نتیجه یک نظرسنجی:
از هر 3 ایرانی یک نفر مایل به مهاجرت است
روزنامه خراسان نوشت: یافتههای نظرسنجی مرکز افکار سنجی «کیو» در کشور که آذرماه اخیر انجامشده است، نشان داد، یکسوم از پاسخگویان در صورت فراهم بودن شرایط مایلاند به صورت موقت یا دائم مهاجرت کنند. به عبارتی از هر 3 ایرانی، یک نفر مایل به مهاجرت بودهاند. بر اساس همین نظرسنجی، مسائل اقتصادی انگیزه ۸۰ درصد پاسخگویان برای مهاجرت بوده است. درعینحال طبق آخرین آمار موجود جهانی در سال ۲۰۲۰، رتبه مهاجر فرستی ایران از میان ۲۳۲ کشور جهان ۵۴ بوده و این یعنی میزان مهاجرت از کشور ما از نظر آماری زیاد نیست. البته نگرانیهایی درباره افزایش میل به مهاجرت، به ویژه در بین متخصصان و نخبگان وجود دارد و همین موضوع سبب شده است دولت هم مهاجرت را به عنوان یکی از 37 مسئله کشور موردتوجه جدی قرار دهد.
انتقاد از عدم بهروزرسانی سامانه شفافیت شهرداری
عضو شورای شهر تهران گفت: از ابتدای شروع به کار این دوره در خصوص ضرورت بهروزرسانی سامانه شفافیت شهرداری تهران چند بار در صحن شورا تذکر داده شد اما متأسفانه همچنان این سامانه بهروزرسانی نشده است.
به گزارش خبرنگار ایلنا، ناصر امانی در ابتدای جلسه دیروز شورای شهر تهران با اشاره به بودجه شهرداری تهران گفت: ردیف ۱۰۸۲۵۲/۱۱۱ تحت عنوان نهضت تبیین گفتمان انقلاب اسلامی با مبلغ ۵ میلیارد تومان و ردیف ۷۰۶۱۵/۱۱ تحت عنوان حمایت از چهرهها و موترین جبهه انقلاب اسلامی به مبلغ ۲۰ میلیارد تومان است که تذکر بنده حذف این دو ردیف و اختصاص آن به پروژههای کوچک مقیاس محلات کم برخوردار جنوب شهر تهران است. امانی در ادامه تذکر دیگری در خصوص شفافیت گفت: رسانه ملی به صورت موردی در برخی از شهرداریهای کوچک کشور ازجمله سبزوار، بیرجند و کرمان اطلاعرسانی عمومی و از آنان قدردانی کرد و از بقیه شهرداریها خواست تا اقدامی مشابه انجام دهند. این در حالی است که از ابتدای شروع به کار این دوره در خصوص ضرورت بهروزرسانی سامانه شفافیت شهرداری تهران چند بار در صحن شورا تذکر داده شد اما متأسفانه همچنان این سامانه بهروزرسانی نشده است.
درمان 20 هزار کودک محک در سال کرونایی
خانواده بزرگ محک همواره تلاش کرده که در هر شرایطی از کودکان مبتلا به سرطان حمایت کند و در روزهای سخت درمان همراه ایشان باشد. شیوع ویروس کرونا در ایران و جهان نیز علیرغم مشکلات فراوانی که به دنبال داشته اما مانع از خدمترسانی محک نشده است. محک سختیهای بحرانها، رکودها، تحریمها و تحولات اقتصادی را به پشتوانه تداوم همراهی جامعه نیکوکاری ایران پشت سر گذاشته، از هریک از این تجارب آموخته و آموختههایش را در مواجهه با چالشهای جدید به کار گرفته است. بر همین اساس در مواجهه با بحران کرونا نیز تلاش کرده تا با اتکا به آرزوهای بزرگ بانیان، همتهای بلند نیکوکاران، فعالیتهای تخصصی بیشائبه پزشکان آنکولوژیست و کادر درمان و حمایتی و ظرفیت عملیاتی کارکنان و داوطلبان این مؤسسه، به عنوان نهادی سلامتجوی ضمن حفظ پروتکلهای بهداشتی و تلاش برای سلامت همگان، حمایت از درمان فرزندانش را در این شرایط سخت به بهترین شکل ادامه دهد. تعداد کل کودکان تحت حمایت محک در سه دهه فعالیت به بیش از ۳۹ هزار نفر رسیده است که در این میان بیش از ۲۰ هزار نفر از این فرزندان هماکنون در مرحله درمان قرار دارند. محک در پایان سال ۹۸ بیش از ۶۷۰۰ فرزند قطع درمان داشته است که این عدد در پایان سال ۹۹ به بیش از ۹۶۰۰ کودک رسید.