«چتجیپیتی سرچ» در خطر فریب خوردن
«چتجیپیتی سرچ» در خطر فریب خوردن قرار دارد و ممکن است اطلاعات اشتباه را ارائه دهد.به گزارش ایسنا، روزنامه بریتانیایی «گاردین» نوشت موتور جستوجوی «چتجیپیتی سرچ» مبتنی بر هوش مصنوعی که در ماه جاری میلادی راهاندازی شد، با مشکل فریب خوردن همراه است و متنهای گمراهکننده را تولید میکند.هدف از ویژگی چتجیپیتی سرچ این است که با انجام دادن کارهایی مانند خلاصه کردن بررسیهای صفحه وب، به مرور سرعت بدهد، اما گاردین خاطرنشان کرد که این قابلیت میتواند چتجیپیتی را ترغیب کند تا نظرات منفی را نادیده بگیرد و با درج متن پنهان در وبسایتهایی که ایجاد کرده، خلاصههای کاملا مثبت را تولید کند.
رونمایی از قویترین مدل «هوش مصنوعی باز»
شرکت «دیپسیک» از مدل جدید هوش مصنوعی خود رونمایی کرده است که به نظر میرسد یکی از قویترین مدلهای هوش مصنوعی باز تا به امروز باشد.مدل جدید هوش مصنوعی «دیپسیک وی۳»(DeepSeek V3) که توسط شرکت «دیپسیک» ابداع شده است، به توسعهدهندگان امکان میدهد تا آن را برای بیشتر اپلیکیشنها از جمله اپلیکیشنهای تجاری دانلود و اصلاح کنند. دیپسیک وی۳ میتواند طیف گستردهای از کارها و وظایف مبتنی بر متن را مانند کدنویسی، ترجمه و نوشتن مقاله و ایمیل با توجه به درخواست انجام دهد. دیپسیک وی۳ هم از مدلهای قابل دانلود «باز» در دسترس و هم از مدلهای «بسته» هوش مصنوعی که فقط از طریق API قابل دسترسی هستند، بهتر عمل میکند.
کشفی برای درمان ناباروری مردان
پژوهشگران «دانشگاه پکن» یک مکانیسم مهم را در سندرم «کلاینفلتر» کشف کردهاند که میتواند برای درمان ناباروری مردان امیدبخش باشد. مردان بسیاری هستند که آرزوی پدر شدن دارند، اما به دلیل یک بیماری ژنتیکی غیر قابل کنترل، با ناباروری روبهرو شدهاند و در ناامیدی به سر میبرند. برای مبتلایان به سندرم «کلاینفلتر»(Klinefelter)، این واقعیت دردناک یک مبارزه دائمی است. پروفسور کیائو جی»(Qiao Jie) و گروهش در بیمارستان دانشگاه پکن نشان دادند چرا سندرم کلاینفلتر که یک بیماری ژنتیکی رایج است و از هر ۶۰۰ مرد یک نفر را تحت تاثیر قرار میدهد، اغلب به ناباروری منجر میشود.