریت استان ساخت ۵۳۰۰ مگاوات نیروگاه خورشیدی را تا سال 1406 در استان هدف‌گذاری کرده است، مهم‌ترین مانع این کار را تأمین منابع مالی برای واردات تجهیزات نیروگاه خورشیدی دانست و گفت: برای تولید هر کیلووات انرژی خورشیدی حدود ۱۵۰ دلار اعتبار نیاز است که با احتساب ساخت ۵۳۰۰ مگاوات نیروگاه خورشیدی در استان، اعتبار زیادی باید تخصیص شود.

هوای پاک در اکثر نقاط کشور
دیروز به جز شهرهای قرچک، یاسوج، زهک و زاهدان بقیه کشور هوای پاک و قابل قبول تجربه کردند.
روز گذشته ۱۹ اردیبهشت هوای اکثر مناطق کشور قابل قبول و در نیمه شمال غربی، پاک گزارش شده است.
شاخص شهرهای قرچک ورامین ۱۵۱، یاسوج ۱۸۶، زهک۱۹۵ و زاهدان ۱۹۴ بود. منطقه ویژه اقتصادی پارس ۲ در بوشهر که در آن فلرها بدون توقف می‌سوزند، مثل اکثر مواقع سال با شاخص ۲۰۰ در وضعیت ناسالم بود. شهرهایی مثل گناباد، خواف، رشت، هویزه، سوسنگرد، بهبهان، منجیل و ... برای گروه‌های حساس ناسالم بود. اکثر شهرهای استان‌های خوزستان و اصفهان که در هفته گذشته ناسالم بود، امروز هوای قابل قبول و سالم را تجربه کردند.

 

Facebook Twitter Linkedin Whatsapp Pinterest Email

دیدگاه شما

دیدگاه شما پس از بررسی منتشر خواهد شد. نظراتی که حاوی توهین یا الفاظ نامناسب باشند، حذف می‌شوند.

تیتر خبرهای این صفحه

  • افزایش ابتلا به آسم
  • تمام مواد غذایی کپک زده را دور بریزید
  • بیشترین تعداد مرگ‌ومیر براثر آلاینده‌ها در زابل
  • ۱۱ کارگر همچنان در بندر رجایی مفقودند
  • رفع نا ترازی انرژی برق کمترازیک دهه آینده با احداث نیروگاه‌های جدید
  • اردوی راهیان پیشرفت در بام ایران
لوگو
  • درباره ما
  • تماس با ما
  • همکاری با ما
  • تعرفه آگهی
  • نمایندگی‌ها
  • شناسنامه
  • مرامنامه
  • آرشیو
  • RSS

1401© :: کلیه حقوق قانونی این سایت متعلق به روزنامه ستاره صبح بوده و استفاده از مطالب آن با ذکر منبع بلا مانع است.