لوگو
1404 جمعه 13 تير
  • صفحه نخست
  • سیاست
  • سخن‌گاه
  • اقتصاد
  • شهروند
  • بین الملل
  • فرهنگ و هنر
  • سلامت
  • علم و فناوری
  • ورزش
  • خواندنی‌ها
  • آرشیو روزنامه
1400/05/06 - شماره 1621
نسخه چاپی

اخبار کوتاه

دریاچه آرژانتینی صورتی شد!

یک تالاب در آرژانتین براثر آلودگی که فعالان محلی و کارشناسان آن را به یک ماده شیمیایی مورد استفاده برای حفظ سلامت میگو برای صادرات مربوط می‌دانند، به رنگ صورتی درآمده است. به گزارش ایسنا و به نقل از آی‌ای، مردم محلی می‌گویند که این رنگ ناشی از «سدیم سولفیت» است که یک محصول ضد باکتری استفاده شده در کارخانه‌های تولید ماهی است که موجب ایجاد پسماند و ریختن آب آلوده در رودخانه «چوبوت» می‌شود که به این تالاب می‌ریزد. تغییر رنگ این تالاب یک تهدید جدی برای اکوسیستم محلی است و تأکید بر این است که طبیعت باید اولویت باشد، نه شرکت‌هایی که در آن کار می‌کنند.

 

تلاش مورینیو برای جذب سردار آزمون

ژوزه مورینیو سرمربی رم ایتالیا اصرار فراوان به جذب مهاجم تیم ملی ایران دارد و خواستار جذب او در نقل و انتقالات تابستانی فوتبال اروپا شده است. به گزارش «چمپیونات روسیه»، مهاجم تیم ملی فوتبال ایران که عملکرد درخشانی با پیراهن زنیت در لیگ روسیه داشته است با پیشنهاد ۱۸ میلیون یورویی رم روبرو شد، اما مسئولان تیم روسی آن را رد کردند. ازاین‌رو باشگاه ایتالیایی خواسته جدید زنیت را موردبررسی قرار می‌دهد تا یکی از بازیکنان خود رابین اولسن (دروازه‌بان)، استفان انزونزی (هافبک) و پدرو (وینگر) را در قبال خرید سردار آزمون به تیم روسی بدهد.

 

پیشنهاد ۲ میلیارد دلاری «بزوس» به ناسا!

«جف بزوس» که به‌تازگی به فضا سفر کرده و بازگشته است، روز دوشنبه به ناسا پیشنهاد پرداخت مبلغ دو میلیارد دلار برای بازپس‌گیری قرارداد ارسال فضانوردان به ماه را داد. به گزارش ایسنا و به نقل از گاردین، ناسا در ماه آوریل قراردادی ۲.۹ میلیارد دلاری با شرکت اسپیس‌ایکس متعلق به ایلان ماسک بست تا فضاپیمایی برای ارسال فضانوردان به سطح ماه تا سال ۲۰۲۴ بسازد و پیشنهاد‌های شرکت بلواوریجین و داینتیکس را رد کرد. انتظار می‌رود تصمیم نهایی در این مورد توسط دیوان محاسبات آمریکا در اوایل ماه گرفته شود اگرچه به گفته‌ منابع، بلو اوریجین تغییر این قرارداد را بعید می‌داند.

 

 

 

Facebook Twitter Linkedin Whatsapp Pinterest Email

دیدگاه شما

دیدگاه شما پس از بررسی منتشر خواهد شد. نظراتی که حاوی توهین یا الفاظ نامناسب باشند، حذف می‌شوند.

تیتر خبرهای این صفحه

  • گوشت قرمز و افزایش خطر بیماری قلبی
  • اخبار کوتاه
  • اخبار کوتاه
  • دست‌به‌دست هم برای نابودی محیط‌زیست
  • امکان پیش‌بینی شدت بیماری کرونا در مراحل اولیه
  • کابوس تغییرات آب و هوایی بلای جان انسان‌ها
  • چرا برخی پس از واکسیناسیون کامل به کرونا مبتلا می‌شوند؟
لوگو
  • درباره ما
  • تماس با ما
  • همکاری با ما
  • تعرفه آگهی
  • نمایندگی‌ها
  • شناسنامه
  • مرامنامه
  • آرشیو
  • RSS

1401© :: کلیه حقوق قانونی این سایت متعلق به روزنامه ستاره صبح بوده و استفاده از مطالب آن با ذکر منبع بلا مانع است.