لوگو
1405 يکشنبه 10 آبان
  • صفحه نخست
  • سیاست
  • سخن‌گاه
  • اقتصاد
  • شهروند
  • بین الملل
  • فرهنگ و هنر
  • سلامت
  • علم و فناوری
  • ورزش
  • خواندنی‌ها
  • آرشیو روزنامه
1405/08/10 - شماره 2861
نسخه چاپی

واکنش عراقچی به اظهارات صدراعظم آلمان

وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران در واکنش به اظهارات صدراعظم آلمان اعلام کرد: دیگر خط قرمزی وجود نخواهد داشت.
سید عباس عراقچی وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران در واکنش به اظهارات اخیر صدراعظم آلمان گفت: هنگامی که سال گذشته حملات هوایی آمریکا و اسرائیل به ایران آغاز شد، آقای مرتس از این حملات استقبال کرد.او گفت «آن‌ها دارند کار کثیف اروپا را انجام می‌دهند.»!! عراقچی ادامه داد: ۱۰۰ میلیارد یورو در مقایسه با ضربه‌ای سهمگین و ویرانگر که نیروهای مسلح قدرتمند ایران به کسانی که جرئت تعرض به ملت ما را داشته باشند وارد خواهند کرد، هیچ است. عراقچی در پایان تاکید کرد: دیگر خط قرمزی وجود نخواهد داشت.
صدراعظم آلمان با اعتراف به پیامدهای سنگین اقتصادی ناشی از جنگ تحمیلی آمریکایی-صهیونیستی علیه ایران، اعلام کرد که افزایش قیمت حامل‌های انرژی در هشت ماه گذشته، بیش از ۱۰۰ میلیارد یورو هزینه به شرکت‌ها و مصرف‌کنندگان اروپایی تحمیل کرده است.

وضعیت واحدهای مسکونی آسیب دیده در جنگ 
رئیس بنیاد مسکن انقلاب اسلامی با بیان اینکه بازسازی واحدهای مسکونی آسیب‌دیده در جنگ تحمیلی ۱۲ روزه به پایان رسیده است، گفت: پیشرفت فیزیکی تعمیر و بازسازی واحدهای مسکونی که در جنگ تحمیلی ۴۰ روزه آسیب دیده بودند به بیش از ۹۲ درصد رسیده و ظرف یکماه آینده به پایان می رسد. منوچهر خواجه دلویی به ایرنا گفت: در جریان جنگ ۱۲ روزه بازسازی ۳۳۰۰ واحد مسکونی در سطح کشور در دستور کار بنیاد مسکن انقلاب اسلامی قرار گرفت که این روند در آذرماه پارسال به طور کامل انجام شد. وی با اشاره به گستردگی حجم خسارات وارد شده به خانه های مردم در جنگ تحمیلی ۴۰ روزه افزود: ارزیابی‌ ها معادل بیش از ۱۴۰ هزار مورد در ۴۰۷ شهر و روستا در سطح کشور انجام شد و عملیات تعمیر و بازسازی آغاز شد.
وی با بیان اینکه در مجموع ۱۰۱ هزار واحد مسکونی و تجاری در شهرهای تحت مسئولیت بنیاد به دلیل تجاوز نظامی دشمن آسیب دیده بودند، گفت: از این تعداد ۱۴۰۰ واحد باید به‌ صورت کامل از نو ساخته می‌ شد و بقیه موارد نیز بسته به خسارت وارد شده، به تعمیرات نوع یک، دو و سه اختصاص داشت. خواجه دلویی اضافه کرد: بر اساس آمارها تا این هفته کار تعمیرات ۹۳ هزار واحد از ۱۰۱ هزار واحد به اتمام رسیده است و امیدواریم ظرف یک ماه آینده کار تعمیرات و بازسازی ناشی از جنگ ۴۰ روزه به پایان برسد که زمان‌ بندی دقیق آن اعلام خواهد شد.

عراقچی: پیام ونس را با دقت بررسی کردیم
وزیر امور خارجه ایران در گفت‌وگو با شبکه الجزیره اعلام کرد تهران پیام ارسال‌شده از سوی جی‌دی ونس معاون رئیس‌جمهور آمریکا را به‌ دقت بررسی کرده و این موضوع در نشست‌های سطوح عالی مورد بحث قرار گرفته است.
رئیس دستگاه دیپلماسی ایران همچنین درباره احتمال دیدار با مقام‌های آمریکایی گفت در حال حاضر هیچ برنامه‌ای برای چنین دیداری وجود ندارد و اخبار منتشرشده در این زمینه صرفا گمانه‌زنی رسانه‌ای است.
وزیر امور خارجه ایران در ادامه تصریح کرد: پیام ونس را با دقت مطالعه کرده‌ایم و درباره آن در جلسات و نشست‌های سطوح عالی گفت‌وگو شده است.
عراقچی تلاش طرف آمریکایی برای گشودن مسیر گسترده‌تر گفت‌وگو و تفاهم را اقدامی مثبت توصیف کرد، اما هشدار داد اگر هدف واشنگتن از ارسال پیام ونس ایجاد اختلاف و شکاف باشد، این اقدام اشتباه جدیدی خواهد بود که به خطاهای گذشته آمریکا اضافه می‌شود.
وزیر خارجه ایران تأکید کرد تهران در شرایط کنونی ضرورتی برای دیدار با طرف آمریکایی نمی‌بیند و شروط ایران روشن است؛ در همین حال، میانجی‌ها رایزنی‌های خود را درباره این شروط ادامه می‌دهند.
وزیر خارجه ایران در پایان تصریح کرد تصمیم‌گیری درباره مستقیم یا غیرمستقیم بودن مذاکرات، پس از موافقت واشنگتن با شروط تهران انجام خواهد شد.
وزیر امور خارجه ایران افزود: ما در حال حاضر نیازی به ملاقات با آمریکایی‌ها نمی‌بینیم، شرایط ما مشخص است و میانجی‌ها در حال ادامه رایزنی‌های خود در مورد آنها هستند.عراقچی اضافه کرد، پس از موافقت واشنگتن با شرایط ما، تصمیم خواهیم گرفت که مذاکرات مستقیم یا غیرمستقیم باشد. وی در ادامه به الجزیره گفت یک هیات ایرانی به دوحه رفته است و دستیار من برای ادامه رایزنی‌ها در قطر است. وزیر امور خارجه ایران همچنین از ادامه رایزنی‌های میانجی‌های قطری و پاکستانی درباره شروط تهران خبر داد و اعلام کرد پیشنهاد ایران برای بازگشایی تنگه هرمز تنها طرح موجود در این زمینه است. میانجی‌های قطری و پاکستانی همچنان مشورت‌ها و رایزنی‌های خود را درباره شروط ایران ادامه می‌دهند. وی با قدردانی از تلاش‌ها و تماس‌های مستمر قطر و پاکستان گفت میانجی‌ها پیشنهادهایی درباره موضوع هسته‌ای ارائه کرده‌اند که تهران در حال بررسی آن‌ها در چارچوب مرحله دوم مذاکرات است.

 

Facebook Twitter Linkedin Whatsapp Pinterest Email

دیدگاه شما

دیدگاه شما پس از بررسی منتشر خواهد شد. نظراتی که حاوی توهین یا الفاظ نامناسب باشند، حذف می‌شوند.

تیتر خبرهای این صفحه

  • نوسان دلار و طلا
  • ضرورت همکاری فولادسازان برای کاهش قیمت زنجیره فولاد
  • رکود و تورم مزمن خطرناک است
  • کلاهبرداری چینی‌ها از ایران ایر
  • ترامپ در محاصره نارضایتی
  • واکنش عراقچی به اظهارات صدراعظم آلمان
لوگو
  • درباره ما
  • تماس با ما
  • همکاری با ما
  • تعرفه آگهی
  • نمایندگی‌ها
  • شناسنامه
  • مرامنامه
  • آرشیو
  • RSS

1401© :: کلیه حقوق قانونی این سایت متعلق به روزنامه ستاره صبح بوده و استفاده از مطالب آن با ذکر منبع بلا مانع است.