عضو کمیسیون اجتماعی مجلس اختلافافکنی را پاس گل به دشمن توصیف کرد و گفت: این پیروزی که نیروهای مسلح ما در میدان به دست آوردهاند، به پشتوانه همین حضور مردمی است و اکنون باید تثبیت شود و راه تثبیت آن، بدون تردید از مسیر «دیپلماسی» میگذرد.
احمد فاطمی گفت: رهبر انقلاب اسلامی در پیامشان به مجلس و همچنین رهنمودهای بعدیشان، بهصراحت بر حفظ «انسجام ملی» و «وحدت» تأکید کردهاند. ایشان نسبت به دامن زدن به اختلافات پوچ سیاسی، دوقطبیسازی و ایجاد شکاف در جامعه هشدار دادند. چرا که ضرورت دارد ما برابر دنیا، پیامی واحد مخابره کنیم و نشان دهیم که همگان، فارغ از گرایش، سلیقه، قومیت، دین و مذهب، پای ایران، انقلاب و خون شهدا ایستادهایم.
نماینده مردم بابل در مجلس با بیان اینکه حضور یکپارچه مردم در خیابانها نعمتی است که باید قدر آن را دانست، افزود: این پیروزی که نیروهای مسلح ما در میدان به دست آوردهاند، به پشتوانه همین حضور مردمی است که اکنون باید تثبیت شود. راه تثبیت این پیروزی، بدون تردید از مسیر «دیپلماسی» میگذرد. فاطمی تاکید کرد: من خیابان را از میدان و میدان را دیپلماسی جدا نمیدانم؛ هر دو در یک راستا و در واقع اجزای یک بسته واحد از سیاستهای کلان نظام هستند. مذاکره، تصمیم یک فرد یا یک دولت نیست، بلکه یک تصمیمگیری کلان حاکمیتی است.