به گزارش ستاره صبح آنلاین در این مراسم فرهنگی، میراث گرانسنگ پروفسور سیدحسن امین ، فیلسوف، حقوقدان، ادیب و شاعر معاصر مورد تقدیر و توجه قرار می گیرد. وی رئیس انجمن ادبی ایران، دبیرکل علمی پژوهشی بنیاد جهانی سبزمنش، رئیس هیئت مدیره انجمن هم اندیشان ایران فرهنگی، رئیس شورای هنرمندان توسعه گرا، استاد بازنشسته صاحب کرسی دانشگاه گلاسگو کالیدونین در انگلستان و هم اکنون استاد افتخاری دانشگاه حکیم سبزواری در ایران است.
همچنین شایان ذکر است، استادان امین، در حقوق ایران دکتر سیدحسن امامی (امام جمعه تهران و رئیس مجلس در دوران پهلوی دوم) و دکتر احمد متین دفتری (نخست وزیر ایران در دوران پهلوی اول) در دانشگاه تهران، در حقوق بین الملل پروفسور جان گرانت در دانشگاه گلاسگو و در فلسفه علامه حسن زاده آملی بوده اند.
مراسم بزرگداشت پروفسور امین به عنوان یک شخصیت ممتاز علمی و فرهنگی، روز چهارشنبه هشتم شهریور ۱۴۰۲ از ساعت ۱۶ تا ۱۸ در فرهنگسرای فردوس برگزار می شود. میزبان این مراسم، انجمن ادبی کلام و دبیر این برنامه، خانم دکتر تارا شهنام است.
در این مراسم بزرگداشت، از جلد چهارم کتاب شاهنامه امین که نظیره و مکمل شاهنامه فردوسی است، رونمایی می شود و تعدادی از استادان و پژوهشگران حوزه ادبیات به نقد و معرفی این شاهکار کم نظیر خواهند پرداخت. افتتاحیه این نقد و بررسی، شامل سخنرانی این سخنرانان است: دکتر یاشار صلاحی (شاعر و فارغ التحصیل دوره دکتری ادبیات از دانشگاه تهران زیر نظر استاد شفیعی کدکنی)، دکتر سها یاوری ( دکتر ادبیات، ادیب نام آشنا و استاد برجسته سخنوری در انجمن های ادبی) و دکتر پرستو یمینی ( دانشیار دانشگاه آزاد و دکترای ادبیات فارسی از تاجیکستان). در این نشست همچنین شاعران به شعرخوانی و هنرمندان با اجرای هنری شعر و موسیقی، خوانشگری ابیاتی از شاهنامه امین و شاهنامه خوانی خواهند پرداخت.
همچنین استادان بزرگ ادبیات فارسی مانند دکتر حسین خطیبی، دکتر خلیل خطیب رهبر، دکتر محمدعلی اسلامی ندوشن، دکتر باستانی پاریزی. دکتر مظاهر مصفا ، دکتر قدمعلی سرامی، دکتر عباس کی منش و همچنین شاعران نامدار مانند مشفق کاشانی، حمید سبزواری. محمد قهرمان حسین آهی، ادیب برومند، وحیدرضا رهنما، ( ناظم کل قرآن به شعر فارسی)، مصطفی بادکوبه ای، دکتر نورالدین قاضی و ...همه خالق شاهنامه امین را به صورت گسترده ستوده اند که بخشی از آنها در صفحات پایانی جلد چهارم شاهنامه امین چاپ شده است.
گفتنی است که مقالات متعددی در نقد و معرفی شاهنامه امین در مجلات معتبر علمی و پژوهشی و نیز در مطبوعات به قلم استادان و پژوهشگران مختلف منتشر شده است.