رئیس اتحادیه سوپرمارکت داران گفت: بعد از افزایش نرخ ماکارونی میزان تقاضا برای خرید ماکارونی حدود ۱۰ درصد کاهش پیدا کرد. محسن امینی در گفتوگو با ایلنا، در پاسخ به این پرسش که بعد از آزادسازی نرخ آرد صنف و صنعت و افزایش قیمت ماکارونی آیا میزان تقاضا برای خرید این محصول کاهش پیدا کرد؟ گفت: زمزمههای افزایش نرخ ماکارونی از یک ماه قبل باعث شد نگران کمبود این کالا در بین مصرفکنندگان ایجاد شود به همین دلیل ذخایر خانگی خود را برای این محصول افزایش دادند. به گفته امینی؛ میزان خرید ماکارونی وابسته به توان مالی مصرفکنندگان و نحوه پرداخت یارانهها به این محصول دارد. رئیس کمیسیون کشاورزی اتاق ایران بابیان اینکه خللی درروند تولید ماکارونی ایجاد نشده است، گفت: قیمت محصول ایرانی رقابتی است و قابلیت صادرت دارد؛ ماکارونی ایران به کشورهای آفریقایی، آسیایی و حوزه خلیجفارس صادر میشود. وی بابیان اینکه چنددستگی در قیمتها احتمال ایجاد رانت را تقویت میکند، افزود: یکسانسازی قیمت آرد صنف و صنعت روزنههای قاچاق آرد را کنترل کرد؛ امیدواریم که شکاف قیمتی در آرد و گندم نان بعد از تصمیمگیری درباره یارانه نان حل شود و دیگر شاهد سرازیر شدن آرد نانوایان به واحدهای نانوایان فانتزی نباشیم. همچنین در این رابطه داود فکوری رئیس اتحادیه سوپرمارکت داران در گفتوگو با ایلنا، گفت: بعد از افزایش نرخ ماکارونی میزان تقاضا برای خرید ماکارونی حدود 10 درصد کاهش پیدا کرد.