مدیرعامل شرکت ملی مناطق نفتخیز جنوب:
پروژههای تولیدی یا مرتبط با تولید نفت و گاز بااهمیت ویژه بررسی و بهموقع به سرانجام برسد
اهواز - شبنم قجاوند: مدیرعامل شرکت ملی مناطق نفتخیز جنوب اهتمام بیشتر مدیران و روسای شرکت ملی مناطق نفتخیز جنوب و شرکت بهرهبرداری نفت و گاز مسجدسلیمان برای به هنگام کردن و به سرانجام رساندن پروژههای تولیدی یا مرتبط با تولید نفت و گاز را خواستار شد.
مهندس علیرضا دانشی که در جلسه پیشبینی بهرهدهی 6 ماهه دوم سال جاری و 5 سال آینده چاهها و در جمع مدیران شرکت بهرهبرداری نفت و گاز مسجدسلیمان و به صورت ویدئو اجلاس با مدیران و کارشناسان فنی شرکت ملی مناطق نفتخیز جنوب سخن میگفت افزود: برنامهریزیها بهگونهای باشد که میدانها غیرفعال در شرکت مسجدسلیمان موردبحث و تبادلنظر قرارگرفته و با تدوین یک استراتژی و برنامهریزی دقیق در جهت فعالسازی و بهرهبرداری از آنها حرکت نماییم. وی با اشاره به متفاوت بودن برخی برنامهریزیها، خواستار جدیت بخشی به امور شد و اظهار داشت: بایستی با استفاده از واقعیتهای میدانی، در ادبیات رفتار کاری تغییر ایجاد کرده و سرعت اجرای پروژهها شتاب بیشتری پیدا کند تا از اتلاف منابع جلوگیری به عمل آید. مهندس دانشی با ذکر اینکه شرکت ملی مناطق نفتخیز جنوب و شرکتهای تابع آن یک بنگاه بزرگ اقتصادی هستند که نقش بزرگی در اقتصاد کشور ایفا میکنند گفت: ضرورت دارد برنامهریزیها و طراحی تأسیسات به صورت منسجم و یکپارچه با این نگاه و هدف در جهت رسیدن به بیشترین دستاورد سوق یابند. مدیرعامل شرکت ملی مناطق نفتخیز جنوب در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به نقش این شرکت در حوزه مسئولیتهای اجتماعی و افزایش سطح رضایتمندی شهروندان و ذینفعان اظهار داشت: اگر میخواهیم به عنوان یک صنعت پیشرو در منطقه اثرگذار باشیم، باید در بحثهای زیرساختی به توسعه محیطهای پیرامونی صنعت نفت توجه جدیتری داشته باشیم. وی با عنوان اینکه خواست و ارادهی مدیران صنعت نفت به عنوان بخشی از دولت خدمتگزار کسب رضایتمندی عمومی است اظهار داشت: نگاه و هدفمان توسعهی زیرساختهای اجتماعی و اثربخشی عمقی خدمات است، ازاینرو به دنبال آن هستیم با شناسایی ظرفیتها، آنها را به عنوان پروژههایی برای ارائه خدمات مسئولیت اجتماعی تعریف و تصویب نماییم تا رضایت حداکثری شهروندان حاصل گردد.
مدیرعامل آبفای استان اصفهان مطرح کرد؛
کمبود 2.5 مترمکعب بر ثانیهای آب استان اصفهان در زمان پیک مصرف
محبوبه عزیز: مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان اصفهان در اجلاس مدیریت منابع آب فلات مرکزی ایران از کمبود 2.5 مترمکعب بر ثانیهای آب در استان اصفهان در زمان پیک مصرف خبر داد. حسین اکبریان با اشاره به چالشهای سامانه اول آبرسانی اصفهان بزرگ بیان کرد: با توجه به اینکه ظرفیت اسمی تونل این سامانه 7.5 مترمکعب بر ثانیه، اما ظرفیت بهرهبرداری از آن 10 مترمکعب بر ثانیه است، امکان فرسودگی تونل 17 کیلومتری این سامانه وجود دارد، همچنین با توجه به کمبود 2.5 مترمکعب بر ثانیهای در زمان پیک مصرف، پیشبینی سامانههای جایگزین از منابع آب حوضه و یا خارج از حوضه زایندهرود باید در دستور کار قرار گیرد. وی با اشاره به کدورت آب ورودی به تصفیهخانه آب اصفهان در زمان جاری شدن سیل تابستان سال جاری افزود: همین مشکل سبب شد تا خروجی تصفیهخانه کاهش پیداکرده و برخی از مناطق استان با کمبود و افت فشار آب مواجه شوند و خوشبختانه با تمهیدات پیشبینیشده بحران را پشت سر گذاشتیم. مدیرعامل آبفای استان اصفهان خاطرنشان کرد: ظرفیت تأمین فعلی آب در طرح آبرسانی اصفهان بزرگ در سال جاری در حدود 14 مترمکعب بر ثانیه است که نسبت به سال گذشته 500 لیتر بر ثانیه افزایش پیداکرده اما در همین مدت ظرفیت تولید از محل آبهای زیرزمینی در حدود 600 لیتر بر ثانیه کاهش پیداکرده است و چاههای فلمن نیز با ظرفیت 3.2 مترمکعب بر ثانیه، بهطور کامل خشکشدهاند. اکبریان بابیان اینکه 89 درصد جمعیت تحت پوشش شرکت آبفای استان تحت پوشش یک سامانه آبرسانی قرار دارند، خاطرنشان کرد: با توجه به فرهنگسازیهای صورت گرفته از سوی این شرکت در زمینه مدیریت مصرف، سرانه تولید آب 8 درصد و مصارف خانگی نیز 5 درصد کمتر از میانگین کشور شده است و تداوم اقدامات فنی، فرهنگی و قانونی به منظور مدیریت و کاهش مصرف آب امری الزامی است. وی بابیان اینکه 98 شهر و 949 روستا با جمعیتی بیش از 4 میلیون و 800 هزار نفر تحت پوشش خدمات این شرکت قرار دارند، تصریح کرد: از این تعداد، 58 شهر و 380 روستا با جمعیتی بالغ بر 4 میلیون و 329 هزار نفر که 89 درصد از جمعیت تحت پوشش این شرکت را دربرمی گیرند از سامانه آبرسانی اصفهان بزرگ استفاده میکنند و 40 شهر و 569 روستا با جمعیتی بالغ بر 528 هزار نفر خارج از طرح آبرسانی اصفهان بزرگ قرار دارند. مدیرعامل آبفای استان اصفهان اظهار داشت: آبرسانی به 320 روستا به صورت سیار انجام میشود که هزینه زیادی در بردارد و برای روستانشینان نیز مشکلات عدیدهای را ایجاد کرده است. وی افزود: بر اساس مطالعات انجامشده توسط شرکت مشاور، در سال 1410 متوسط نیاز آبی استان اصفهان 15 مترمکعب بر ثانیه و در زمان پیک 20 مترمکعب بر ثانیه خواهد بود.