سخنگوی نیروهای مسلح یمن اعلام کرد که این کشور یک هدف حساس در فرودگاه نجران عربستان را با پهپاد هدف قرار داده است.
یحیی سریع سهشنبه با انتشار پیامی در شبکه اجتماعی ایکس، نوشت: نیروهای مسلح یمن با موفقیت یک هدف حساس سعودی را در فرودگاه نجران با یک پهپاد هدف قرار دادند و یک حمله دقیق صورت گرفت.
وی در ادامه افزود که این حمله در پاسخ به نقض حریم هوایی یمن توسط عربستان بر فراز استانهای صعده و حجه با استفاده از پهپاد انجام شد.
سخنگوی نیروهای مسلاح یمن خاطرنشان کرد که هرگونه نقض حریم هوایی این کشور بدون پاسخ و مجازات نخواهد ماند. یحیی سریع هفته گذشته گفته بود که پدافند یمن یک فروند پهپاد شناسایی متعلق به عربستان را هنگام ماموریت در آسمان شمال صنعا پایتخت یمن سرنگون کرده است. وی مدل این پهپاد شناسایی را «کاریال» متعلق به عربستان معرفی کرد که نیروهای یمنی موفق به سرنگونی آن شدند. استان صعده یک استان کوهستانی و در فاصله ۲۴۳ کیلومتری شمال صنعا قرار گرفته است.