یک پزشک متخصص طب سنتی میگوید: آنفلوآنزا همچون کرونا میتواند تهدیدکننده جان بیمار باشد. بر این اساس باید تا حد امکان علائم را کنترل و از وخیمشدن حال بیمار جلوگیری کرد. دکتر الهام پارسا ادامه میدهد: برای کاهش تب، مصرف نوشیدنیهای نسبتا ولرم مثل مصرف نصف تا یک لیوان آب سیب هر دو ساعت یکبار و نوشیدن عرق بید یا دمنوش ختمی و پنیرک مفید است. بدنشویه و پاشویه ترجیحا همراه با ترکیب ختمی و پنیرک میتواند در پایین آوردن دمای بدن بسیار موثر باشد. مبتلایان در زمان بیماری اگر اشتها به غذا ندارند نباید غذا بخورند و مصرف اندک آبسیب یا آب و عصاره گوشت میتواند مناسب باشد. پس از اینکه تب و لرز بیمار قطع شد درصورت داشتن اشتها بهتر است برای رفع ضعف از تخممرغ عسلی و آویشن، فرنی بادام، فالوده سیب، شیر بادام، چهارمغز، جوانهها و در وعده ناهار و شام از گوشتهای لطیف و سبک مانند گوشت گوسفند یا بلدرچین یا آبگوشت استفاده کند. عصارههای خانگی گوشت بهخصوص در دوران نقاهت بسیار توصیه میشود. در زمان آنفلوآنزا مصرف غذاهای مایع مثل سوپجو که در آن بال و گردن مرغ، گشنیز، کدوسبز، پیاز، سیر و شلغم به کار رفته باشد مفید است و درصورت تبدار بودن بیمار، بهتر است به این سوپ گلبنفشه نیز افزوده شود. از میان دمنوشها، دمنوش نعنا، پونه، آویشن و همچنین مصرف کدوحلوایی، شلغم با عسل و آبلیمو گزینههای مناسبی هستند. استفاده زیاد از مخلوط سیر و پیاز در غذاها هم پیشنهاد میشود.