طرفداران این دو چند بار به خیابان آمدند و نسبت به نتیجه انتخابات اعتراض داشتند.این دو روز 25 بهمن 1389 فراخوانی برای حمایت از جنبشهایی که در منطقه افتاده بود دادند، پس از آن حصر شدند، از آن زمان تاکنون 14 سال سپری شده. مهدی کروی 87 سال، میرحسین موسوی 83 سال و زهرا رهنورد 79 سال سن دارند.مجمع نمایندگان ادوار مجلس شورای اسلامی چندی پیش با صدور بیانیهای خواستار آزادی محصورین و برداشتن حصر شد.در اقدامی دیگر عدهای از کهنه سربازان جنگ ایران و عراق فراخوان تجمع سکوت برای آزادی محصورین را اعلام کردند،روز 25 بهمن مقابل دانشگاه تهران تجمع سکوت برگزار میکنند. جزییات ماجرا را به نقل از جماران و خبر آنلاین میخوانیم :
آذر منصوری رئیس جبهه اصلاحات در واکنش به درخواست تجمع و حواشی بعد از آن در شبکه اجتماعی ایکس نوشت «چرا عدهای بدون مجوز و آزادانه هر جایی بخواهند تجمع برگزار میکنند، اما جمعی دیگر که از قضا از ایثارگران و جانبازان کشورند، قبل از برگزاری تجمعی مسالمت آمیز بازداشت میشوند؟». کارزار درخواست رفع حصر در پلتفرمی که بهمنظور ارائه مطالبات مدنی راهاندزای شد، این افراد خواستار رفع حصر شدند. این مطالبه برای ۲۴ ساعت در صفحه اصلی کارزار با برچسب ویژه نمایش داده شد و توانست در همین مدت کوتاه بیش از ۱۷ هزار امضا جمع کند تا اینکه گردانندگان این پلتفرم گزارش کردند، به دستور کارگروه تعیین مصادیق مجرمانه، ادامه انتشار این کارزار و جمعآوری امضا متوقف خواهد شد. آغاز کنندگان این راه به تلگرام کوچ کردند. در آنجا یک گروه برای مشارکت افراد و اعلام نظر درباره این مطالبه مدنی شکل گرفت و بر اساس خبرهایی که در فضای مجازی میچرخید، چند هزار نفر به گروه ایجاد شده پیوستند.
تجمع مسالمت آمیز
در کانال تلگرامی طراحی شده، فراخوانی برای یک تجمع مسالمتآمیز در مقابل دانشگاه تهران طبق اصل ۲۷ قانون اساسی صادر شد. اطلاعات موجود حاکی از آن بود که بیش از ۲۰۰ نفر برای حضور فیزیکی در تجمع روز ۲۵ بهمن ماه و مصادف با سالگرد حصر، اعلام آمادگی کردهاند. عمده این افراد از رزمندگان دوران دفاع مقدس یا کهنه سربازانی بودند که نه تنها جنگ را تجربه کرده بودند بلکه از زندانهای عراق هم جان سالم به در برده بودند و خواستار رفع حصر نخستوزیر زمان جنگ یعنی میرحسین موسوی به همراه همسرش زهرا رهنورد و مهدی کروبی پس از قضایای انتخاباتی سال ۱۳۸۸ بودند. فراخوانی هم برای تجمع مسالمت آمیز در روز ۲۵ بهمن منتشر شد که در آن از جوانان خواسته شده بود در این تجمع حضور نیابند. یک روز قبل از برگزاری تجمع خبر رسید که برخی از افرادی که درخواست تجمع داده بودند، بازداشت شدند. آذر منصوری رئیس جبهه اصلاحات در واکنش به درخواست تجمع و حواشی بعد از آن در شبکه اجتماعی ایکس نوشت «چرا عدهای بدون مجوز و آزادانه هر جایی، حتی محیطهای آموزشی و هر محلی که بخواهند تجمع و میتینگ برگزار میکنند، علیه رئیسجمهور و همراهانش شعار میدهند و مصونیت پولادین دارند، اما جمعی دیگر که از قضا از ایثارگران و جانبازان کشورند، قبل از برگزاری تجمعی مسالمت آمیز بازداشت میشوند؟». حزب مجمع ایثارگران نیز در اعتراض به حصر و بازداشت برخی ایثارگران و معترضان بیانیهای صادر کرد. بر اساس اعلام قبلی، برخی از داوطلبان برای برگزاری تجمع در روز ۲۵ بهمن ماه در مکان از پیش تعیین شده یعنی مقابل دانشگاه تهران حاضر شدند. این افراد نیز توسط نیروی انتظامی بازداشت شدند. در میان بازداشت شدگان نام دو تن از فرزندان آیتالله منتظری(سعید و سعیده) به چشم میخورد.