لوگو
1404 چهارشنبه 7 آبان
  • صفحه نخست
  • سیاست
  • سخن‌گاه
  • اقتصاد
  • شهروند
  • بین الملل
  • فرهنگ و هنر
  • سلامت
  • علم و فناوری
  • ورزش
  • خواندنی‌ها
  • آرشیو روزنامه
1404/08/06 - شماره 2618
نسخه چاپی

سخنگوی جنبش فتح: از نوار غزه خارج نشده‌ایم

«عبدالفتاح دوله» سخنگوی جنبش فلسطینی فتح اعلام کرد که این جنبش همچنان در نوار غزه حضور دارد و از آن خارج نشده است. عبدالفتاح دوله در گفت‌وگو با رسانه‌ها تأکید کرد که سازمان آزادی‌بخش فلسطین، مرجع تضمین‌کننده حقوق فلسطینی‌هاست و همچنین پلیس فلسطین وظیفه دارد امنیت را حفظ کند.
عبد الفتاح دوله اعلام کرد: ما هرگونه مدیریت خارجی برای نوار غزه که مرجع آن در خارج از فلسطین باشد را رد می‌کنیم و نیروهای بین‌المللی باید در مرزها مستقر شوند تا ما را از اشغالگری محافظت کنند.
سخنگوی فتح افزود: تشکیلات خودگردان فلسطین از یک برنامه ملی واحد، مشروعیت واحد و جغرافیای یکپارچه حمایت می‌کند و سازمان آزادی‌بخش فلسطین، مرجع اصلی در کرانه باختری و نوار غزه است.
او تاکید کرد: ما می‌خواهیم پس از پایان جنگ به سمت برگزاری انتخابات برویم. نه ما می‌توانیم حماس را حذف کنیم، و نه حماس می‌تواند ما را حذف کند.
سخنگوی فتح خاطرنشان کرد: جنگی علیه پروژه ملی فلسطین در جریان است و اسرائیل می‌خواهد موجودیت فلسطینی‌ها را به‌طور کامل از بین ببرد.
عبد الفتاح دوله تأکید کرد: نتانیاهو با تشکیلات خودگردان فلسطین جنگیده و تلاش کرده است آن را تضعیف کند؛ ما نمی‌توانیم با سیاست‌های او هم‌سو شویم.
دوله همچنین تأکید کرد: قدس، پایتخت ابدی فلسطین است و هیچ تغییری در این موضوع وجود ندارد.
سخنگوی فتح اعلام کرد: در حال حاضر اولویت با توقف فوری درگیری‌ها، خروج نیروهای اشغالگر از نوار غزه، ورود کمک‌های انسانی، جلوگیری از کوچ اجباری، بازگرداندن زندگی به این منطقه و تبادل اسرا است.
عبدالفتاح دوله همچنین تأکید کرد که درگیر شدن با برنامه‌های خاص هر کدام از جریانات سیاسی، باعث تضعیف موضع ملی فلسطینی‌ها خواهد شد.
جنبش‌های فلسطینی در نشست روز جمعه در قاهره اعلام کردند، با واگذاری اداره نوار غزه به کمیته‌ای فلسطینی و موقت از اهالی این منطقه موافقت کرده‌اند.
جنبش‌های فلسطینی با انتشار بیانیه‌ای تاکید کردند کمیته‌ای متشکل از افراد مستقل با همکاری کشورهای عربی و نهادهای بین‌المللی، بر پایه شفافیت و پاسخ‌گویی ملی مسئول اداره امور زندگی و خدمات اساسی خواهد بود. همچنین قرار است کمیته‌ای بین‌المللی برای نظارت بر تأمین مالی و اجرای بازسازی غزه با تأکید بر وحدت نظام تشکیل شود طبق بیانیه‌ای که جنبش حماس در صفحه رسمی خود در تلگرام منتشر کرد، شرکت‌کنندگان بر حمایت و ادامه اجرای اقدامات توافق آتش‌بس، از جمله خروج نیروهای اشغالگر از نوار غزه، رفع کامل محاصره اعمال‌شده بر آن، گشایش همه گذرگاه‌ها از جمله گذرگاه رفح، ورود تمامی نیازهای انسانی - درمانی، آغاز روند بازسازی فراگیر که زندگی طبیعی را به منطقه بازگرداند و آلام فلسطینی‌ها را پایان دهد، تأکید کردند.

 

Facebook Twitter Linkedin Whatsapp Pinterest Email

دیدگاه شما

دیدگاه شما پس از بررسی منتشر خواهد شد. نظراتی که حاوی توهین یا الفاظ نامناسب باشند، حذف می‌شوند.

تیتر خبرهای این صفحه

  • توافق تجاری چین با آمریکا
  • خشنودی از عقب‌نشینی «پ.ک.ک»
  • جامعه آمریکا در برابر ترامپ دوم»
  • رؤیای صلح سه‌هزار ساله
  • سخنگوی جنبش فتح: از نوار غزه خارج نشده‌ایم
  • دیپلماسی خانم نخست‌وزیر
  • پاسخ پوتین به تهدید تاماهاوک ترامپ
لوگو
  • درباره ما
  • تماس با ما
  • همکاری با ما
  • تعرفه آگهی
  • نمایندگی‌ها
  • شناسنامه
  • مرامنامه
  • آرشیو
  • RSS

1401© :: کلیه حقوق قانونی این سایت متعلق به روزنامه ستاره صبح بوده و استفاده از مطالب آن با ذکر منبع بلا مانع است.