دستگیری متجاوز سریالی در تهران در حالی درصدر اخبار قرار گرفت که همانند سایر پروندههای تجاوز، شمار شاکیان این پرونده تاکنون به ۲۲ نفر رسیده است.
پلیس آگاهی تهران بزرگ از دستگیری متجاوز به بیش از ۲۰ نفر در محله های خلوت حوالی بوستان چیتگر خبر داد. سرهنگ مرتضی نثاری معاون مبارزه با جرایم جنایی پلیس اگاهی تهران بزرگ در این باره می گوید: اوایل اسفندماه سال گذشته بود که پروندهای از دادگاه کیفری شماره یک به پلیس آگاهی واصل شد مبنی بر اینکه یک خانمی دادخواهی کرده بود که جهت کار در منزل از طریق سایت دیوار با متهم آشنا شده و زمانیکه برای انجام کار، به آدرسی که فرد برای او فرستاده بود می رود؛ متوجه می شود متهم با موتورسیکلت دنبالش آمده و با اکراه برای رسیدن به آدرس سوار موتور می شود اما در نهایت متوجه می شود که این مرد از تاریکی هوا استفاده کرده و در مسیر انحرافی که اتوبانی و خلوت است راه خود را کج کرده؛ به همین دلیل خود را از موتورسیکلت به پائین پرت می کند اما متهم با بی شرمی تمام، قربانی را روی زمین کشیده و در محدوده بیابانی این اتوبان، این قربانی مورد آزار و اذیت قرار می گیرد. متهم که سابقه کیفری نیز دارد؛ در اواسط اسفندماه پس از تعقیب و گریز دستگیر می شود. این متهم قصد فرار از دست ماموران را داشت که به ضرب گلوله متوقف و دستگیر شد. این متهم در بازجویی ها به تجاوز به ۲۲ زن با همین روش اعتراف کرد.
یکی از زنان قربانی عنوان کرد که وقتی قصد فرار از دست این مجرم داشت مورد ضرب و شتم شدید قرار گرفته و حتی برای جلوگیری از فرار وی، به درخت بسته شده است. علاوه بر این فردی عنوان کرد که چندین بار با روسری قصد خفهکردنش را داشته است.
گزارش دهید تا آزارگران دستگیر شوند
سردار علی ولیپور گودرزی رئیس پلیس آگاهی تهران بزرگ نیز از شهروندان خانمی که مورد تعرض قرار گرفته اند خواست که به پلیس اعتماد کنند و با شکایت کردن از این افراد، جلوی قربانی شدن افراد بیشتر را بگیرند.
وی در این باره می افزاید: متاسفانه برگ برنده مجرمین آزارگر؛ ترس قربانیان از آبرو و قضاوت اطرافیان در مورد آنان است. این موضوع باعث می شود تا برخی از قربانیان از گزارش اتفاق رخ داده به پلیس و طرح شکایت خودداری کنند.
کسانی که با مباحث روانشناختی آشنایی دارند میدانند که افراد دچار اختلالات و انحرافات جنسی در راستای انحرافات و تمایلات بیمارگونه خود به سراغ قربانیان می روند و این موضوع هیچ ارتباطی با وضعیت ظاهری یا رفتاری قربانی ندارد.
رئیس پلیس اگاهی تهران بزرگ ادامه می دهد:من از تمام بانوان عزیز سرزمینم درخواست می کنم تا در صورتی که مورد حمله فردی آزارگر قرار گرفتند؛ اگر موفق به فرار شدند و قصد شکایت هم نداشتند باز هم در راستای وظیفه انسانی خود به پلیس آگاهی مراجعه و اتفاق رخ داده را گزارش کنند. در پرونده اخیر هم خانمهایی شهامت به خرج داده و به پلیس اعتماد کرده و نتیجه این دادخواهی از پلیس؛ دستگیری مجرمی شیطان صفت و توقف اعمال مجرمانه او بر علیه زنان این شهر شد.