فضانوردان ایستگاه فضایی بینالمللی که طی یک آزمایش برای نخستین بار موفق به پرورش فلفلهای چیلی در فضا شده بودند اکنون برای بار دوم موفق به برداشت این فلفلهای چیلی و تهیه غذا با آنها شدند. فضانوردان با انجام این آزمایش ناسا که شامل رشد و برداشت فلفل چیلی در فضا بود، دو رکورد جهانی را ثبت کردند. نخستین رکورد برای رشد محصولی در فضا که توسط آن تعداد زیادی از فضانوردان از آن در فضا تغذیه کردهاند بود و دیگری، رکورد انجام طولانیترین آزمایشی که تاکنون در ایستگاه فضایی بینالمللی انجام شده، است.
این دومین باری است که فلفلهای چیلی در فضا رشد کردهاند. سایت بیزینس اینسایدر در ماه نوامبر گزارش داد که خدمه ایستگاه فضایی بینالمللی برای اولین بار از آنها برای تهیه تاکو (غذای مکزیکی)، گوشت بریان با تورتیا و سبزیجات استفاده کردهاند.
«مت رومین» محقق ارشد آزمایش فلفل در گفتگو با سایت بیزینس اینسایدر گفت: آزمایش پرورش فلفل یکی از پیچیدهترین آزمایشهای رشد محصولات کشاورزی در فضا تا به امروز است چراکه دوره رشد این محصول طولانی بوده و پیش از رشد نیاز به گردهافشانی داشته است. فلفل سرشار از ویتامین C و سایر مواد مغذی است. این موارد باعث میشود فلفل یک گزینه عالی برای آزمایش در ایستگاه فضایی باشد. پرورش سبزیجات رنگی در فضا میتواند مزایای طولانیمدت خوبی بر سلامت جسمی و روانی فضانوردان داشته باشد. برای آزمایش اخیر، ابتدا انتظار میرفت که فلفلها طی مدت ۱۲۰ روز رشد کنند. بااینحال، آنها درنهایت طی مدت ۱۳۷ روز رشد کردند و این طولانیترین آزمایش در فضا بود. رکورد طولانیترین آزمایش قبلی در سال ۲۰۱۶ و متعلق به رشد «گلهای آهاری» طی مدت ۹۰ روز بود.
پس از برداشت فلفل چیلی، به نظر میرسد تاکو محبوبترین وعده غذایی فضانوردان در فضا باشد. «کایلا بارون» فضانورد مأموریت کرو-۳ اسپیس ایکس اخیراً در حساب کاربری خود در شبکههای اجتماعی تصاویری از فضانوردان که در حال خوردن این تاکوها بودند، منتشر کرد و نوشت: «به لطف این فلفلها ما توانستیم تاکوی لذیذی را تهیه کنیم.»