زور دولت دوازدهم به مافیا نرسید
آذر سال 1396، آقای روحانی گفت: «بخش اعظم نقدینگی کشور در اختیار چند نفر است، آنها اجازه نمیدهند اقتصاد را سروسامان دهیم و در بازار ارز کالا و خدمات دخالت میکنند. برخورد با آنها سخت است ما میخواهیم از رهبر انقلاب کمک بگیریم.» رئیس دولت دوازدهم، شفافیت در بودجه سال 97 را دنبال کرد، با مخالفت مواجه شد. مقابله با اصحاب ثروت و صاحبان پولهای کثیف و مافیای نفت ماجراهای دیماه ۹۶ را در مشهد آغاز کرد. هر حرکتی که دولت دوازدهم برای مقابله با آنها طراحی کرد را زمینگیر کردند تا اینکه دولت دوازدهم، بازار را به آنها واگذار و عقبنشینی کرد. اصحاب ثروت و قدرت بازار ارز را تحت کنترل گرفتند.
حکمرانی در دست یک
دولت مخفی است!
وقتی آقای پزشکیان نایبرئیس مجلس دهم بود، در مصاحبهای عنوان کرد که مدیریت حکمرانی در کشور در دست یک دولت مخفی است و به رئیس دولت دوازدهم پیشنهاد کرد که افشاگری کند. کاری که خودش اکنون نمیتواند انجام دهد.
قدرت مافیای سوخت
در ایران شبیه مکزیک
حجم عظیمی از فرآوردههای نفتی به پاکستان قاچاق میشود، جریان قدرتمند از ساختار جنایی پیچیدهای برخوردار است. آنچه اکنون در ایران جریان دارد، مانند مافیای مکزیک است. مافیای سوخت و نفت در مکزیک قوی است. حتی تعدادی از همکاران رئیسجمهور مکزیک که بهعنوان یک مهندس انرژی از صنعت نفت وارد عرصه سیاست شدند، توسط مافیای نفت ترور شدند. حتی آقای زنگنه در پنجم دیماه سال 92 در دولت یازدهم، در جمع کارکنان و بازنشستگان وزارت نفت گفت: «مافیای گردنکلفتی در نفت ایران نفوذ پیداکرده و جنگیدن با آنها دشوار است.» او از کارکنان وزارت نفت خواست که در این نبرد به وزیر کمک کنند تا کشور برای صادرات دوباره 4.5 میلیون بشکه در روز آماده شود. رئیسجمهور جدید مکزیک در حال مبارزه با مافیاست؛ حتی به دلیل اینکه مافیا، پلیس مکزیک را تسخیر کرده، ارتش را به کمک گرفته و مبارزه جدی را با آنها آغاز کرده است.
شکلگیری دولت پنهان
الیگارشی نوپا در ایران که اصحاب قدرت و ثروت در آن نفوذ دارند، در سایه فشار حداکثری اقتصادی دولت آمریکا بر مردم ایران، در جریان خصوصیسازیهایی که در طول عمر دولت نهم و دهم و تحت عنوان مولدسازی داراییهای دولت به قیمت ارزان، اموال بیتالمال را میخرند و سود آن را هم با شرکا در چین، روسیه، اروپا، آمریکا و سایر کشورها تقسیم و در حسابهای بانکیشان نگهداری میکنند. این الیگارشی و صاحبان ثروت و قدرت، عمل خواهان این هستند که جمهوریت در نظام جمهوری اسلامی کمرنگ و حکومتی فامیلی و باندی اصحاب ثروت و قدرت به شکل دولت پنهان، زمام امور اقتصادی، سیاسی و تسلط بر ثروت ملی کشور را در دست داشته باشند. اینها اکنون آنچنان جریان قاچاق را در کشور سامان میدهند که حتی دولت هم نمیتواند مقابل آنها بایستد. اگر دلار به دست آوردند آن را در داخل کشور با رقم بالایی معاوضه میکنند. اگر نتوانستند دلار بگیرند، کالا به داخل قاچاق میکنند. اقتصاد کشور را منافع گروهی و باندی و مافیا مدیریت میکنند.
دولت پنهان را افشا کنید
پزشکیان در حال نزدیک شدن به نقطه عطفی است که خود به روحانی پیشنهاد داد و گفت که باید این دولت پنهان را آشکار کند. چگونه میشود که شرکت پالایش و پخش از وضعیت خطوط لولهای که از پالایشگاه، به میان دریا کشیده شده، مطلع نباشد! صنعت نفت پیچیده، سیاسی، اقتصادی و فنی و مهندسی است، عدهای آن را تکهتکه کردند. هر جا سود میداد و با سرمایه ملی ساختهشده بود، مانند پتروشیمیها، پالایشگاهها نیروگاهها را خصوصیسازی کردند و خصولتی شد. نقش نفوذیها در اجرای این پروژه پررنگ است. ترازنامه پتروشیمیها کجا منتشر میشود؟ به بهانه تحریم همهچیز باید محرمانه نگهداشته شود! تا زمانی که اقتصاد انرژی کشور شفاف نیست و به بهانه تحریم و جنگ اقتصادی، حقایق را از مردم پنهان میکنند، وضعیت ما تغییری نخواهد کرد. یک سر تحریم و جنگ اقتصادی در واشنگتن و لندن و اروپا و چین و روسیه است و سر دیگر آن در ایران قرار دارد. کاسبان تحریم همه باهم متحد هستند و از جیب ملت ایران، به قدرت و ثروت رسیدهاند.
برنامه نفوذیها
نفوذیها برنامه و سناریو پیچیدهای را در ایران طراحی کردهاند، چراکه صنعت نفت ایران، مادر اقتصاد است. نوک تیز حمله صنعت نفت است. متأسفانه عدهای از مافیا در حلقه قدرت حضور فعال دارند و وقتی رئیسجمهور میخواهد آنها را افشا کند، حوادث کشور را به او یادآور یشوند! آقای پزشکیان هم ناچار است مدارا کند!