لوگو
1404 جمعه 19 ارديبهشت
  • صفحه نخست
  • سیاست
  • سخن‌گاه
  • اقتصاد
  • شهروند
  • بین الملل
  • فرهنگ و هنر
  • سلامت
  • علم و فناوری
  • ورزش
  • خواندنی‌ها
  • آرشیو روزنامه
1401/06/22 - شماره 1883
نسخه چاپی

خرید و نصب یک دستگاه باسکول 60 تنی در انبارهای برق منطقه‌ای خوزستان

اهواز -  شبنم قجاوند 
[email protected] : مدیر امور انبارهای شرکت برق منطقه‌ای خوزستان از خرید و نصب یک باسکول 60 تنی در انبارهای این شرکت خبر داد.
سید جلیل موسوی بیان کرد: به منظور تقویت کنترل‌های داخلی و اطمینان از صحت عملیات انبارداری در زمینه دریافت و تحویل کالاها و آهن‌آلات در انبارهای شرکت، یک دستگاه باسکول 60 تنی نصب و راه‌اندازی شده است.
وی بابیان اینکه این باسکول به نام شرکت برق منطقه‌ای خوزستان ثبت مالکیت شده است، افزود: سازه مذکور در زمینی به مساحت 500 مترمربع شامل باسکول و تجهیزات آن، دوربین‌های پلاک‌خوان، چاه ارت و رمپ‌های ورودی و خروجی و استقرار کانکس احداث‌شده و آماده انجام عملیات توزین کلیه آهن‌آلات و کالاهای توزینی است که توسط این شرکت خریداری و یا از محل مزایده به فروش می‌رسند.
مدیر امور انبارهای شرکت برق منطقه‌ای خوزستان تصریح کرد: اتصال به شبکه شرکت به نحوی که دریافت رکوردهای اطلاعات عملیات باسکول در هر زمان از شبانه‌روز برای افراد ذیصلاح امکان‌پذیر باشد، امکان ذخیره‌سازی رکورد کامل اطلاعات بیش از سه میلیون از عملیات توزین کامیون‌ها شامل تصویر، اطلاعات خودرو و راننده، صرفه‌جویی در هزینه‌های توزین و به حداقل رساندن زمان دریافت و تحویل کالا ازجمله مزایای خرید و نصب این باسکول است.
وی بیان کرد: این اقدام در قالب دستور کار معاونت مالی و امور پشتیبانی و همکاری سایر واحدهای زیرمجموعه انجام‌شده است.

اجرای 3 طرح تحقیقاتی شرکت آب و فاضلاب گیلان در سال جاری
رشت-مهناز نوبری 
[email protected] :  معاون منابع انسانی و تحقیقات شرکت آب و فاضلاب گیلان از  اجرای 3 طرح تحقیقاتی این شرکت در سال جاری خبر داد.مژگان امیدی امروز با اعلام این خبر گفت: به منظور بهره‌مندی از ظرفیت دانشگاه‌ها، مراکز علمی- تحقیقاتی و شرکت‌های دانش بنیان 3 طرح تحقیقاتی با مشارکت دانشگاه گیلان و دانشگاه علم و صنعت ایران در دست اجراست.وی افزود: طرح‌های تحقیقاتی با عنوان "ارزیابی عملکرد فلومترهای حجیم مورداستفاده در استان گیلان و راهکارهای بهبود" و "بررسی روش‌های حذف یا استفاده مجدد از آلومینیوم و آهن موجود در لجن تصفیه‌خانه بزرگ آب گیلان با رویکرد روش‌های نوین" توسط دانشگاه گیلان در حال اجراست.وی تصریح کرد: دانشگاه علم و صنعت ایران نیز یک طرح تحقیقاتی با عنوان "بررسی روش نوین گندزدایی پساب خروجی تصفیه‌خانه انزلی با استفاده از لامپ uv توأم با فوتوکاتالیست اکسید روی/رس" را در دست اجرا دارد. وی گفت: شرکت آب و فاضلاب گیلان جهت اجرای طرح‌های تحقیقاتی مرتبط با این شرکت آماده همکاری با دانشگاه‌ها، مراکز تحقیقاتی و شرکت‌های دانش بنیان هست و متقاضیان با مراجعه به دفتر تحقیقات شرکت آبفای استان می‌توانند اطلاعات لازم را در این زمینه کسب کنند

برداشت ١۵٠٠ تن پسته خشک در شهرستان تفتان
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان تفتان گفت: امسال از ٢ هزار هکتار از باغات بارور پسته تفتان، ١۵٠٠ تن پسته خشک برداشت شده است. فضل‌الله کردی در گفت وگو با ایسنا- کل باغات پسته شهرستان تفتان را ٢ هزار و ۵٠٠ هکتار اعلام کرد و افزود عمده ارقام پسته باغات شهرستان شامل کله  قوچی ، اوحدی، احمد آقایی ، فندقی، بادامی، اکبری است.وی تصریح کرد: از سال گذشته تاکنون ١٠٠ هکتار  سطح زیر کشت باغات پسته شهرستان افزایش یافته است.

 

Facebook Twitter Linkedin Whatsapp Pinterest Email

دیدگاه شما

دیدگاه شما پس از بررسی منتشر خواهد شد. نظراتی که حاوی توهین یا الفاظ نامناسب باشند، حذف می‌شوند.

تیتر خبرهای این صفحه

  • افزایش قیمت دلار و سکه
  • وضع مالیات جدید به دلیل عدم فروش نفت
  • امروز مهم‌ترین ضرورت در حوزه اقتصاد و بانکداری «جهانی‌شدن» و در تراز بین‌المللی قرار گرفتن است
  • خرید و نصب یک دستگاه باسکول 60 تنی در انبارهای برق منطقه‌ای خوزستان
  • رشد اقتصادی بهار با نفت ۳.۸ درصد، بدون نفت ۴.۳ درصد
لوگو
  • درباره ما
  • تماس با ما
  • همکاری با ما
  • تعرفه آگهی
  • نمایندگی‌ها
  • شناسنامه
  • مرامنامه
  • آرشیو
  • RSS

1401© :: کلیه حقوق قانونی این سایت متعلق به روزنامه ستاره صبح بوده و استفاده از مطالب آن با ذکر منبع بلا مانع است.