لوگو
1404 جمعه 19 ارديبهشت
  • صفحه نخست
  • سیاست
  • سخن‌گاه
  • اقتصاد
  • شهروند
  • بین الملل
  • فرهنگ و هنر
  • سلامت
  • علم و فناوری
  • ورزش
  • خواندنی‌ها
  • آرشیو روزنامه
1403/11/24 - شماره 2453
نسخه چاپی

ورود استراماچونی و موسیمانه به فوتبال ایران تا ابد ممنوع شد!

ناتوانی باشگاه‌های ایرانی در پرداخت قرارداد مربیان و بازیکنان خارجی از یک طرف و افزایش چشمگیر نرخ ارز از سوی دیگر موجب شده تا باشگاه‌های داخلی با چالش جدی مواجه شوند و موج شکایت بیشتری نسبت به سالیان گذشته شکل بگیرد یا در راه باشد که آخرین آنها مربوط به پرونده خبرساز پیتسو موسیمانه است. پیتسو موسیمانه که کمتر از چهار ماه هدایت استقلال را عهده‌دار بود و به یک‌باره تصمیم به فسخ قرارداد یک‌طرفه گرفت و به دلیل رقم یک میلیون و 300 هزار دلاری قراردادش موجب عصبانیت شدید آبی‌ها شد، در صورت تدوین مقررات جدید فدراسیون دیگر حق حضور در ایران را نخواهد داشت.

بی‌تعهدی بسیاری از باشگاه‌های فوتبال ایران و ناتوانی در پرداخت قرارداد مربیان یا بازیکنان خارجی و به طبع صدور احکام مالی سنگین از سوی فیفا یا دادگاه حکمیت ورزش موجب شد تا حالا فدراسیون فوتبال ایران برنامه جدیدی در این باره داشته باشد. محدودیت در امضای قرارداد با خارجی‌ها، حضور مربی یا بازیکنان با کیفیت خارجی که طی سالیان اخیر رزومه داشته‌اند، سقف بودجه و ... راهکارهایی بود که فدراسیون فوتبال ایران برای جلوگیری از هدر رفت پول توسط باشگاه‌ها در نظر گرفت ولی همچنان شاهد فسخ یک‌طرفه قراردادها و احکام مالی سنگین از سوی نهادهای خارجی هستیم. در این شرایط، کمیته تدوین و تنظیم مقررات فدراسیون فوتبال به هیئت رئیسه فدراسیون پیشنهاد داده تا مربیان، بازیکنان، مشاوران و ... خارجی که طی سالیان اخیر باشگاه‌های ایرانی را در فیفا یا دادگاه حکمیت ورزش محکوم کردند، اجازه حضور دوباره در فوتبال ایران را نداشته باشند و ورودشان را ممنوع نمود.

مارک ویلموتس (تیم ملی ایران)، پیتسو موسیمانه (استقلال)، آندره‌آ استراماچونی (استقلال)، گابریل کالدرون (پرسپولیس)، ایگناسیو مارتینز (فولاد خوزستان)، بوژیدار رادوشوویچ (پرسپولیس)، آنتونی استوکس (تراکتور- پرسپولیس)، کوین کونستانت (تراکتور)، لی اروین (تراکتور)، عزیزبک آمانوف (استقلال)، لئاندرو پریرا (پرسپولیس) و ... تنها بخشی از سرمربیان و بازیکنان خارجی در سالیان اخیر هستند که باشگاه‌ها را محکوم کردند که در صورت تصویب پیشنهاد کمیته تدوین و تنظیم مقررات فدراسیون فوتبال در هیئت رئیسه، دیگر اجازه حضور در ایران را نخواهند داشت. در این بین، نام استراماچونی بارها در مقاطع مختلف برای حضور دوباره در فوتبال ایران و استقلال مطرح شد که در صورت تایید هیئت رئیسه فدراسیون فوتبال، دیگر اجازه فعالیت در این کشور را نخواهد داشت.

 

Facebook Twitter Linkedin Whatsapp Pinterest Email

دیدگاه شما

دیدگاه شما پس از بررسی منتشر خواهد شد. نظراتی که حاوی توهین یا الفاظ نامناسب باشند، حذف می‌شوند.

تیتر خبرهای این صفحه

  • دولت چهاردهم مثل دولت سیزدهم در مسیر فرصت سوزی
  • تحریم های آمریکا کشور را با مشکل مواجه خواهد کرد
  • آشفتگی اورژانس قلب تهران/ ازدحام، معطلی،صف نوبت دهی، ظرفیت ناکافی و...
  • فحاشی به حسن روحانی در مراسم22 بهمن
  • خود دانید ومملکتتان
  • الگوی چین برای توسعه ایران
  • مسئولیت نهادها در تصادفات رانندگی
  • ایستِ ایران در گفتگو با ترامپ
  • نتانیاهو رسماً مذاکرات مرحله دوم توافق غزه را متوقف کرد
  • فشار شوک ارزی
  • خطای حکمرانی علت افزایش مرگ‌ومیر جاده‌ای
  • موانع توافق نهایی استقلال با ماتزاری
  • ورود استراماچونی و موسیمانه به فوتبال ایران تا ابد ممنوع شد!
لوگو
  • درباره ما
  • تماس با ما
  • همکاری با ما
  • تعرفه آگهی
  • نمایندگی‌ها
  • شناسنامه
  • مرامنامه
  • آرشیو
  • RSS

1401© :: کلیه حقوق قانونی این سایت متعلق به روزنامه ستاره صبح بوده و استفاده از مطالب آن با ذکر منبع بلا مانع است.