گروه اقتصاد - پارسا سپهری: قیمت‌گذاری دستوری از نرخ ارز گرفته تا نرخ نان و گوشت و ... در سال‌های گذشته باعث شده در محدوده زمانی کم قیمت‌ها کنترل و کاهش یابد، اما درنهایت فنر قیمت واقعی بازار رها و گرانی به مردم تحمیل‌شده است. مثلاً قیمت هر کیلو گوشت که در ماه محرم در محدوده 300 تا 400 هزار تومان بود، هفته گذشته با جهش قیمت به بیش از 500 هزار تومان رسیده است. همچنین قیمت نان، لبنیات، میوه و ... نیز افزایش داشته است. در این ارتباط محمد طبیبیان، اقتصاددان در نشست تخصصی بررسی «پیامدهای قیمت‌گذاری دستوری» گفت: «اگر دولت توان حل مشکل را ندارد، به قیمت‌ها دست نزند و دخالت در کار مکانیزم داوطلبانه عرضه و تقاضا نکند. چراکه با قیمت‌گذاری همه را به صف به حقارت می‌کشاند.» همچنین مریم السادات موسوی در یادداشتی در این باره نوشت: «قیمت‌گذاری منجر به تعطیلی واحدهای تولیدی و افزایش بیکاری می‌شود.» در ادامه گزیده نظرات یک اقتصاددان و یک کارشناس اقتصادی را به نقل از خبر آنلاین می‌خوانید.