بهینهسازی ساختمانی پست برق فوق توزیع نوفل لوشاتو خرمشهر
معاون بهرهبرداری شرکت برق منطقهای خوزستان از بهینهسازی ساختمانی پست برق لوشاتو خرمشهر خبر داد. باتوجه به فرسودگی و قدمت تأسیسات ساختمانی پست لوشاتو خرمشهر، عملیات بهینه سازی ساختمانی این پست انجام شد. وی افزود: این بهینهسازی شامل ترمیم و پایدارسازی فونداسیون تجهیزات، ترمیم فونداسیون ترانس و بانک خازنی، ترمیم کانال آب سطحی، تعویض درپوش کانال کابل های آسیب دیده، اصلاح محوطه سازی و زهکشی، بازسازی سقف و نمای اتاق فرمان، تخریب دیوار قدیمی و بازسازی دیوار محوطه بوده است. معاون بهرهبرداری شرکت برق منطقهای خوزستان تصریح کرد: ارزش سرمایه گذاری این پروژه بالغ بر ۱۵۰ میلیارد ریال و در قالب پروژه های اصلاح و بهینه سازی شبکه انجام گرفته است. به گفته خدامراد منگری ارتقاء پایداری شبکه ناشی از رفع خطر سقوط احتمالی تجهیزات به دلیل ترک خوردگی فونداسیون ها، سهولت عملیات تعمیر و نگهداری و ارتقاء امنیت پست باتوجه به کوتاهی و فرسودگی دیوار محوطه، از اهداف بهینهسازی ساختمانی پست لوشاتو خرمشهر بوده است.
شرکت برق منطقهای خوزستان مسئولیت تامین و انتقال برق در ۲ استان خوزستان و کهگیلویه و بویراحمد را بر عهده دارد.
تقدیر از فداكاری نیروی عملیاتی شركت نفت و گاز كارون در مهار نشتی چاه
از اقدام ارزنده و فداکاری عبدالرضا مراقی نیروی عملیاتی شرکت بهره برداری نفت و گاز کارون بخاطر مهار نشتی چاه شماره ۹۸ این شرکت تقدیر شد.
مدیر عامل شرکت بهره برداری نفت و گاز کارون در جلسه تولید از اقدام موثر و ارزنده عبدالرضا مراقی گشت چاههای واحد بهره برداری در مهار نشتی چاه شماره ۹۸ این شرکت با اهدای لوح تقدیر،قدردانی نمود.
مهندس حسن شهرویی ضمن تقدیر از احساس مسئولیت و عملکرد موثر آقایمراقی،اظهار داشت: کار در واحدهای فرآورشی و عملیات نفت و گاز دارای حساسیت،اهمیت و مخاطرات منحصر بفردی است و خوشبختانه شرکت بهره برداری نفت و گاز کارون از نیروهای عملیاتی تلاشگر و مسئولیت پذیری برخوردار است که در افزایش و نگهداشت تولید این شرکت با وجود همه تحریم ها نقش ارزنده ای داشتهاند و در مواقع مختلف نیز با اقدام موثر،سرعت عمل لازم و مجاهدت از وقوع حوادث جلوگیری نمودهاند و چنین نیروهایی بزرگترین مزیت و سرمایه سازمان میباشند. عبدالرضا مراقی نیز اقدام خود در ایمن سازی چاه شماره ۹۸ را بخشی از وظایف خود در راستای پیشگیری از وقوع حادثه،ایجاد خسارت به محیط زیست و هدر رفت سرمایه کشور دانست و از قدرشناسی سازمان از این اقدام ابراز خرسندی کرد.شرکت بهره برداری نفت و گاز کارون با ظرفیت تولید ۲۷ درصد نفت خام کل کشور،بزرگترین شرکت بهره بردار تابع مناطق نفتخیز جنوب است که از تامین کنندگان اصلی خوراک پالایشگاهها،صنایع پتروشیمی و شرکت گاز بوده و مسئولیت راهبری و تولید صیانتی نفت،گاز و مایعات گازی را برعهده دارد.
ادامه جذب كاركنان جدیدالاستخدام فولاد مباركه
شرکت فولاد مبارکه در راستای تکمیل نیروی انسانی خود در سال ۱۴۰۱ اقدام به آزمون استخدامی نمود و مقرر شد مطابق نیازسنجی استخدام، تعداد ۱۱۰۳ نفر از قرار ۹۲۰ نفر دیپلم و 183 نفر کارشناس جذب شوند. اولین گروه از این کارکنان در ۲۷ خرداد ۱۴۰۲ وارد شرکت شدند و تا امروز ۸۲۶ نفر در قالب ۳۶ گروه به خانواده بزرگ فولاد مبارکه پیوستند که ۱۶۵ نفر در مجتمع فولاد سبا و ۶۶۱ نفر هم در شرکت فولاد مبارکه مشغول به کار شدهاند. شایانذکر است از مجموع ۶۶۱ نفر تعداد ۸۵ نفر کارشناس و ۵۷۶ نفر دیپلم بودند که با فرایند جامعهپذیری شرکت فولاد مبارکه آشنا شدند.
احسان لطفیانی، رئیس واحد برنامه و توسعه شایستگی کارکنان، با بیان مطلب فوق گفت: همه شاغلین فولاد مبارکه روزهای نخست اشتغال خود را با فرایند جامعهپذیری و دورههای آموزشی بدو استخدام به خاطر میآورند؛ چراکه اولین مواجهه با فضای داخلی شرکت در کلاسهای آموزشی آغاز میشود.
وی تصریح کرد: در فولاد مبارکه فرهنگ یادگیری، ریشهدار و جزو ارزشهای لاینفک سازمان است. سابقه این فرایند در فولاد مبارکه به دوران ساخت و سالهای دور برمیگردد، ولی طبعاً با برگزاری هر آزمون استخدامی و ورود افراد جوانتر و متخصص، خون تازهای به بدنه سرمایه انسانی فولاد مبارکه تزریق میگردد. به همین منظور کارگروه تخصصی در این زمینه فعال و متناسب با بهینهکاویهای بینالمللی این فرایند بهروزرسانی میگردد.
لطفیانی در خصوص اهداف فرایند جامعهپذیری گفت: بهطورکلی فولاد مبارکه از این فرایند مجموعه اهدافی را دنبال میکند که از آن جمله میتوان به این موارد اشاره کرد: 1. انتقال اخلاق، فرهنگ و ارزشهای فولاد مبارکه؛ 2. تشریح قوانین و مقررات شرکت؛ 3. نگاه یکپارچه به فرایندهای تولیدی؛ 4. آمادگی هیجانی و شناختی برای انطباق با محیط کار در صنعت.