لوگو
1404 يکشنبه 18 خرداد
  • صفحه نخست
  • سیاست
  • سخن‌گاه
  • اقتصاد
  • شهروند
  • بین الملل
  • فرهنگ و هنر
  • سلامت
  • علم و فناوری
  • ورزش
  • خواندنی‌ها
  • آرشیو روزنامه
1403/02/12 - شماره 2260
نسخه چاپی

اخبار شهرستان

مدیر عامل هلدینگ پترو پالایش اصفهان:
با تکمیل طرح انتقال آب به اصفهان، آب موردنیاز صنایع هم‌جوار را تامین خواهیم کرد
 سهام پالایشگاه اصفهان در طرح انتقال آب به ۳۰ درصد می‌رسد
علیرضا هژبری: نشست ویژه بررسی طرح‌های آبی اصفهان با حضور نماینده عالی دولت در استان اصفهان و مدیران عامل شرکت‌های فولاد مبارکه، ذوب‌آهن ومدیرپروژه انتقال آب صفه درهلدینگ پتروپالایش اصفهان برگزار شد.
مدیرعامل هلدینگ پتروپالایش اصفهان در حاشیه نشست ویژه‌ای که به منظور بررسی طرح‌های آبی اصفهان با حضور نماینده عالی دولت در استان اصفهان و مدیران عامل شرکت‌های فولاد مبارکه، ذوب‌آهن ومدیرپروژه انتقال آب صفه درهلدینگ پتروپالایش اصفهان برگزار شد در گفتگو با خبرنگار واحد رسانه روابط عمومی و بین‌الملل هلدینگ پترو پالایش اصفهان، درباره تعهد پالایشگاه اصفهان برای انتقال آب به اصفهان و میزان سهم این شرکت در انتقال آب گفت: پالایشگاه اصفهان ۲۰ درصد سهام شرکت آب انتقال صفه را در اختیار دارد که در جلسه امروز نیز ۷ درصد سهم اتاق بازرگانی به پالایشگاه اصفهان واگذار شد که سهم ‌پالایشگاه اصفهان به ۲۷ درصد رسید.
به گزارش روابط عمومی و بین‌الملل هلدینگ پترو پالایش اصفهان، دکتر محسن قدیری، با اشاره به اینکه ما می‌خواهیم سهم پالایشگاه اصفهان در پروژه انتقال آب اصفهان به ۳۰ درصد برسد افزود: اگر این اتفاق رخ داد در آینده تمامی شرکت‌های هم‌جوار پالایشگاه و شهر انرژی باید سهم آبی خودشان را از پالایشگاه اصفهان خریداری نمایند. وی تصریح کرد: پالایشگاه اصفهان به آب بسیار کمی نیاز دارد، ما در پتروپالایش اصفهان در حال کاهش ۷۵ درصدی نیاز آبی هستیم، بخشی از نیاز این شرکت از طریق خرید پساب آب از طریق تصرف خانه شاهین‌شهر تامین می‌شود و لذا آبی که از طریق پروژه صفه تامین می‌شود را خیلی نیاز نداریم اما برای پروژه‌های آتی مورداحتیاجمان است. دکتر قدیری تصریح کرد: هدف‌گذاری ما این است که تامین آب کل شهر انرژی را پوشش دهیم درواقع در آینده برای صنایع هم‌جوار ما فروشنده آب محسوب می‌شویم. طبق مقررات دولت درآیندِ اختصاص آب از شرکت آب منطقه‌ای برای صنایع هم‌جوار قطع خواهد شد و ما آب موردنیاز صنایع را تامین خواهیم کرد. وی با اشاره به اینکه پالایشگاه اصفهان در روز ۵۰۰ مترمکعب آب در ساعت از آب منطقه‌ای دریافت آب داریم که امیدواریم این رقم تا پایان سال به صفر برسد. مدیرعامل هلدینگ پترو پالایش اصفهان در رابطه با مبالغ پرداخت‌شده برای طرح انتقال آب به اصفهان توسط پالایشگاه اصفهان گفت: تاکنون نزدیک به ۲ همت پرداخت کردیم که امسال نیز ۳.۶ همت پرداخت خواهیم کرد وما در سر موقع همه تعهدات را پرداخت می‌کنیم.

 

Facebook Twitter Linkedin Whatsapp Pinterest Email

دیدگاه شما

دیدگاه شما پس از بررسی منتشر خواهد شد. نظراتی که حاوی توهین یا الفاظ نامناسب باشند، حذف می‌شوند.

تیتر خبرهای این صفحه

  • افزایش قیمت طلا
  • نوآوری تشنه سرمایه‌ گذاری‌
  • تورم 50 درصد!
  • بنزین پتروشیمی‌ها در راه است
  • تقدیر فرماندار اهواز از كاركنان شركت نفت و گاز كارون به مناسبت هفته كار و كارگر
  • اخبار شهرستان
  • به صفر رسیدن حوادث شبکه توزیع آب در محله 76 پلاکِ شهرستان داران
لوگو
  • درباره ما
  • تماس با ما
  • همکاری با ما
  • تعرفه آگهی
  • نمایندگی‌ها
  • شناسنامه
  • مرامنامه
  • آرشیو
  • RSS

1401© :: کلیه حقوق قانونی این سایت متعلق به روزنامه ستاره صبح بوده و استفاده از مطالب آن با ذکر منبع بلا مانع است.