بازگشت بینایی با کمک هوش مصنوعی
یک زن نابینای اهل پرتغال در انگلیس تحت عمل جراحی پیشگامانه چشم با هوش مصنوعی قرار گرفت و بینایی خود را به دست آورد. یک زن نابینای ۳۱ ساله پرتغالی به نام پاتریشیا گونسالوس(Patrícia Gonçalves) بینایی خود را به لطف یک عمل جراحی لیزیک پیشگامانه با هوش مصنوعی به دست آورد. یک زن ۳۱ ساله پرتغالی نابینا به نام پاتریشیا گونسالوس با موفقیت بینایی خود را به لطف یک عمل جراحی لیزیک پیشگامانه با هوش مصنوعی به دست آورده و نقطه عطفی جدید در فناوری پزشکی را رقم زده است. پاتریشیا اولین فرد در بریتانیاست که این درمان پیشرفته را دریافت کرده است.
گردو برای تقویت معده و کبد
گردو مقوی مغز، معده و کبد، خشکاننده رطوبات اضافی بدن، درمان دلپچیه، ضد سرطان سینه و مقوی حواس و حافظه است. علیرضا یارقلی، متخصص طب سنتی درباره خواص گردو گفت: گردو گرم و خشک است و مصرف آن در فصول سرد سال بسیار مفید است؛ چراکه باعث ایجاد حرارت و گرمای مناسب در بدن میشود. حاوی ویتامینهای E، B۶، B۹، آهن، روی، فسفر، منگنز، پروتئین، اسیدها چرب، امگا۳ و آنتی اکسیدان است و استفاده از روغن آن برای تقویت پوست و مو بسیار مفید است. یارقلی یادآور شد: گردو مقوی مغز، معده و کبد، خشکاننده رطوبات اضافی بدن، درمان دلپچیه، ضد سرطان سینه و مقوی حواس و حافظه است.
تأثیر مخرب ریزپلاستیکها بر آبوهوا
پژوهش جدید دانشمندان نشان میدهد ریزپلاستیکهای موجود در هوا با تشکیل ابرها، بر آبوهوا و اقلیم تأثیر میگذارند. بنا بر نوشته وبگاه لایو سایِنس، ابرها زمانی تشکیل میشوند که بخار آب، گاز نامرئی جَو، به ذرات شناور ریز مانند گردوغبار میچسبد و به قطره های آب مایع یا کریستالهای یخ تبدیل میشود.احتمالاً برای ذرات ریزپلاستیک نیز همین اتفاق میافتد و در دمای ۵ تا ۱۰ درجه سانتیگراد یا ۹ تا ۱۸ درجه فارنهایت کریستال یخ تولید میکنند؛ این نشان میدهد ریزپلاستیکهای موجود در هوا ممکن است با تولید ابرها در شرایطی که به طور عادی مناسب تولید ابر نیست، بر آبوهوا و اقلیم تأثیر بگذارند.