لوگو
1404 چهارشنبه 14 آبان
  • صفحه نخست
  • سیاست
  • سخن‌گاه
  • اقتصاد
  • شهروند
  • بین الملل
  • فرهنگ و هنر
  • سلامت
  • علم و فناوری
  • ورزش
  • خواندنی‌ها
  • آرشیو روزنامه
1404/08/15 - شماره 2625
نسخه چاپی

احتمال عقب افتادن دوباره فیلم بعدی اسکورسیزی

جنیفر لارنس از فیلمبرداری فیلم «چه اتفاقی در شب» مارتین اسکورسیزی در ژانویه یا فوریه خبر داد اما این احتمال را هم مطرح کرد که فیلمبرداری باز هم عقب بیفتد.
به گزارش ورلد آف ریل، در حالی که به تازگی به صورت رسمی اعلام شد مارتین اسکورسیزی بالاخره فیلم بعدی خود را انتخاب کرده و قصد دارد «آن چه در شب اتفاق می‌افتد» را با اقتباس از رمانی به همین نام از فرانسیس استیگمولر با بازی لئوناردو دی‌کاپریو و جنیفر لارنس بسازد، حالا جنیفر لارنس خبرهای بیشتری از ساخته شدن این فیلم می‌دهد. از آنجا که با توجه به حجم عظیم پروژه‌های در دست توسعه اسکورسیزی هنوز هم شک و تردیدهایی برای ساخته شدن این فیلم وجود دارد، لارنس در مصاحبه‌های مطبوعاتی برای فیلم «عشق من بمیر» لین رمزی، کم و بیش تایید کرده که این فیلم ساخته خواهد شد.
وی گفته است: امیدوارم موقعیتش در ژانویه - فوریه به وجود بیاید اما هیچ‌کس نمی‌داند. فقط وقتی آنجا باشم، باور خواهم کرد. باید دید ... آن چه در شب اتفاق می‌افتد» داستان یک زوج آمریکایی را دنبال می‌کند که برای به فرزندی پذیرفتن یک نوزاد به یک شهر برفی اروپایی سفر می‌کنند. آنها در یک هتل وسیع و تقریباً متروکه اقامت می‌کنند که پر از چهره‌های مرموز است و به تدریج با شناخت بیشتر از دنیای عجیب اطرافشان، درک آنها از خود و ازدواجشان هم بیشتر می‌شود.

 

Facebook Twitter Linkedin Whatsapp Pinterest Email

دیدگاه شما

دیدگاه شما پس از بررسی منتشر خواهد شد. نظراتی که حاوی توهین یا الفاظ نامناسب باشند، حذف می‌شوند.

تیتر خبرهای این صفحه

  • مجسمه «زانو زنندگان برابر ایران»
  • انتشار کتابی از اسحاق جهانگیری
  • پیشگوی دنیای مدرن در عصر بحران
  • فیلم سازی از دل روایت‌های خانوادگی‌
  • احتمال عقب افتادن دوباره فیلم بعدی اسکورسیزی
  • ورزش فرهنگی برای بدن مفید است
  • نمایشگاه آثار بهرام دبیری
لوگو
  • درباره ما
  • تماس با ما
  • همکاری با ما
  • تعرفه آگهی
  • نمایندگی‌ها
  • شناسنامه
  • مرامنامه
  • آرشیو
  • RSS

1401© :: کلیه حقوق قانونی این سایت متعلق به روزنامه ستاره صبح بوده و استفاده از مطالب آن با ذکر منبع بلا مانع است.