گروه اقتصاد: منصور پوریان، رئیس شورای تأمین دام کشور با اشاره به افزایش قیمت گوشت قرمز در یک سال به دلیل افزایش نرخ ارز، نبود نهاده‌های دامی و بیماری تب برفکی، گفت: مردم دیگر توان خرید گوشت قرمز کیلویی 650 هزار تومان تا یک‌میلیون و 200 هزار تومان را ندارند. گوشت به‌عنوان کالای حساس در سفره غذایی اهمیت زیادی دارد. سال گذشته وقتی‌که بودجه تقدیم مجلس شد، در بودجه ذکرشده بود که گوشت از کالاهای مشمول ارز ترجیحی حذف شود و ارز مبادله‌ای به آن تخصیص گیرد. وقتی دولت چهاردهم ارز ترجیحی گوشت را به ارز مبادله‌ای تغییر داد، باید تغییر بزرگی در قیمت گوشت قرمز اتفاق می‌افتاد. دولت همیشه باید گوشت را باقیمت مناسب تهیه کند و در اختیار مصرف‌کنندگان قرار دهد.