نائب رئیس اتحادیه تهیه و توزیع گوشت گاوی از افزایش قیمت گوشت گوسفند تولید داخل به نزدیک 700 هزار تومان خبر داد و ادامه جریان افزایشی قیمت این کالا را سبب ضرر دهی صنف قصابان دانست. مهدی میرزا امین در گفتوگو با ایلنا گفت: در حال حاضر بازار گوشت گوسفند اوضاع به سامانی ندارد و به نظر میرسد کاهش تولید اینگونه دامی و مجاز نبودن کشتار بره ریز است که به افزایش مستمر قیمت آن انجامیده است. قیمت گوشت گاو در دو هفته گذشته 10تا 15 هزار تومان افزایش داشته؛ در حال حاضر گوشت لحم گاو 535 هزارتا 545 هزار در هر کیلو عرضه میشود اما شقه گوشت گوسفند با استخوان و چربی دیروز 4 دی 550 هزار تومان در هر کیلو قیمت دارد و قیمت ران گوسفند به 690 هزار تومان هم رسیده و احتمال افزایش بیشتر قیمت هم وجود دارد. تقاضا برای گوشت گوسفند بیشتر از گاو است. گوشت وارداتی چربتر از گوشت تولید داخل است و بو و طعم آن با ذائقه ایرانی هماهنگی نداشت. با این حال چون قیمت آن پایینتر بود به قدرت خرید مردم کمک میکرد و البته قیمت را متعادل نگه داشت. اطلاعات اتحادیه در ارتباط با قصابان حاکی از کاهش قدرت خرید مردم با وجود عرضه فراوان انواع گوشت گاو و گوسفند است. کاهش قدرت خرید مردم برای صنف قصابان به ضرر دهی آنها میانجامد، زیرا این صنف غیر از گوشت کالای دیگر عرضه نمیکنند.