لوگو
1404 يکشنبه 30 آذر
  • صفحه نخست
  • سیاست
  • سخن‌گاه
  • اقتصاد
  • شهروند
  • بین الملل
  • فرهنگ و هنر
  • سلامت
  • علم و فناوری
  • ورزش
  • خواندنی‌ها
  • آرشیو روزنامه
1404/09/30 - شماره 2656
نسخه چاپی

درمان آنفلوآنزا

یک پزشک متخصص طب سنتی می‌گوید: آنفلوآنزا همچون کرونا می‌تواند تهدیدکننده جان بیمار باشد. بر این اساس باید تا حد امکان علائم را کنترل و از وخیم‌شدن حال بیمار جلوگیری کرد. دکتر الهام پارسا ادامه می‌دهد: برای کاهش تب، مصرف نوشیدنی‌های نسبتا ولرم مثل مصرف نصف تا یک لیوان آب‌ سیب هر دو ساعت یک‌بار و نوشیدن عرق بید یا دمنوش ختمی و پنیرک مفید است. بدن‌شویه و پاشویه ترجیحا همراه با ترکیب ختمی و پنیرک می‌تواند در پایین‌ آوردن دمای بدن بسیار موثر باشد. مبتلایان در زمان بیماری اگر اشتها به غذا ندارند نباید غذا بخورند و مصرف اندک آب‌سیب یا آب و عصاره گوشت می‌تواند مناسب باشد. پس از این‌که تب و لرز بیمار قطع شد درصورت داشتن اشتها بهتر است برای رفع ضعف از تخم‌مرغ عسلی و آویشن، فرنی بادام، فالوده سیب، شیر بادام، چهارمغز، جوانه‌ها و در وعده ناهار و شام از گوشت‌های لطیف و سبک مانند گوشت گوسفند یا بلدرچین یا آبگوشت استفاده کند. عصاره‌های خانگی گوشت به‌خصوص در دوران نقاهت بسیار توصیه می‌شود. در زمان آنفلوآنزا مصرف غذاهای مایع مثل سوپ‌جو که در آن بال و گردن مرغ، گشنیز، کدوسبز، پیاز، سیر و شلغم به کار رفته باشد مفید است و درصورت تب‌دار بودن بیمار، بهتر است به این سوپ گل‌بنفشه نیز افزوده شود. از میان دمنوش‌ها، دمنوش نعنا، پونه، آویشن و همچنین مصرف کدوحلوایی، شلغم با عسل و آبلیمو گزینه‌های مناسبی هستند. استفاده زیاد از مخلوط سیر و پیاز در غذاها هم پیشنهاد می‌شود.

 

Facebook Twitter Linkedin Whatsapp Pinterest Email

دیدگاه شما

دیدگاه شما پس از بررسی منتشر خواهد شد. نظراتی که حاوی توهین یا الفاظ نامناسب باشند، حذف می‌شوند.

تیتر خبرهای این صفحه

  • هزینه بالای یلدا
  • درمان آنفلوآنزا
  • پیامدهای طلاق
  • ۷ برابر شدن تجرد قطعی
  • نقش مهارت‌آموزی در ایجاد اشتغال
لوگو
  • درباره ما
  • تماس با ما
  • همکاری با ما
  • تعرفه آگهی
  • نمایندگی‌ها
  • شناسنامه
  • مرامنامه
  • آرشیو
  • RSS

1401© :: کلیه حقوق قانونی این سایت متعلق به روزنامه ستاره صبح بوده و استفاده از مطالب آن با ذکر منبع بلا مانع است.