لوگو
1405 سه‌شنبه 7 مهر
  • صفحه نخست
  • سیاست
  • سخن‌گاه
  • اقتصاد
  • شهروند
  • بین الملل
  • فرهنگ و هنر
  • سلامت
  • علم و فناوری
  • ورزش
  • خواندنی‌ها
  • آرشیو روزنامه
1405/07/07 - شماره 2838
نسخه چاپی

رکوردزنی ارز و طلا

قیمت دلار روز دوشنبه رکورد زد و به 244 هزار تومان رسید. معامله‌گران بازار طلا، روز دوشنبه (ششم مهرماه) هر گرم طلای ۱۸ عیار را به قیمت ۲۴ میلیون و ۴۷۰ هزار تومان معامله کردند. این در حالی است که روند انس طلا نزولی است.
اتحادیه طلا روز دوشنبه نرخ هر اونس طلا را ۴۱۵۲ دلار اعلام کرد که بر این اساس آن طلای ۱۸ عیار ۲۴ میلیون و ۴۷۰ هزار تومان و طلای ۲۴ عیار ۳۲ میلیون و ۶۲۳ هزار تومان قیمت‌گذاری شد.
در بازار سکه نیز، سکه بهار آزادی طرح جدید ۲۴۶ میلیون و ۲۰۰ هزار تومان، طرح قدیم ۲۴۱ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان، نیم سکه ۱۲۵ میلیون و ۹۰۰ هزار تومان و ربع سکه ۶۷ میلیون و ۸۰۰ هزار تومان به فروش رفت.
سکه گرمی نیز در کانال ۳۵ میلیون تومان معامله شد.
همچنین دیروز در مرکز مبادله ارز و طلا قیمت فروش حواله دلار ۱۷۲ هزار و ۸۵۰ تومان و حواله یورو ۱۹۷ هزار و ۱۵۳ تومان بود.
همچنین درهم امارات ۴۷ هزار و ۶۶ تومان، یوان چین ۲۵ هزار و ۷۴۷ تومان و روبل روسیه ۲ هزار و ۴۹ تومان اعلام شد.

 

Facebook Twitter Linkedin Whatsapp Pinterest Email

دیدگاه شما

دیدگاه شما پس از بررسی منتشر خواهد شد. نظراتی که حاوی توهین یا الفاظ نامناسب باشند، حذف می‌شوند.

تیتر خبرهای این صفحه

  • رکوردزنی ارز و طلا
  • مجمع عمومی فوق‌العاده انجمن مدیران پیشگام ذوب‌آهن اصفهان
  • تغییر، مطالبه اکثریت / ۶۷ درصد مردم خواهان تغییر هستند
  • نقش موثر کنکور در زندگی
لوگو
  • درباره ما
  • تماس با ما
  • همکاری با ما
  • تعرفه آگهی
  • نمایندگی‌ها
  • شناسنامه
  • مرامنامه
  • آرشیو
  • RSS

1401© :: کلیه حقوق قانونی این سایت متعلق به روزنامه ستاره صبح بوده و استفاده از مطالب آن با ذکر منبع بلا مانع است.