معاون هماهنگکننده سپاه گفت: انتقام خون سردار سلیمانی محو رژیم صهیونیستی و اخراج نیروهای آمریکایی از منطقه است که این نیز قطعاً محقق خواهد شد.
سردار سرتیپ بسیجی محمدرضا نقدی، درباره ویژگیهای شاخص شهید حاج قاسم سلیمانی گفت: او همانطور که خودش میگفت، سرباز بود و بارها هم گفته بود که بر روی قبرم بنویسید سرباز ولایت. مردمی بودن حاج قاسم نیز از اطاعت او از ولایت نشئت میگیرد. وی در پاسخ به سؤالی درباره نحوه انتقام سخت ایران از آمران و عاملان ترور سردار سلیمانی اظهار کرد: این جنایت بهقدری بزرگ است که با یک یا دو ضربه از بین نمیرود و مقابله و انتقام حقیقی، محو رژیم صهیونیستی و اخراج نیروهای آمریکایی از منطقه است که این نیز قطعاً محقق خواهد شد. جوانان مؤمن منطقه در کشورهای لبنان، سوریه و عراق مصمم هستند تا این کار را حتماً انجام دهند و شما در آینده نزدیک شاهد اخراج ارتش آمریکا از منطقه اسلامی و محو رژیم صهیونیستی خواهید بود. سردار نقدی با تأکید بر اینکه آمریکا برای نجات صهیونیست و اهداف استکباری خود داعش را ایجاد کرد، یادآور شد: آنها در ۳۰ سال گذشته ۷ هزار میلیارد دلار در منطقه هزینه کردند، درحالیکه جمهوری اسلامی ایران در این مدت ۱۷ میلیارد دلار برای همه فعالیتهایش ازجمله دیپلماسی، کار فرهنگی و دفاعی در منطقه هزینه کرده است. منبع: باشگاه خبرنگاران جوان
فلاحتپیشه: ۲۰ تا ۳۰ میلیارد دلار به سوریه پول دادیم که باید پس بگیریم
حشمتالله فلاحتپیشه، عضو و رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس، در گفتوگویی در در تاریخ 31 اردیبهشت 99 با همشهری آنلاین به سفرش به سوریه اشاره کرد و گفت: زمانی که به سوریه رفتم عدهای گفتند هزینه درست کردم! ولی بازهم تکرار میکنم ما شاید ۲۰ تا ۳۰ میلیارد دلار به سوریه پول دادیم و باید از سوریه پس بگیریم. پول این ملت آنجا هزینه شده است. به گزارش همشهری آنلاین به نقل از اعتماد آنلاین، حشمتالله فلاحت پیشه، نماینده اسلامآباد غرب و دالاهو است. او با حمایت اصلاحطلبان عضو کمیسیون امنیت ملی توانست ریاست ۱۴ ساله علاءالدین بروجردی بر این کمیسیون را پایان دهد و دورانی طلایی را در مدت یکساله ریاستش بر کمیسیون امنیت ملی پدید آورد؛ اما تندروها که مواضعشان متفاوت با فلاحت پیشه بود، ریاست او بر کمیسیون را به نفع خودشان ندیدند و در ائتلاف شکلگرفته میان تندروها و برخی مستقلین که سودای قدرت در کمیسیون امنیت ملی مجلس را داشتند، پایانی برای ریاست او بر کمیسیون امنیت ملی رقم زدند. فلاحت پیشه که قبل از انتخابات مجلس یازدهم بارها تأکید کرده بود که کاندیدا نمیشود، برای انتخابات ثبتنام کرد؛ البته طولی نکشید که او به دلیل فشار برخی تندروها تصمیم به انصراف از حضور در انتخابات گرفت. فلاحت پیشه در گفتوگوی ویدئویی با اعتماد آنلاین تأکید کرد: «هر دوره نقایص مجالس ما بیشتر از گذشته بوده است و روزبهروز مجلس از رأس امور دور شده است.» او به بخشی که مانع از عملکرد مجلس است اشاره کرد و گفت: «مشکل دیگر برای در رأس امور بودن مجلس یک جریانی است که شکلگرفته و متأسفانه مجلس را در موارد مختلف مزاحم میدانند؛ لذا بعضیها مثل فلان رئیسجمهور که میگفت: «مجلس در رأس امور نیست» آن را به زبان میآورند و در عمل بدتر هم عمل میکنند. برخی دیگر، اما به زبان نمیآورند، ولی عمل میکنند و سعی میکنند مجلس را از رأس امور بیندازند.»فلاحتپیشه معتقد است فربهشدن بیشازحد هیئترئیسه و برگزاری جلسات غیرعلنی، بزرگترین ظلم در حق مجلس بود. او به سفرش به سوریه اشاره کرد و گفت: زمانی که به سوریه رفتم عدهای گفتند هزینه درست کردم! ولی بازهم تکرار میکنم ما شاید ۲۰ تا ۳۰ میلیارد دلار به سوریه پول دادیم و باید از سوریه پس بگیریم. پول این ملت آنجا هزینه شده است.