لوگو
1404 چهارشنبه 5 آذر
  • صفحه نخست
  • سیاست
  • سخن‌گاه
  • اقتصاد
  • شهروند
  • بین الملل
  • فرهنگ و هنر
  • سلامت
  • علم و فناوری
  • ورزش
  • خواندنی‌ها
  • آرشیو روزنامه
1404/09/05 - شماره 2639
نسخه چاپی

حمید رسایی، حسن روحانی را متهم به قتل فرزندش کرد

حمید رسایی، نماینده تندروی مجلس در یک برنامه ویدئویی گفت: کسی که مظنون به قتل فرزندش، یعنی یکی از اعضای خانواده‌اش است، ۱۷ سال سفر مشکوک به انگلستان داشته است، پایان نامه او سرقت علمی است و مشکوک به داشتن تابعیت دوم است، صلاحتیش تایید می‌شود.
حمید رسایی عضو جبهه پایداری و نماینده مجلس در یک برنامه ویدئویی  با ایراد این اتهامات به حسن روحانی رئیس جمهور اسبق،افزود: من الان ثابت می کنم که هیچ کدام از این موارد نه نشر اکادیب است نه افترا است؛ چون اولا آقای روحانی پسرش در خانه اش و با اسلحه شخصی آقای روحانی کشته شده، خانه اش آن زمان در پادگان بوده، پادگان محیطی حفاظت شده است. کسی نمی تواند از بیرون بیاید برود او را بکشد. با اسلحه سازمانی و شخصی که در اختیار این آدم بوده اتفاق افتاده و آقای روحانی هم از هیچ کس شکایت نکرده است. 

پشت پرده ماجرای نفوذ به شبکه دوربین‌ها در تهران 
موضوع نفوذ اسرائیل به شبکه دوربین‌های شهری تهران و استفاده از داده‌های آن در جریان جنگ ۱۲ روزه، همچنان با روایت‌ها و تکذیب‌ها، همچنان در هاله‌ای از ابهام است.
یکی از نقاط جلب توجه به این سناریو، اقدام مشابه ایران و اسرائیل در دوران جنگ و دوران پیش از آن است. درگیری سایبری میان تهران و تل‌آویو یکی از رشته درگیری‌های قدیمی است که که معمولاً ادامه داشته اما گاهی بخش‌هایی از آن رسانه‌ای می‌شود و هیچ وقت هیچ طرف مسئولیتی درباره آن‌ها نمی‌پذیرد؛ این مسیر درگیری با عنوان گروه‌های هکری انجام می‌شود.
هرچند ابعاد زیادی از زوایای مختلف جنگ ۱۲ روزه اسرائیل و ایران نامشخص باقی مانده، اما موضوع ترور مقامات و دانشمندان ایران، حمله به نقاط سرّی و شیوه‌های جمع‌آوری اطلاعات بیش از پیش از ابهام است. 

واکنش آذری جهرمی به اظهارات یک کانال انقلابی درباره قائم‌پناه
وزیر ارتباطات دولت روحانی در واکنش به اظهارات یک کانال انقلابی درباره معاون اجرایی رئیس‌جمهور نوشت: آقای قائم پناه هر چه باشد و علیرغم دافعه زیادی که در رفتار دارد؛ خائن به رئیس جمهور و شعارهایش نیست. مشکل شمائید!
محمدجواد آذری جهرمی، وزیر ارتباطات دولت روحانی، در کانال تلگرامی خود نوشت: پیرمردهای تشنه و بی خاصیت دولت، حتی خلاقیت‌های قبلی‌شان را هم از دست داده‌اند. در کانال مثلا انقلابی مطلب حمایتی از یک عضو دولت می‌نویسند تا نزد عقبه حامیان اندک خود، فرافکنی کنند و بگویند مسائل رخ داده در دولت زیر سر فلانی است نه ما!
آقای قائم پناه هر چه باشد و علیرغم دافعه زیادی که در رفتار دارد؛ خائن به رئیس جمهور و شعارهایش نیست. اگر نمک خورد، نمکدان رئیسش را نمی‌شکند. از دید من هیچ کاری را هم بی اذن و هدایت رئیسش نمی‌کند.

دفاع قالیباف از شورای نگهبان
محمدباقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی خطاب به نماینده دهلران گفت: شورای نگهبان نهادی مستقل است و بر اساس اختیارات قانونی خود تصمیم‌گیری می‌کند.
محمدباقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی در جلسه علنی امروز (سه‌شنبه ۴ آذر ماه) و در جریان طرح سوال اسدالله چراغی، نماینده دهلران از وزیر بهداشت، به اظهارنظر چراغی درباره احتمال رد صلاحیت نمایندگان در صورت پرسش از وزرا واکنش نشان داد.
قالیباف تصریح کرد: اسدالله چراغی در بیان سوال خود عنوان کرد که اگر نمایندگان از وزرا سوال کنند، شورای نگهبان آنان را رد صلاحیت خواهد کرد، در حالی که چنین برداشتی درست نیست. شورای نگهبان نهادی مستقل است و بر اساس اختیارات قانونی خود تصمیم‌گیری می‌کند. وی افزود: نمایندگان مجلس طبق قانون اساسی حق دارند از وزرا سوال کنند و وزرا نیز وظیفه دارند در برابر پرسش‌های نمایندگان پاسخگو باشند.

بدهی مداح معروف به رهبری 
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب با اشاره به دیدار شب گذشته محمود کریمی با رهبر انقلاب نوشت: حاج محمود امشب و در شام غریبان فاطمیه، بدهی‌اش را ادا کرد.
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب با اشاره به دیدار شب گذشته محمود کریمی با رهبر انقلاب نوشت: حاج محمود امشب و در شام غریبان فاطمیه، بدهی‌اش را ادا کرد.
  مهدی فضائلی، عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: در گفت‌وگوی کوتاه حضرت آقا با حاج محمود کریمی در شب عاشورا و بعد از خواندن «ای ایران»، قرار شد سرود با تضمین «ایران ای سرای امید » طلب معظم‌له باشد؛ حاج محمود امشب و در شام غریبان فاطمیه، بدهی‌اش را ادا کرد.

 

Facebook Twitter Linkedin Whatsapp Pinterest Email

دیدگاه شما

دیدگاه شما پس از بررسی منتشر خواهد شد. نظراتی که حاوی توهین یا الفاظ نامناسب باشند، حذف می‌شوند.

تیتر خبرهای این صفحه

  • واکنش جبلی و بهروزآذر به تبلیغ کودک‌همسری در سایت آدم و حوا
  • حساب وزارت امنیت آمریکا در اسرائیل ثبت شده؟
  • فیلترینگ شکست خورد چون مانع دسترسی کاربران به اینترنت نشد
  • 70 درصد آلاینده‌ها توسط وسایل نقلیه متحرک خلق می‌شود
  • خاطرات هاشمی رفسنجانی
  • حمید رسایی، حسن روحانی را متهم به قتل فرزندش کرد
لوگو
  • درباره ما
  • تماس با ما
  • همکاری با ما
  • تعرفه آگهی
  • نمایندگی‌ها
  • شناسنامه
  • مرامنامه
  • آرشیو
  • RSS

1401© :: کلیه حقوق قانونی این سایت متعلق به روزنامه ستاره صبح بوده و استفاده از مطالب آن با ذکر منبع بلا مانع است.