لوگو
1404 شنبه 22 آذر
  • صفحه نخست
  • سیاست
  • سخن‌گاه
  • اقتصاد
  • شهروند
  • بین الملل
  • فرهنگ و هنر
  • سلامت
  • علم و فناوری
  • ورزش
  • خواندنی‌ها
  • آرشیو روزنامه
1404/08/18 - شماره 2627
نسخه چاپی

سیاست دولت حفظ معیشت مردم است

فاطمه مهاجرانی سخنگوی دولت در گزارش هفتگی تلویزیونی خود به ملت ایران اظهار داشت: خبری در فضای مجازی و برخی رسانه‌ها مبنی بر قصد دولت برای حذف ارز ترجیحی کالاهای اساسی و دارو منتشر شد که این خبر اکیدا تکذیب می‌شود. اطمینان می‌دهم که دولت هر تصمیمی اتخاذ کند در راستای سیاست جایگزینی و حفظ معیشت مردم اقدام خواهد کرد.
مهاجرانی با اشاره به افتتاح چندین پروژه نیروگاهی و تامین آب توسط وزارت نیرو و با حضور ویدیو کنفرانسی رئیس‌جمهور، اظهار داشت: امروز هفدهم آبانماه است اما همچنان در بسیاری از استان‌ها از جمله تهران شاهد بارش حتی یک قطره باران نبوده‌ایم و لذا از دکتر عباس علی‌آبادی وزیر نیرو درخواست کردیم که در این جلسه حضور داشته باشند و اقدامات وزارتخانه متبوع خود درباره تامین آب و برق مورد نیاز را ارایه کنند. 
وی با اشاره به مشکلات ناشی از ناترازی و قطع برق در طول تابستان گذشته، تاکید کرد: گفته شد که با کسری ۲۴ هزارمگاواتی برق موجه هستیم و وزارت نیرو اقدامات مثبتی در بکارگیری و استفاده از انرژی‌ خورشیدی و تجدیدپذیر آغاز کرده است و از وزیر نیرو درخواست داریم که در زمینه گسترش و توسعه سبد انرژی توضیحات بیشتری به مردم عزیز ایران ارایه کنند.

 

Facebook Twitter Linkedin Whatsapp Pinterest Email

دیدگاه شما

دیدگاه شما پس از بررسی منتشر خواهد شد. نظراتی که حاوی توهین یا الفاظ نامناسب باشند، حذف می‌شوند.

تیتر خبرهای این صفحه

  • سیاست دولت حفظ معیشت مردم است
  • برنامه دولت چهاردهم برای رفع ناترازی‌ها
  • تنش سیاسی و جنگ، اقتصاد را شکننده کرده است
  • ارز سوخت و ارزهای دیگر هم تمام شد
  • سردار حسن‌نیا: حکم کسی که حجاب را قبول ندارد، اعدام است
لوگو
  • درباره ما
  • تماس با ما
  • همکاری با ما
  • تعرفه آگهی
  • نمایندگی‌ها
  • شناسنامه
  • مرامنامه
  • آرشیو
  • RSS

1401© :: کلیه حقوق قانونی این سایت متعلق به روزنامه ستاره صبح بوده و استفاده از مطالب آن با ذکر منبع بلا مانع است.