لوگو
1404 چهارشنبه 14 آبان
  • صفحه نخست
  • سیاست
  • سخن‌گاه
  • اقتصاد
  • شهروند
  • بین الملل
  • فرهنگ و هنر
  • سلامت
  • علم و فناوری
  • ورزش
  • خواندنی‌ها
  • آرشیو روزنامه
1402/09/28 - شماره 2179
نسخه چاپی

تعداد شهدای غزه به ۱۹۴۵۳ تن رسید

وزارت بهداشت غزه از افزایش آمار شهداء و مجروحان حملات رژیم صهیونیستی به نوار غزه خبر داد. به گزارش ایسنا، وزارت بهداشت غزه امروز -دوشنبه- اعلام کرد که از زمان آغاز حملات رژیم صهیونیستی به غزه از هفتم اکتبر، ۱۹۴۵۳ تن به شهادت رسیده‌اند. همچنین در این حملات ۵۲۲۸۶ تن زخمی شده‌اند. وزارت بهداشت غزه اعلام کرد، به دلیل کشتارهایی که نیروهای اشغالگر طی ساعات اخیر به ویژه در جبالیا مرتکب شدند، ۱۵۱ تن به شهادت رسیده و ۳۱۳ تن زخمی شدند.

شورای امنیت سازمان ملل درباره آتش‌بس پایدار در نوار غزه تصمیم می‌گیرد
شورای امنیت سازمان ملل متحد در مورد قطعنامه جدیدی رای خواهد داد که خواستار «توقف فوری و پایدار خصومت‌ها» در نوار غزه است. این پیش‌نویس، توسط کشورهای عربی و به پشتوانه حمایت گسترده بین‌المللی در رای گیری سه شنبه گذشته در مجمع عمومی ارائه شده است. متن جدید که توسط امارات عربی متحده تهیه شده است، خواستار «توقف فوری و پایدار خصومت‌ها برای دسترسی ایمن و بدون مانع به کمک‌های بشردوستانه در نوار غزه» است.این پیش‌نویس همچنین بر حمایت از «راه حل دو دولتی» در منطقه تاکید می‌کند و بر اهمیت «یکپارچه‌سازی نوار غزه با کرانه باختری تحت حاکمیت خودگردان فلسطینی» تاکید دارد.این پیش‌نویس به صراحت نام حماس را ذکر نمی‌کند و همین امر انتقاد اسرائیل و ایالات متحده را برمی‌انگیزد؛ اگرچه متن پیشنهادی خواستار «آزادی فوری و بدون قید و شرط همه گروگان‌ها» شده و «همه حملات بی‌رویه علیه غیرنظامیان» را محکوم می‌کند.شورای امنیت پس از ناکامی در تصویب پنج قطعنامه از جمله دو مورد که به دلیل وتو آمریکا بود، با انتقاد شدید بین‌المللی روبرو است. این شورا از زمان آغاز جنگ تنها یک قطعنامه در مورد غزه به تصویب رسانده که به موجب آن، ۱۵ عضو شورای امنیت خواستار ایجاد «وقفه‌های بشردوستانه» شدند.

تایمز: اسرائیل نقشه‌هایی برای حمله به جنوب لبنان کشیده است
روزنامه انگلیسی گزارش داد که ارتش رژیم صهیونیستی می‌خواهد با حمله زمینی به لبنان، نیروهای حزب‌الله را به شمال رود «لیطانی» عقب براند؛ زیرا باور دارد که صرفاً با برقراری آتش‌بس با این حزب نمی‌تواند امنیت مناطق شمالی خود را تامین کند. به گزارش ایسنا، روزنامه تایمز در گزارشی با اشاره به حملات راکتی اخیر میان نظامیان صهیونیست و حزب‌الله لبنان نوشته است که ارتش رژیم صهیونیستی نقشه‌هایی برای حمله به جنوب لبنان کشیده و احتمال دارد با وجود درخواست‌های حامیان غربی‌اش برای تحت کنترل داشتن آتش مناقشه جاری، درگیری‌ها را در غرب آسیا تشدید کند. ارتش رژیم اشغالگر اعلام کرده است که می‌خواهد نیروهای حزب‌الله در جنوب لبنان را در جهت شمال به‌سوی رود لیطانی عقب براند؛ خطی که برای هر دو طرف از اهمیت نمادین برخوردار است. از ابتدای جنگ جدید غزه در ماه اکتبر، طرفین حملات راکتی علیه یکدیگر را آغاز کردند.  از آغاز درگیری‌ها در مرز لبنان و اراضی اشغالی، حدود ۸۶ هزار تن از ساکنین شمال اراضی اشغالی در مرز لبنان گریخته‌اند و یک افسر ارتش اشغالگر در روز یکشنبه گفت که احتمالاً بسیاری از آنان حتی با برقراری آتش‌بس نیز حاضر به بازگشت نخواهند شد. با توجه به اینکه قدرت حزب‌الله به مراتب از حماس بیشتر است، رژیم صهیونیستی نگران است که حمله‌ای مشابه به حمله حماس به مواضع این رژیم در هفتم اکتبر، این بار از سوی حزب‌الله و در شمال سرزمین‌های اشغالی اتفاق بیفتد.

 

Facebook Twitter Linkedin Whatsapp Pinterest Email

دیدگاه شما

دیدگاه شما پس از بررسی منتشر خواهد شد. نظراتی که حاوی توهین یا الفاظ نامناسب باشند، حذف می‌شوند.

تیتر خبرهای این صفحه

  • اسرائیل باید راه‌حل دو‌دولتی را برای عادی‌سازی روابط با اعراب بپذیرد
  • برخورد یک خودرو به کاروان رئیس جمهوری و بانوی اول آمریکا
  • کارنامه امیر شانزدهم کویت و جانشینش
  • کاهش تردد کشتی‌های تجاری از مسیر کانال سوئز و دریای سرخ با افزایش حملات حوثی‌ها
  • خبرنامه
  • تعداد شهدای غزه به ۱۹۴۵۳ تن رسید
لوگو
  • درباره ما
  • تماس با ما
  • همکاری با ما
  • تعرفه آگهی
  • نمایندگی‌ها
  • شناسنامه
  • مرامنامه
  • آرشیو
  • RSS

1401© :: کلیه حقوق قانونی این سایت متعلق به روزنامه ستاره صبح بوده و استفاده از مطالب آن با ذکر منبع بلا مانع است.