ستاره صبح - مصطفی فروغی: حجاب تکلیف دینی است، اما اجباری نیست. مجلس انقلابی که سال آخر خودش را سپری میکند، انگار دستش خالی است. نمایندگان انقلابی ماهها وقت خودشان و دیگران را صرف طرح «صیانت از فضای مجازی» کردند. این طرح به دلیل مخالفتی که از درون مجلس و برون آن صورت گرفت به حاشیه رفت. اکنون دولت لایحه عفاف و حجاب را به مجلس ارائه کرده و قرار است این لایحه پرحاشیه و جنجال برانگیز امروز در مجلس مورد بحث و بررسی قرار گیرد. تجربه «ستاد امر به معروف و نهی از منکر»، «گشت خودوریی و پیاده» نه تنها مفید نبوده بلکه برای کشور و مردم به لحاظ مادی و معنوی هزینه ساز بوده است. دین شناسان، روانشناسان، حقوقدانان سال گذشته و سال جاری در گفت و گو با رسانهها از جمله ستاره صبح گفتهاند که برخورد قهری مثل جریمه نقدی، ارسال پیامک، توقیف خودرو، تشکیل 2251 پرونده قضایی در طول چهار ماه برای بی حجابان نتوانسته به پوشش دلخواه اصولگراها کمک کند. دین شناسان از جمله آیت الله جوادی آملی و آیت الله نورمفیدی گفتهاند: اجبار درباره حجاب نتیجه نمیدهد. پرسش این است وقتی در قرآن به صراحت آمده است در پذیرش اصل دین اجبار و اکراه نیست آیا در فروع دین میتوان از اجبار استفاده کرد. حجاب یک تکلیف دینی است اما یک اجبار دینی نیست. توجه کسانی که مساله اصلی اقتصاد را رها کرده و به دنبال طرح صیانت از فضای مجازی و لایحه عفاف و حجاب هستند به آمارهای نگران کننده رییس کل پیشین بانک مرکزی نگاه کنند.
متحصنین مقابل مجلس:
لایجه حجاب بازدارنده نیست
روز گذشته خبرنگار ستاره صبح با حضور مقابل در شمالی مجلس شورای اسلامی با تعدادی از افرادی که در آنجا به گفته خودشان متحصن شده بودند صحبت و گفتوگو کرد.این افراد که تاکید داشتند مردمی و خودجوش هستند با در دست داشتن پلاکاردهایی مدعی بودند سه خواسته اصلی دارند.ابتدا معیشت خصوصا در بحث فروش اقلامی که در داخل تولید میشود اما قیمت دلاری دارد.دوم موضوع قانون لایحه حجاب و عفاف، سوم مقابله با ولنگاری در فضای مجازی. خبرنگار ما وقتی در بین آنها حضور پیدا کرد قصد داشت با بانوان این تجمع گفتوگو کند که آقایی در بین آنها گفت یا صحبت نکنید یا از حاج آقا مشورت بگیرید. آنها گفتند ما شمارا نمی شناسیم. مدعی شدند قبلا افرادی آمده اند بدون اجازه صدای مارا ضبط کردهاند و اکنون در زندان هستند.
خبرنگار ستاره صبح تلاش کرد با یکی از آقایان صحبت کند. او مدعی بود قانون عفاف و حجاب بازدارنده نیست زیرا دست سپاه، بسیج، نیروی انتظامی و ضابط قضایی در آن کمرنگ است. آنها درخواست داشتند با هرگونه بی حجابی برخورد شود و فرد مرتکب، مجرم شناخته و سپس جلب شود. البته خبرنگار ما بارها از آن ها پیشنهادشان را درخواست کرد که پاسخ روشن و صریحی نگرفت.تجمع کنندگان که تعدادشان حدود 20 نفر بود مدعی بودند روزهاست که در این مکان تحصن کرده و تا خواسته شان برآورده نشود این مکان را ترک نخواهند کرد.