تحقیقات اخیر نشان میدهد که کووید-19 روی سطوح یا اجسام برای مدت طولانی زنده نمیماند، اما هنگامیکه در هوا قرار بگیرد، ویروس میتواند معلق بماند و مانند دود در اطراف شناور شود. ویروس شناسان تأکید میکنند، باید به راههای کاهش خطر انتقال از طریق هوا توجه کرد تا مانع شیوع همهگیری شد. این توصیه در حالی منتشرشده که در اوایل همهگیری افراد مشغول شستن مواد غذایی خود بودند و در مکانهای عمومی همه سطوح ضدعفونی میشد. کارشناسان میگویند: «تمیز نگهداشتن دستان هنوز محتاطانه است، اما درک ما از کووید ادامه پیداکرده و به نظر میرسد انتقال آن از طریق هوا انجام میشود.»