لوگو
1404 چهارشنبه 24 ارديبهشت
  • صفحه نخست
  • سیاست
  • سخن‌گاه
  • اقتصاد
  • شهروند
  • بین الملل
  • فرهنگ و هنر
  • سلامت
  • علم و فناوری
  • ورزش
  • خواندنی‌ها
  • آرشیو روزنامه
1404/02/20 - شماره 2502
نسخه چاپی

تمام مواد غذایی کپک زده را دور بریزید

کارشناسان تغذیه معتقدند باید تمام غذای کپک زده را دور ریخت و هیچ قسمتی را نخورد حتی اگر کپک فقط در بخشی از آن دیده شود، چرا که احتمال پخش سموم در سراسر ماده غذایی وجود دارد. کپک یا قارچ موجب از بین رفتن و فاسد شدن مواد غذایی می شود. کپک ها موجب فاسد شدن حجم زیادی از مواد غذایی و تبدیل شدن آنها به ضایعات می شوند، کپک‌ها به مواد غذایی طعم و بافت نامطلوبی می دهند و معمولا به رنگ‌های سبز، سفید، آبی یا سیاه در نقاط مختلف مواد خوراکی فاسد خودنمایی می کنند. باید تمام مواد کپک زده را دور بریزیم و هیچ قسمتی را نخوریم. حتی اگر قسمتی از ماده غذایی کپک زده باشد، باید تمام آن را دور بریزید. سموم کپک‌ها با حرارت و شستشو از بین نمی‌رود و باید از مصرف تمام غذای کپک زده دوری کرد. ظاهر شدن کپک به رنگ‌های سبز، آبی یا سفید روی نان، پنیر، میوه‌ها و سبزیجات نشان از حضور قارچ‌ها دارد، کپک روی رب، مربا، ترشی، آبغوره، آبلیمو و میوه‌ها نیز در خانه‌ها دیده می‌شود. برخی از کپک‌ها قابلیت تولید سم دارند و این سموم حتی با پخت، حرارت‌دهی یا شستشو از بین نمی‌روند. این ترکیبات می‌توانند مشکلات گوارشی، حساسیت‌های تنفسی، آسیب به کبد و کلیه و سرطان ایجاد کنند. بهترین راه پیشگیری، نگهداری صحیح مواد غذایی در دما و رطوبت مناسب و رعایت تاریخ انقضا است. 

 

Facebook Twitter Linkedin Whatsapp Pinterest Email

دیدگاه شما

دیدگاه شما پس از بررسی منتشر خواهد شد. نظراتی که حاوی توهین یا الفاظ نامناسب باشند، حذف می‌شوند.

تیتر خبرهای این صفحه

  • افزایش ابتلا به آسم
  • تمام مواد غذایی کپک زده را دور بریزید
  • بیشترین تعداد مرگ‌ومیر براثر آلاینده‌ها در زابل
  • ۱۱ کارگر همچنان در بندر رجایی مفقودند
  • رفع نا ترازی انرژی برق کمترازیک دهه آینده با احداث نیروگاه‌های جدید
  • اردوی راهیان پیشرفت در بام ایران
لوگو
  • درباره ما
  • تماس با ما
  • همکاری با ما
  • تعرفه آگهی
  • نمایندگی‌ها
  • شناسنامه
  • مرامنامه
  • آرشیو
  • RSS

1401© :: کلیه حقوق قانونی این سایت متعلق به روزنامه ستاره صبح بوده و استفاده از مطالب آن با ذکر منبع بلا مانع است.