لوگو
1404 پنج‌شنبه 23 بهمن
  • صفحه نخست
  • سیاست
  • سخن‌گاه
  • اقتصاد
  • شهروند
  • بین الملل
  • فرهنگ و هنر
  • سلامت
  • علم و فناوری
  • ورزش
  • خواندنی‌ها
  • آرشیو روزنامه
1404/10/15 - شماره 2666
نسخه چاپی

پاپ: ونزوئلا باید کشوری مستقل باشد

در پی حمله نظامی آمریکا به ونزوئلا و بازداشت نیکلاس مادورو رئیس‌جمهور این کشور، پاپ لئو چهاردهم نگرانی عمیق خود را نسبت به استقلال و حاکمیت این کشور ابراز کرد؛ همزمان رئیس‌جمهور فنلاند نیز بر ضرورت پایبندی همه کشورها به حقوق بین‌الملل تاکید کرد.
به گزارش رویترز، پاپ لئو چهاردهم، رهبر کاتولیک‌های جهان، روز یکشنبه اعلام کرد که ونزوئلا باید به‌عنوان کشوری مستقل باقی بماند و تاکید کرد که تحولات پس از سرنگونی نیکلاس مادورو توسط ایالات متحده را با «دلی آکنده از نگرانی» دنبال می‌کند. پاپ که نخستین پاپ آمریکایی تاریخ واتیکان به‌شمار می‌رود، در سخنانی در میدان سنت‌پیتر و در جریان دعای هفتگی خود گفت: «نباید در غلبه بر خشونت و حرکت به سوی مسیرهای عدالت و صلح تاخیر کرد، آن هم در حالی که حاکمیت و استقلال کشور تضمین می‌شود.» وی همچنین خواستار احترام به حقوق بشر و حاکمیت قانون مطابق آنچه در قانون اساسی ونزوئلا تصریح شده شد و افزود: «مصلحت مردم ونزوئلا باید بر هر ملاحظه دیگری مقدم باشد.»
این اظهارات پس از آن بیان شد که دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، اعلام کرد نیروهای آمریکایی در عملیاتی نظامی، مادورو را بازداشت کرده‌اند.
مادورو هم ‌اکنون در بازداشتگاهی در نیویورک و در انتظار رسیدگی به اتهامات ادعایی مرتبط با قاچاق مواد مخدر به ‌سر می‌برد. 

 

Facebook Twitter Linkedin Whatsapp Pinterest Email

دیدگاه شما

دیدگاه شما پس از بررسی منتشر خواهد شد. نظراتی که حاوی توهین یا الفاظ نامناسب باشند، حذف می‌شوند.

تیتر خبرهای این صفحه

  • افشای تلاش امارات برای فروپاشی ارتش یمن
  • پاپ: ونزوئلا باید کشوری مستقل باشد
  • تداوم تنش‌ها‌ در ونزوئلا
  • ونزوئلا پس از نیکلاس مادورو
  • اوراسیا و بازی جدید ژئوپلیتیک
  • مداخلات تازه نتانیاهو در قبال ایران
لوگو
  • درباره ما
  • تماس با ما
  • همکاری با ما
  • تعرفه آگهی
  • نمایندگی‌ها
  • شناسنامه
  • مرامنامه
  • آرشیو
  • RSS

1401© :: کلیه حقوق قانونی این سایت متعلق به روزنامه ستاره صبح بوده و استفاده از مطالب آن با ذکر منبع بلا مانع است.