باهدف ارتقای آمادگی در برابر تهدیدات سایبری و افزایش ایمنی زیرساختهای شهری، کارگاه آموزشی «اگر به عمارت حمله شد، چهکار کنیم» با حضور فرماندهان نظامی و رئیس پدافند غیرعامل شهرداری ساری برگزار شد.
به گزارش مدیریت ارتباطات و امور بین الملل شهرداری ساری، کارگاه آموزشی سایبری با عنوان «اگر به عمارت حمله شد، چهکار کنیم» صبح امروز یکشنبه با حضور سرهنگ رنجبر از فرماندهان سپاه کربلا مازندران، حسن کلانتری رئیس پدافند غیرعامل شهرداری ساری و جمعی از کارشناسان این حوزه در سالن جلسات شهرداری برگزار شد.
در این نشست تخصصی، مهمترین موضوعات مرتبط با پدافند غیرعامل موردبررسی قرار گرفت. سرهنگ رنجبر با تأکید بر اینکه پدافند غیرعامل بهعنوان یک فرهنگ عمومی در عصر کنونی مطرح است، اظهار داشت: اگر پدافند غیرعامل را نداشتیم، نمیتوانستیم عملیات موشکی را در جنگ ۱۲ روزه در شهرهای مختلف اجرا کنیم.
وی با اشاره به افزایش حملات به زیرساختها در سالهای اخیر، آموزش پدافند غیرعامل را برای روسای ادارات ضروری دانست و افزود: در مواقع بحران و حوادث، مدیران باید توانایی اتخاذ تصمیمات مؤثر را داشته باشند.
مقاومسازی و افزایش ایمنی ساختمانهای شهرداری ساری و اجرای مانورهای شبیهسازی بحران، بهویژه در عمارت شهرداری بهعنوان یکی از نقاط حساس شهر از دیگر مواردی بود که مورد تأکید قرار گرفت.