لوگو
1404 دوشنبه 24 آذر
  • صفحه نخست
  • سیاست
  • سخن‌گاه
  • اقتصاد
  • شهروند
  • بین الملل
  • فرهنگ و هنر
  • سلامت
  • علم و فناوری
  • ورزش
  • خواندنی‌ها
  • آرشیو روزنامه
1401/06/19 - شماره 1880
نسخه چاپی

خبرنامه

سید مصطفی تاج‌زاده در بیمارستان 
 فخرالسادات محتشمی پور، همسر مصطفی تاج زاده در توییتر خود اعلام کرد که همسرش امروز به دلیل مشکل قلبی در بیمارستان بستری شده است.وی گفت که دیداری کوتاه هم با همسرش داشته است.

«منوچهر متکی» رییس خانه احزاب ایران شد
دبیرکل کانون اسلامی فارغ‌التحصیلان شبه قاره با رای شورای مرکزی به عنوان رییس دوره‌ای خانه احزاب ایران انتخاب شد.امیرمیثم نیکفر عضو خانه احزاب ایران روز پنجشنبه گفت: در جلسه عصر امروز شورای مرکزی خانه احزاب، منوچهر متکی از فراکسیون اصولگرایان با ۱۲ رای در رقابت با عبدالحسین روح الامینی با ۹ رای به عنوان رییس خانه احزاب ایران در سال اول دوره هفتم انتخاب شد.21 تیر ۱۴۰۰ حسین کمالی از فراکسیون اصلاح طلب به عنوان رییس خانه احزاب ایران در سال سوم انتخاب شده بود.

دستور بذرپاش برای خروج فوری کارکنان دیوان محاسبات ازعضویت در انجمن غیردولتی حسابداری عمومی
به گزارش اداره کل روابط عمومی و امور بین الملل دیوان محاسبات کشور، در پی ‌انتشار خبری پیرامون عضویت برخی از مدیران دیوان محاسبات در یک انجمن غیردولتی موسوم به موسسه غیرتجاری انجمن غیردولتی حسابداری بخش عمومی و اجتماعی، دکتر مهرداد بذرپاش علیرغم ماهیت غیردولتی‌ موسسه مذکور که در قالب یک سازمان مردم‌نهاد (سمن) ثبت شده است، در راستای جلوگیری از بروز هرگونه شائبه تعارض منافع به کلیه افراد شاغل در دیوان محاسبات، دستور قطع فوری همکاری و خروج آنی از عضویت موسسه مذکور را صادر کرده و سایر کارکنان را نیز از عضویت و همکاری‌های مشابه آتی با هرگونه موسسه یا مجموعه که فعالیت‌های مشابه یا مرتبط با وظایف دیوان محاسبات را دارند، منع کرد.

سفر رئیسی به سمرقند؛محور گفت‌وگوی امیرعبداللهیان با وزیر خارجه ازبکستان
حسین امیرعبداللهیان، وزیر امور خارجه کشورمان دیروز جمعه در تماس تلفنی با ولادیمیر اماموویچ نوروف، وزیر امور خارجه جمهوری ازبکستان، در خصوص مهم ترین موضوعات مورد اهتمام دو کشور گفتگو و تبادل نظر کرد.وزیر امور خارجه کشورمان ضمن ابلاغ سلام رئیسی، رئیس جمهور کشورمان به شوکت میرضیایف، رئیس جمهور ازبکستان، برای برگزاری موفق اجلاس سران سازمان همکاری شانگهای که قرار است به زودی در شهر تاریخی سمرقند برگزار گردد، آرزوی موفقیت کرد.امیرعبداللهیان همچنین با اشاره به برنامه حضور رئیسی در این اجلاس، سفر رئیس جمهور کشورمان به ازبکستان را نقطه عطفی در مناسبات دوجانبه ایران و ازبکستان دانست.

ایروانی استوارنامه خود را به دبیر کل سازمان ملل متحد تقدیم کرد
امیرسعید ایروانی، سفیر و نماینده جدید دائم ایران نزد سازمان ملل متحد، عصر چهارشنبه به وقت محلی در دیدار دبیر کل سازمان ملل متحد، استوارنامه خود را تقدیم و رسما کارش را آغاز کرد.در این دیدار که در دفتر آنتونیو گوترش انجام شد، سفیر و نماینده جدید دائم ایران بر عزم جمهوری اسلامی ایران در تداوم تعامل سازنده و همکاری نزدیک با سازمان ملل، بویژه در راستای تقویت چندجانبه‌گرایی و مقابله با یکجانبه‌گرایی و حل بحران‌های منطقه‌ای تاکید کرد.

 

Facebook Twitter Linkedin Whatsapp Pinterest Email

دیدگاه شما

دیدگاه شما پس از بررسی منتشر خواهد شد. نظراتی که حاوی توهین یا الفاظ نامناسب باشند، حذف می‌شوند.

تیتر خبرهای این صفحه

  • انصاری: «قانون‌گرایی» مبنای اندیشه امام خمینی است
  • کشف «فساد گسترده مالی» در استان ایلام
  • حاشیه های حضور فرزند انسیه خزعلی در کانادا
  • دستگیری سیاسیون مشکلی را حل نمی کند،به فکرکارآمدی باشید
  • خبرنامه
  • چه کسانی مسئول شکم‌های گرسنه مردم هستند؟
لوگو
  • درباره ما
  • تماس با ما
  • همکاری با ما
  • تعرفه آگهی
  • نمایندگی‌ها
  • شناسنامه
  • مرامنامه
  • آرشیو
  • RSS

1401© :: کلیه حقوق قانونی این سایت متعلق به روزنامه ستاره صبح بوده و استفاده از مطالب آن با ذکر منبع بلا مانع است.