لوگو
1405 يکشنبه 19 مهر
  • صفحه نخست
  • سیاست
  • سخن‌گاه
  • اقتصاد
  • شهروند
  • بین الملل
  • فرهنگ و هنر
  • سلامت
  • علم و فناوری
  • ورزش
  • خواندنی‌ها
  • آرشیو روزنامه
1405/07/19 - شماره 2846
نسخه چاپی

ممیزان، «درمانگران سازمان» برای ارتقای بهره‌وری و سیستمی‌شدن فرآیندها هستند

مدیرعامل شرکت نفت و گاز آغاجاری:
ممیزان، «درمانگران سازمان» برای ارتقای بهره‌وری و سیستمی‌شدن فرآیندها هستند
جلسه افتتاحیه ممیزی داخلی این شرکت با حضور مهندس سید محسن دهبان‌پور، مدیرعامل، جمعی از مدیران و کارشناسان ارشد برگزار شد.
مهندس دهبان‌پور در ابتدای این نشست ضمن تبریک انتصاب دکتر بورد به عنوان سرپرست وزارت نفت، از تلاش‌ها و زحمات دکتر پاک‌نژاد در دوران تصدی مسئولیت قدردانی کرد.
مدیرعامل شرکت بهره‌برداری نفت و گاز آغاجاری در ادامه با تأکید بر جایگاه ویژه ممیزی در تعالی سازمانی اظهار کرد: ممیزان در واقع درمانگران سازمان هستند و حضور کارشناسان توانمند سازی داخلی در فرآیند ممیزی، فرصتی مغتنم برای شناسایی دقیق نقاط قابل بهبود و رفع چالش‌های موجود است.
وی با اشاره به وضعیت  برخی فرآیندها در شرکت، تصریح کرد: در حال حاضر نگاه سیستمی به امور در  تمامی سطوح مختلف سازمان  نهادینه نشده است؛ از این‌رو انتظار می‌رود تیم‌های ممیزی با نگاهی ارزیاب‌گرانه و دقیق، به رفع نواقص کمک کنند تا به سمت استانداردسازی و اجرای نظام‌مند فرآیندها حرکت کنیم. مهندس دهبان‌پور همچنین بر لزوم بهبود شرایط کاری کارکنان تأکید کرد و افزود: ایجاد شرایط ایده‌آل برای سرمایه‌های انسانی شرکت از اولویت‌های اصلی ماست و ممیزان باید با پایش دقیق و ارزیابی‌های واقع‌بینانه، زمینه تحقق این مهم را فراهم آورند.

تأیید هیئت عالی پدافند غیرعامل وزارت نفت از آمادگی عملیاتی منطقه اصفهان در سوخت‌رسانی
ممیزی پدافند غیرعامل منطقه اصفهان توسط هیئت عالی وزارت نفت، با ارزیابی «کاملاً قابل‌قبول» و تأکید بر نقش راهبردی این منطقه در سوخت‌رسانی به استان‌های هم‌جوار، تهران و شمال کشور در شرایط اضطراری به پایان رسید.عملیات این منطقه توسط هیئت چهارنفره متشکل از مدیران پدافند غیرعامل وزارت نفت و شرکت ملی پالایش و پخش، به سرپرستی مهندس متشابهی، مدیر پدافند وزارتخانه، تحت ممیزی قرار گرفت در این ممیزی، هیئت بازدیدکننده در چهار رسته تخصصی شامل پدافند سایبری، پدافند شیمیایی، BCP (برنامه تداوم کسب‌وکار) و واکنش در شرایط اضطراری، دستورالعمل‌های صادره را مورد ارزیابی دقیق قرارداد. علیرضا سلیمی، سرپرست منطقه اصفهان، در این جلسه با اشاره به فعالیت‌های گسترده سوخت‌رسانی منطقه به‌ویژه در زمان حمله دشمن آمریکایی-صهیونیستی به کشور، اظهار داشت: «یکی از شاخصه‌های منطقه اصفهان، به‌ویژه در این دوران، سوخت‌رسانی منظم و برنامه‌ریزی‌شده بود. در این دوران سخت توانستیم بی‌وقفه و هدفمند، ضمن پشتیبانی از برخی مناطق آسیب‌دیده کشور، آن‌هم در شرایط اضطراری، سوخت‌رسانی را ادامه دهیم. رهام وزیری، رئیس HSE منطقه اصفهان، نیز دراین‌باره اعلام کرد: هیئت بازدیدکننده در چهار دسته تخصصی، دستورالعمل‌های صادره در حوزه‌های پدافند سایبری، پدافند شیمیایی، BCP و واکنش در شرایط اضطراری را تحت ممیزی قرارداد. همچنین گروه مذکور، مدیریت HSE این منطقه را با HSE شرکت‌های هم‌جوار در شهرک انرژی، همگام و در وضعیت کاملاً قابل قبولی ارزیابی نمود.» شایان‌ذکر است سرپرست هیئت عالی پدافند غیرعامل، با توجه به هم‌جواری منطقه اصفهان با پالایشگاه مهم اصفهان، شرکت پخش اصفهان را یکی از مناطق مهم در امر سوخت‌رسانی نه‌تنها در استان‌های هم‌جوار و تهران، بلکه در استان‌های شمالی کشورتان است.

 

Facebook Twitter Linkedin Whatsapp Pinterest Email

دیدگاه شما

دیدگاه شما پس از بررسی منتشر خواهد شد. نظراتی که حاوی توهین یا الفاظ نامناسب باشند، حذف می‌شوند.

تیتر خبرهای این صفحه

  • تقویت تعاملات صنعت نفت و مدیریت شهری امیدیه
  • توجه به ظرفیت چین برای توافق
  • اقتصاد در ایستگاه آخر
  • حمله گروه فشار به مسابقات موی تای زنان در قم
  • پذیرش واردات ۴ قلم لوازم خانگی
  • ممیزان، «درمانگران سازمان» برای ارتقای بهره‌وری و سیستمی‌شدن فرآیندها هستند
لوگو
  • درباره ما
  • تماس با ما
  • همکاری با ما
  • تعرفه آگهی
  • نمایندگی‌ها
  • شناسنامه
  • مرامنامه
  • آرشیو
  • RSS

1401© :: کلیه حقوق قانونی این سایت متعلق به روزنامه ستاره صبح بوده و استفاده از مطالب آن با ذکر منبع بلا مانع است.