گروه سیاسی: امروز جنگ ایران و اسرائیل وارد هفتمین روز خود می شود. این جنگ که از بامداد جمعه با تجاوز اسرائیل آغاز شد روز گذشته با شدت بیشتر ادامه داشت. اسرائیل به مراکز نظامی و غیر نظامی حمله کرد و خسارات مادی و جانی وارد کرد. در مقابل ایران هم با موشک های فتاح به اسرائیل حمله کرد. این موشک ها از گنبد آهنین عبور کرده و به اهداف برخورد کردند. این جنگ باعث اضطراب مردم شده است. تهدیدهای اسرائیل باعث شد تا کوچ گسترده از تهران به سمت دیگر شهرها صورت گیرد. اتفاق دیگری که در حال وقوع است اینکه کشورهای فرانسه، انگلیس، آلمان و ایتالیا به تدریج دارند به کمک اسرائیل می روند تا در جنگ شکست نخورد.
غرب پشت سر اسرائیل
شواهد و قرائن نشان از تداوم جنگ است نتیجه جنگ به نفع طرفی است که تجهیزات نظامی بیشتری داشته باشد. غرب پشت سر اسرائیل ایستاده اما چین و روسیه که متحد ایران هستند سکوت کرده اند. عراق و روسیه نیز در اقدامی معنا دار برای اینکه به غرب ضربه نخورد تولید نفت را افزایش داده اند. با این وجود ایرانیان تجاوز به میهمن را محکوم می کنند و از مجامع بین المللی می خواهند جلوی اسرائیل را بگیرند.
راهکار
انتظار این است که در شرایط جنگ دولت به سراغ میر حسین موسوی، بهزاد نبوی، حمید میرزاده، مسعود روغنی زنجانی و همه کسانی که کشور را با درآمد کم نفت اداره کردند و حداقل کالاهای اساسی را برای همه مردم با کوپن تامین کردند برود. اگر دولت بتواند کالاهای اساسی و ضروری را برای مردم تامین کند و به آنها اطمینان دهد مردم نگران نخواهند بود بلکه به آینده امیدوار خواهند شد. متاسفانه دولت و مجلس کنونی از چنین پتانسیلی برخوردار نیست زیرا افراد تکنو کرات در این دو نهاد کمتر وجود دارد.
بهره گیری از تکنوکرات ها
راه برون رفت از بحران بزرگ کنونی بهره گیری از مدیران و نمایندگان پیشین مجلس و تکنوکرات هاست. اگر چنین شود فضای روانی به وجود آمده برای مردم که به فروشگاه ها برای خرید کالا به وجود آمده است از بین خواهد رفت.