به گزارش ستاره صبح، سنگ مزار اکبر عبدی امروز چهارشنبه ۴ شهریور ۱۴۰۵ در قطعه هنرمندان بهشت زهرا نصب شد؛ اتفاقی که با توجه به محبوبیت این بازیگر فقید، بار دیگر نام او را در فضای رسانهای و شبکههای اجتماعی مطرح کرد.
در آستانه تولد اکبر عبدی، خانواده این هنرمند سنگ مزار او را در محل دفنش نصب کردند. نکتهای که بیش از همه مورد توجه قرار گرفته، جملهای است که روی سنگ مزار نوشته شده است: «آمدم، خنداندم و رفتم».
این جمله با تصویری که بسیاری از مردم از اکبر عبدی در ذهن دارند، ارتباط عجیبی پیدا کرده است؛ بازیگری که بخش مهمی از خاطرات چند نسل از مخاطبان سینما و تلویزیون ایران با نقشهای طنز و ماندگار او گره خورده است.
تصاویر سنگ مزار جدید اکبر عبدی نیز در فضای مجازی منتشر شده و واکنشهای زیادی به همراه داشته است.
عبدی از جمله بازیگرانی بود که توانست در ژانرهای مختلف، بهویژه کمدی، حضوری ماندگار داشته باشد و بسیاری از نقشهای او همچنان در میان مخاطبان محبوب است.
اکنون نصب سنگ مزار این هنرمند در قطعه هنرمندان، بار دیگر خاطرات آثار ماندگار او را برای علاقهمندان سینمای ایران زنده کرده است.