ستاره صبح-
ابوالقاسم رئوفیان، فعال سیاسی اصولگرا، بابیان آنکه آقای حدادعادل و همهکسانی که نگران حضور مردم در پای صندوقهای رأی به دلیل ارزان شدن نرخ دلار هستند، تلاشهایشان را بهکارگیرند تا با پایین آمدن قیمت دلار وضعیت معیشتی مردم بهتر نشود به اعتمادآنلاین گفت: «من واقعاً نمیدانم چطور ایشان و آنهایی که مثل او فکر میکنند، برنده شدن در انتخابات را مهمتر از کاهش گرفتاریها میدانند و از بهبود احتمالی وضعیت اقتصادی به این شکل ابراز نگرانی میکنند؟» دبیر کل حزب ایرانزمین در ادامه گفت: «البته مردم بهترین قضاوت کننده هستند و بهخوبی تشخیص میدهند کدام گروه به فکر کم شدن دغدغههایشان است و چه کسانی فقط به فکر برنده شدن در انتخابات هستند و برای رسیدن به این مهم حتی از احتمال بهبود وضعیت معیشتی مردم ناراحت میشوند. آنچه بر همه روشن است اینکه یک گروه مشخص زمانی میتوانند شانس برنده شدن در هر انتخاباتی را پیدا کنند که مشارکت حداقلی در روز انتخابات به ثبت برسد.» او توضیح داد: «این نوع ادبیات و طرز تفکر مصداق بداخلاقی، آنهم از جانب متولی فرهنگستان زبان و ادب فارسی، است. ... البته مردم بهدرستی خوب و بد را از هم تشخیص میدهند و به همین دلیل منفعتطلبان ره بهجایی نخواهند برد.»
واکنش علی مطهری
علی مطهری به اظهارات اخیر حدادعادل در مورد انتخابات واکنشی انتقادآمیز نشان داد و گفت: «حاضرند به قیمت قهر اکثر مردم با انتخابات قدرت را به دستگیرند». به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، علی مطهری، نماینده تهران در مجلس دهم، در توئیتی در واکنش با اظهارات اخیر حدادعادل نوشت: «عجیب است که آقای حداد عادل نگران است که با کاهش قیمت ارز و بهبود معیشت مردم که نتیجه رفتن ترامپ و احتمال احیای برجام است، مردم با انتخابات آشتی کنند و درنتیجه نامزد موردنظر ایشان رأی نیاورد؛ یعنی حاضرند به قیمت قهر اکثر مردم با انتخابات قدرت را به دستگیرند».
واکنش عباس عبدی
عباس عبدی، فعال سیاسی و رسانهای نیز با اشاره به اظهارات رئیس پیشین مجلس، در روزنامه اعتماد نوشت: «منطق آقای حدادعادل را اگر تعمیم دهیم نتیجه میگیریم که بیگانگان و نظام سلطه با افزایش قیمت ارز و تحریمها خواستهاند دولت و حامیان آن را از چشم مردم بیندازند که ظاهراً مطابق تحلیل ایشان در این کار موفق شدهاند. مهمترین نکته گزاره ایشان این است که نظام سلطه در حال مدیریت سیاست و امور در اینجا هستند. فارغ از اینکه ادعای ایشان درست یا نادرست باشد، نفس اینکه به وجود چنین دخالتی اقرار میشود بهمنزله شکست است. چرا باید پس از چهلودو سال کارمان بهجایی رسیده باشد که سرنوشت انتخابات ما و بالا و پایین رفتن ارز به دست خارجیها تعیین شود؟ آنهم بااینهمه احتیاط برای جلوگیری از حضور دیگران در قدرت از طرق ردصلاحیت و حذف؟! آیا در انتخابات گذشته هم این دخالت رخداده بود؟ به نظرم این شایسته نیست که برای ترساندن تعدادی جوان اصولگرا که از دست فسادهای موجود و ناکارآمدی پدران اصولگرا به تنگ آمدهاند، داستانسرایی کنیم و آنان را از افتادن خیالی در بازی بیگانگان و نظام سلطه ترساند. این نشانهای از نداشتن ایده و از آن مهمتر فقدان اعتمادبهنفس و صداقت سیاسی است. نکته آخر اینکه نمیدانم چگونه جناب دکتر حدادعادل، متوجه بیان تبعات این توصیه خود نشدهاند؟ این نکته برای من عجیبتر از سایر نکات است.»