برگزاری جلسه مشترک شهردار اردبیل و مدیرعامل توزیع نیروی برق
اردبیل - شهناز سامی: به گزارش روابط عمومی شرکت توزیع برق استان اردبیل به نقل از حسین قدیمی مدیرعامل شرکت توزیع برق استان، شهرداری و شرکتهای خدمت رسان همچون شرکت توزیع برق به دلیل اهمیت و گستردگی عرصه خدماتی خود در سطح شهر حوزههای مشترک بسیاری دارند و همکاری تنگاتنگ میتواند رضایت شهروندان را به دنبال داشته باشد.
در این جلسه بر ضرورت نورپردازی پارکها و تأمین روشنایی پلها، جابجایی تیرهای معارض که پس از تعریض معابر و عقبنشینیها مانده و بعضاً حادثهخیز میشوند تأکید شد.
در ادامه رسول قدیمی مدیر توزیع برق شهرستان اردبیل گفت: این جلسه در راستای همکاری مشترک بین شهرداری و توزیع برق خواهد بود و خواستار مشخص شدن درخواستها به صورت مکتوب و بازدید میدانی شد تا در اجرای موارد تسریع گردد.
وی در مورد جابجایی تیرهای مزاحم گفت: شرکت توزیع برق استان همواره در جابجایی تیرهای معارض برابر «قانون درآمد پایدار هزینه شهرداریها و دهیاریها» اقدام خواهد نمود، لذا هزینه اصلاح و جابجایی تیرهای برق در معابر و خیابانهایی که قبلاً تعریض شدهاند باید توسط شهرداری پرداخت شود.
سپس مقرر شد طرح ساماندهی و جابجایی تیر برقهای مزاحم اردبیل و سایر تجهیزات اعم از پستهای برق با اولویتبندی مناطق در دستور کار قرار گیرد و بدهی شهرداری به شرکت توزیع برق استان نیز پرداخت شود.
در این جلسه بر خاموشی تعدادی از چراغهای تزیینی در برخی از خیابانها و تابلوهای تبلیغاتی خصوصاً از ۱۵ خرداد تا ۱۵ شهریور به جهت مدیریت مصرف برق تأکید شد.
زنگ خطر افزایش مصرف دخانیات
افزایشی مصرف دخانیات در زنان ۹۰ درصد و در مردان ۳۴ درصد
رئیس مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت با اشاره به افزایش مصرف دخانیات در نوجوانان ۱۳ تا ۱۵ سال، گفت: دلیل اصلی افزایش شیوع مصرف دخانیات در گروه نوجوانان و جوانان ترویج و تمایل به مصرف قلیان است.
به گزارش ایسنا، دکتر جعفر جندقی، رئیس مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت در نشست خبری به مناسبت هفته ملی بدون دخانیات، گفت: حدود ۶۰ هزار نفر به دلیل مصرف دخانیات جان خود را از دست میدهند. سالانه میانگین بیش از ۴۰ هزار میلیارد تومان در اثر استعمال دخانیات در کشور از بین میرود و بیش از ۶۰ هزار میلیارد تومان صرف هزینههای بهداشتی و درمانی ناشی از مصرف دخانیات میشود و این جدا از ناتوانیها، از کارافتادگیها و.... است که با احتساب آنها هزینه مصرف دخانیات برای کشور بیش از ۱۱۰ هزار میلیارد تومان است. او تأکید کرد: بر اساس مطالعات صورت گرفته در سال ۱۴۰۰ در افراد بالای ۱۸ سال در کل ۱۴.۰۱ ، میزان شیوع مصرف دخانیات در کشور است که در زنان ۴.۴۴ درصد و در مردان ۲۵.۸۸ درصد بوده است. جندقی ادامه داد: روند افزایشی مصرف دخانیات در سالهای ۱۳۹۵ تا ۱۴۰۰ در گروه سنی ۱۸ تا ۲۴ سال اتفاق افتاده که در زنان ۹۰ درصد و در بین مردان ۳۴ درصد افزایشیافته است که این خطرناک است. یا روند افزایش مصرف دخانیات در همین سالها در گروه سنی ۲۵ تا ۳۴ سال را هم شاهد هستیم که در بین مردان ۱۵.۰۶ درصد و در بین زنان ۹۰.۸۸ درصد افزایشیافته است. جندقی تأکید کرد: در حال حاضر یکی از نگرانیهای عمده ما مصرف دخانیات با اشکال جدید مانند سیگارهای الکترونیک، ویپ یا افزودن عطر و طعم به دخانیات و توتون و تنباکو است. به نظر ما همه اینها خطرناک هستند. رئیس مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت افزود: حدود ۶.۲ هزار میلیارد تومان نیز مالیات بر ارزش افزوده باید محقق شود که پیشبینی کردیم اگر پایانههای فروشگاهی مخصوص دخانیات هم اضافه شود، مجموع درآمدهای ناشی از فروش دخانیات حدود ۲۰ هزار میلیارد تومان خواهد بود.
تشکیل ۱۷ پرونده تخلف در نمایشگاه کتاب
فروش کتاب مغایر ضوابط نشر و عدم رعایت حجاب
علی رمضانی قائم مقام و سخنگوی سیوچهارمین نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران با اعلام اینکه در کمیته تخلفات نمایشگاه ۱۷ پرونده مطرح شده است، ادامه داد: هفت پرونده منجر به صدور رای شده و باقی نیاز به بررسی بیشتری دارد. غرفه یکی از ناشران به مدت یک روز تعطیل شد، ۶ ناشر محکوم به تعطیلی پنل مجازی شدند. به گفته او، محکومیتهای ناشران دو دلیل اصلی دارد، یکی عرصه و فروش کتابهای مغایر ضوابط نشر و دیگری درباره عدم رعایت شئونات و حجاب اسلامی است. او در ارائه آمار فروش تا پایان ساعت ۲۱ در روز هفتم نمایشگاه کتاب، بیان کرد: این دوره از نمایشگاه در بخش حضوری فروش ۱۳۰ میلیارد تومانی را تجربه کرد که حدود ۱۰۰ میلیارد تومان در دستگاه پوز و باقی کارت به کارت بوده است. در بخش مجازی فروش ۶۸ میلیارد تومان ثبت شد که ۵۳ و نیم میلیارد تومان آن مربوط به ناشران است و در مجموع ۱۹۸ میلیارد تومان فروش داشته است. تعداد نسخه فروخته شده در بخش مجازی بیش از ۶۰۰ هزار نسخه کتاب است تعداد آمار حضوری را نداریم و نمیتوانیم اعلام کنیم.