لوگو
1404 دوشنبه 23 تير
  • صفحه نخست
  • سیاست
  • سخن‌گاه
  • اقتصاد
  • شهروند
  • بین الملل
  • فرهنگ و هنر
  • سلامت
  • علم و فناوری
  • ورزش
  • خواندنی‌ها
  • آرشیو روزنامه
1403/02/02 - شماره 2252
نسخه چاپی

خبرنامه

کاظم جلالی:به تقویت روابط دفاعی با روسیه ادامه می‌دهیم
کاظم جلالی در مراسمی به مناسبت روز ارتش در این کشور، اعلام کرد که تهران به توسعه همکاری‌های نظامی-فنی خود با مسکو ادامه خواهد داد.سفیر ایران تاکید کرد: همکاری‌های نظامی-فنی بین روسیه و ایران علیه کشورهای ثالث نیست و تنها در راستای تامین امنیت دو کشور و تقویت ثبات در منطقه اجرا می‌شود.او برخی ادعاهای کشورهای غربی مبنی بر استفاده از همکاری روسیه و ایران در مناقشات منطقه‌ای، از جمله درگیری نظامی در اوکراین را رد کرده و افزود: البته به رغم شرایط کنونی، ایران قصد دارد به تقویت روابط دفاعی با روسیه مطابق با قوانین بین‌المللی ادامه دهد.

توضیحات سفیر ایران 
در فرانسه درباره حادثه امنیتی
سفیر جمهوری اسلامی ایران در فرانسه توضیحاتی را درباره حادثه امنیتی در محل کنسولگری کشورمان در پاریس ارائه داد.محمد امین‌نژاد، سفیر ایران در فرانسه اظهار داشت: یکی از هموطنان ایرانی ما که ظاهرا دچار اختلالات روانی بود، وارد محیط کنسولگری کشورمان برای دریافت خدمات شده بود اما پس از حضور در این محل با نشان دادن مواد به ظاهر منفجره تهدید کرد که می‌خواهد اقدام انتحاری یا انفجاری انجام دهد.این دیپلمات ارشد کشورمان همچنین بیان کرد: همین مساله باعث شد که اختلالی در روند خدمت رسانی به وجود بیاید. نهایتا پس از صحبت مسئولان سفارتخانه و متقاعد شدن این مکان را ترک کرد.سفیر ایران در فرانسه افزود: همچنین خدمات کنسولگری که برای مدتی متوقف شده بود پس از برطرف شدن تهدید از سر گرفته شد.

توئیت رشیدی کوچی درباره حجاب
رشیدی کوچی، نماینده مجلس در توئیتی به رفتار دوگانه دولت با مسائل انتقاد کرد.وی نوشت: ‏از نظر عده‌ای بی‌حجاب‌ها دین را به سخره گرفته، قانون‌کشی می‌کنند پس باید با آن‌ها قاطعانه و در ملاء عام برخورد شود. اما اگر فلان روحانی شاخص که سال‌ها مردم را به دینداری دعوت کرده، تخلف مالی سنگین کند و با دین مردم بازی کند باید برخورد مومنانه باشد! اذا فسد العالِم، فسد العالَم.

مسئولان ایران در پناه مردم هستند
 محسن منصوری در شبکه «ایکس» با انتشار بخشی از نشست شورای اداری در جریان دور دوم سفر  ریاست‌جمهوری به استان سمنان نوشت: «یکی از رسانه‌های غربی نوشته‌ بود مسئولان جمهوری اسلامی این روزها در پناهگاه هستند! بله؛ در سفرهای استانی و در «پناه مردم »عزیز ایران».

اعلام جرم دادستان مرکز سیستان‌ و بلوچستان علیه شهردار کنارک و زاهدان
ابوالفضل احمدزاده سرپرست معاونت حقوق عامه دادستانی مرکز استان سیستان و بلوچستان در مورد اعلام جرم دادستانی مرکز استان علیه شهردار کنارک گفت: در سال ۱۴۰۲ از دیوار ساحلی کنارک بازدید شد، که با توجه به گزارش‌های دادستانی مرکز، بخشی از اقدامات مربوط به رفع اشکال بهداشتی و محیط زیستی از وظایف شهرداری کنارک بود که باید انجام می‌شود. احمدزاده ادامه داد: در همین راستا ۶ ماه فرصت جهت رفع اشکالات به شهرداری داده شد، اما با توجه به اتمام بازه زمانی و پیگیری‌های صورت گرفته، این اشکالات رفع نشد و دادستانی علیه شهردار کنارک اعلام جرم کرد که پرونده این شخص همچنان مفتوح است.وی درباره اعلام جرم دادستانی علیه شهردار زاهدان اظهار کرد: پرونده شهردار زاهدان مربوط به سال ۱۴۰۲ است که این پرونده در ارتباط با نارضایتی مردم و برخی نهاد‌های مربوطه از عملکرد شهرداری در حوزه پساب و پسماند‌های مسیل‌ها است که در مورد هم دادستانی بر طبق گزارش‌های رسیده و دستورالعمل ترک فعل مدیران، علیه شهردار زاهدان اعلام جرم کرد که این روند ادامه دار خواهد بود.

 

Facebook Twitter Linkedin Whatsapp Pinterest Email

دیدگاه شما

دیدگاه شما پس از بررسی منتشر خواهد شد. نظراتی که حاوی توهین یا الفاظ نامناسب باشند، حذف می‌شوند.

تیتر خبرهای این صفحه

  • جزئیات طرح شش ماده‌ای ایران به شورای امنیت
  • محکومیت یک میلیارد دلاری آمریکا در دادگاهی در تهران
  • جنگ موقعیت نخست وزیر اسرائیل را تثبیت می کند
  • یک نماینده مجلس: بازگشت گشت ارشاد کار دولت است و وزارت کشور مدیریت آن را بر عهده دارد
  • رحیمی جهان‌آبادی: لازم است بین ارزش ریال و دلار یک موازنه ایجاد شود
  • خبرنامه
  • بنا نداریم برای نوامیس این مملکت پرونده قضائی درست کنیم
لوگو
  • درباره ما
  • تماس با ما
  • همکاری با ما
  • تعرفه آگهی
  • نمایندگی‌ها
  • شناسنامه
  • مرامنامه
  • آرشیو
  • RSS

1401© :: کلیه حقوق قانونی این سایت متعلق به روزنامه ستاره صبح بوده و استفاده از مطالب آن با ذکر منبع بلا مانع است.