لوگو
1404 سه‌شنبه 23 ارديبهشت
  • صفحه نخست
  • سیاست
  • سخن‌گاه
  • اقتصاد
  • شهروند
  • بین الملل
  • فرهنگ و هنر
  • سلامت
  • علم و فناوری
  • ورزش
  • خواندنی‌ها
  • آرشیو روزنامه
1400/07/19 - شماره 1667
نسخه چاپی

خبرنامه

فرمانده عملیات مقابله با کرونا در تهران:
واکسیناسیون شرط کافی برای کنترل کرونا نیست، 
فرمانده عملیات مدیریت بیماری کرونا در کلان‌شهر تهران بابیان اینکه تنها واکسیناسیون شرط کافی برای کنترل کرونا نیست، درعین‌حال گفت: هنوز بسیاری از افراد دز دوم واکسن را دریافت نکرده‌اند و بنابراین شرایط همچنان ناپایدار تلقی می‌شود و توصیه ما رعایت صبورانه شیوه‌نامه‌های بهداشتی است.
علیرضا زالی درباره وضعیت کرونا در استان تهران اظهار کرد: روند اکثر شاخص‌های کرونا رو به نزول است، اما همان‌طور که کرونا بارها در ماه‌های گذشته نشان داده، باید شرایط تمامی استان‌ها ازجمله تهران را ناپایدار و شکننده در نظر گرفت. همچنان باید بدانیم برای کنترل کرونا واکسیناسیون شرط لازم است، اما شرط کافی نیست.  وی شرط کافی برای کنترل کرونا در واکسیناسیون را رعایت شیوه‌نامه‌های بهداشتی دانست. وی با اشاره به تجارب کشورهایی که در کنترل کرونا موفق بوده‌اند، ترکیب فرآیند واکسیناسیون در کنار تعهد به رعایت شیوه‌نامه‌های بهداشتی را ضروری دانست و از شهروندان درخواست کرد که از برگزاری دورهمی های غیرضروری مانند جمع‌های خانوادگی خودداری کنند. اگرچه افراد واکسینه شده تا حدی نسبت به بیماری مصونیت لازم را پیدا می‌کنند، اما این افراد همچنان می‌توانند در معرض آسیب‌پذیری نسبی باشند. زالی افزود: فرد واکسینه شده حتماً باید دو دز واکسن را دریافت کرده باشد، اما هنوز بسیاری از افراد دز دوم را دریافت نکرده‌اند و بنابراین شرایط همچنان ناپایدار تلقی می‌شود و توصیه ما رعایت صبورانه شیوه‌نامه‌های بهداشتی است.
 وی بابیان اینکه هم‌اکنون در تهران ۵ هزار بیمار کرونایی در بیمارستان‌ها بستری هستند، گفت: از این تعداد حدود ۱۴۰۰ نفر نیز در بخش‌های مراقبت‌های ویژه بستری هستند. زالی با اشاره به روند رو به تزاید واکسیناسیون در روزهای اخیر در استان تهران یادآور شد: تا قبل از ظهر شنبه بالغ بر ۱۱ میلیون و ۳۲۰ هزار نفر از شهروندان تهرانی واکسینه شده‌اند که ۳ میلیون و ۲۵۰ هزار نفر از این آمار هر دو دز واکسن را دریافت کرده‌اند.  زالی درباره روند واکسیناسیون دانش آموزان توضیح داد: این فرآیندی مشترک بین وزارت بهداشت و وزارت آموزش و پرورش است که با رعایت ملاحظات فنی در حال انجام است، اما در استان تهران در دو روز گذشته با توجه به اقبال عمومی که از روند واکسیناسیون صورت گرفته، فرآیند واکسیناسیون دانش آموزان ۱۲ تا ۱۸ سال آغازشده است، البته مهلت واکسیناسیون دانش آموزان تمدیدشده و تاکنون در استان تهران ۴۵ درصد افراد بین ۱۲ تا ۱۸ سال واکسینه شده‌اند.

فوت ۲۲۲ نفر دیگر بر اثر کرونا
بنابر اعلام روابط عمومی وزارت بهداشت، طی ۲۴ ساعت منتهی به‌روز گذشته ۱۱ هزار و ۲۵۶ بیمار جدید کووید-۱۹ شناسایی شدند و متأسفانه ۲۲۲ بیمار نیز به دلیل این بیماری جان خود را از دست دادند. بنابر اعلام روابط عمومی وزارت بهداشت، از روز شنبه تا روز یکشنبه ۱۸ مهرماه ۱۴۰۰ و بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی، ۱۱ هزار و ۲۵۶ بیمار جدید مبتلا به کووید ۱۹ در کشور شناسایی شد که یک هزار و ۷۳۳ نفر از آنها بستری شدند. مجموع بیماران کووید ۱۹ در کشور به ۵ میلیون و ۷۰۲ هزار و ۸۹۰ نفر رسید. متأسفانه در طول روز گذشته، ۲۲۲ بیمار کووید ۱۹ جان خود را از دست دادند و مجموع جان‌باختگان این بیماری به ۱۲۲ هزار و ۵۹۲ نفر رسید. خوشبختانه تاکنون ۵ میلیون ۲۱۷ هزار و ۹۹۹ نفر از بیماران، بهبودیافته و یا از بیمارستان‌ها ترخیص شده‌اند. ۵ هزار و ۳۰۴ نفر از بیماران مبتلا به کووید ۱۹ در بخش‌های مراقبت‌های ویژه بیمارستان‌ها تحت مراقبت قرار دارند. تاکنون ۳۳ میلیون و ۲۴۶ هزار و ۴۴۷ آزمایش تشخیص کووید ۱۹ در کشور انجام‌شده است.

 

Facebook Twitter Linkedin Whatsapp Pinterest Email

دیدگاه شما

دیدگاه شما پس از بررسی منتشر خواهد شد. نظراتی که حاوی توهین یا الفاظ نامناسب باشند، حذف می‌شوند.

تیتر خبرهای این صفحه

  • بهره‌مندی 2000 تاکسی بلااستفاده از سوخت و طرح ترافیک
  • ثبت بیش‌ترین آمار سفر از آغاز کرونا تا کنون
  • سلامت روان در ایران در مرز بحران
  • تست کرونا در مبادی ورود زائران اربعین به صورت تصادفی انجام شد
  • خبرنامه
  • خبرنامه
لوگو
  • درباره ما
  • تماس با ما
  • همکاری با ما
  • تعرفه آگهی
  • نمایندگی‌ها
  • شناسنامه
  • مرامنامه
  • آرشیو
  • RSS

1401© :: کلیه حقوق قانونی این سایت متعلق به روزنامه ستاره صبح بوده و استفاده از مطالب آن با ذکر منبع بلا مانع است.