پیک تابستان را با پایداری شبکه انتقال و فوق توزیع سپری کردیم
اهواز - شبنم قجاوند [email protected]: دومین جلسه کمیته بهبود بهرهبرداری شبکه انتقال و فوق توزیع شرکت برق منطقهای خوزستان با حضور مدیرعامل، معاونین و سایر اعضای کمیته برگزار شد.
در این نشست که با دستور کار بررسی مشکلات در حوزه بهرهبرداری، وضعیت پروژههای خرید، تأمین تجهیزات و لوازم یدک و ... برگزار شد، سید مهرداد بلادی موسوی معاون بهرهبرداری گزارشی از اقدامات انجامشده در خصوص بهرهبرداری از شبکه و حفظ پایداری شبکه برق در تابستان جاری ارائه کرد.
وی با تقدیر از تلاشهای صورت گرفته برای حفظ پایداری شبکه برق و رفع مشکلات پیشآمده، بیان کرد: برنامهریزیهای صورت گرفته که با پشتیبانی و حمایت دیگر واحدهای شرکت به اجرا درآمد، باعث شد تا تابستانی با کمترین خاموشی را پشت سر بگذاریم. محمود دشت بزرگ مدیرعامل شرکت برق منطقهای خوزستان نیز در این نشست بابیان اینکه در تابستان جاری علیرغم محدودیتها و کمبود ناشی از تولید و بروز افت ولتاژ در برخی نقاط شبکه، برقرسانی مناسبی به مشترکین انجامشده و پایداری شبکه برق حفظشده است، تصریح کرد: تداوم این خدمترسانی میبایست تا پایان تابستان حفظ شود تا در روزهای باقیمانده از فصل گرم نیز خللی در برقرسانی به مردم و صنایع ایجاد نشود. وی همچنین بر شناسایی نقاط ضعف و تنگناهای شبکه و پیگیری اجرای پروژههای مرتبط جهت رفع آنها و ایجاد آمادگی لازم برای تابستان 1402 تأکید کرد. در ادامه جلسه گزارشی از وضعیت شبکه انتقال و فوق توزیع ناحیه جنوبی، نیازمندیهای این ناحیه و پیشنهادها رفع آنها توسط مدیر ناحیه ارائه شد. در این نشست همچنین مصوباتی برای بهبود عملکرد و بهرهبرداری از تجهیزات و افزایش کارایی نیروی انسانی اتخاذ شد. شرکت برق منطقهای خوزستان مسئولیت انتقال برق در شبکه انتقال و فوق توزیع در دو استان خوزستان و کهکیلویه و بویراحمد را بر عهده دارد.
مدیرعامل آبفای گیلان در جلسه بررسی عملکرد پروژههای طرح ملی آبرسانی:
تخصیص اعتبارات لازم جهت تسریع درروند اجرای پروژههای آبرسانی تک روستایی
رشت-مهناز نوبری [email protected]: جلسه بررسی عملکرد پروژههای آبرسانی روستایی از محل طرح ملی آبرسانی و طرح محرومیتزدایی در سال 1400 با حضور مدیرعامل، نمایندگان مجری طرح ملی و طرح محرومیتزدایی گیلان و نماینده مجری طرح ملی آبرسانی روستایی کشور و با حضور کارشناسان شرکت مهندسی آبفای کشور و مشاور عامل چهارم شرکت مهندسی برگزار و در خصوص اعتبار مصوب در سال 1401 برای دو طرح مذکور بحث و تبادلنظر شد. مازیار علی پور رئیس هیئتمدیره و مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان گیلان در این جلسه با اشاره به اعتبارات تخصیصیافته گیلان در سال 1400 و پیشبینی اعتبارات در سال 1401 اظهار داشت: با توجه به حجم بالای پروژههای در دست اقدام شرکت در دو حوزه طرح ملی آبرسانی و طرح محرومیتزدایی، تخصیص اعتبارات باید متناسب با احجام پروژههای در دست اجرا باشد. وی با اشاره به عدم تخصیص اعتبارات متناسب با احجام پروژهها تصریح کرد: طی سال 1400 در حوزه طرح ملی آبرسانی اعتباری معادل یک هزار و 80 میلیارد ریال تخصیص یافت که در 13 مجتمع آبرسانی و 34 پروژه تک روستایی در مجموع نسبت به حفر و تجهیز 3 حلقه چاه با ظرفیت آب دهی 33 لیتر بر ثانیه و اجرای خطوط انتقال آب به طول 36 کیلومتر و خطوط شبکه توزیع آب به طول 56 کیلومتر اقدام شد. مدیرعامل آبفای گیلان در ادامه افزود: ساخت 8 باب مخزن ذخیره آب شرب به حجم 1300 مترمکعب و احداث و اجرای 3 باب ایستگاه پمپاژ به ظرفیت 46 لیتر بر ثانیه و همچنین تجهیز تأسیسات یادشده از دیگر اقدامات انجامشده در حوزه طرح ملی آبرسانی هست. وی همچنین خاطرنشان کرد: در حوزه محرومیتزدایی با تخصیص یک هزار و 410 میلیارد ریال، حدود 50 کیلومتر خطوط انتقال و شبکه توزیع با لوله پلیاتیلن و حدود 700 متر لوله چدن داکتیل اجرا و یک باب مخزن بتنی به ظرفیت یک هزار مترمکعب در خرشتم املش با پیشرفت فیزیکی 40 درصد احداث و مخزن 1000 مترمکعبی کریم سرا نیز با پیشرفت فیزیکی 10 درصد در حال اجراست. مدیرعامل آبفای گیلان بابیان اینکه اعتبار پیشبینیشده در سال 1401 برای طرح ملی آبرسانی گیلان یک هزار و 900 میلیارد ریال و برای طرح محرومیتزدایی گیلان 810 میلیارد ریال هست، خواستار تخصیص اعتبار مناسب جهت خاتمه پروژههای آبرسانی تک روستایی شد. در ادامه مهندس محمدی نماینده مجری طرح ملی آبرسانی روستاهای کشور با استماع گزارش عملکرد پروژههای طرح ملی و محرومیتزدایی از سوی مشاور ناظر بر طرح گیلان (مشاور عامل چهارم) و نیز گزارش ارائهشده از سوی نمایندگان مجری طرح ملی و محرومیتزدایی گیلان، عملکرد این استان را در سال 1400 مطلوب ارزیابی نمودند. گفتنی است در پی این نشست از پروژههای آبرسانی روستایی فومن و آستانه اشرفیه بازدید به عمل آمد و همچنین در بازدید از پروژه سقالکسار که از روستاهای گردشگری گیلان هست مقرر شد در سال جاری از دو محل طرح ملی و محرومیتزدایی اعتبارات موردنیاز برای اجرای پروژه در نظر گرفته شود.