لوگو
1404 چهارشنبه 7 آبان
  • صفحه نخست
  • سیاست
  • سخن‌گاه
  • اقتصاد
  • شهروند
  • بین الملل
  • فرهنگ و هنر
  • سلامت
  • علم و فناوری
  • ورزش
  • خواندنی‌ها
  • آرشیو روزنامه
1404/07/30 - شماره 2615
نسخه چاپی

تجلیل شورای شهر از شهردار علی آبادکتول

به گزارش روابط عمومی شهرداری و شورای اسلامی شهر؛ رئیس و اعضای شورای اسلامی شهر علی‌آباد کتول از ابوذر اسفندیاری پور شهردار به مناسبت انتخاب وی به‌عنوان شهردار برتر استان در صحن و جلسه رسمی شورای شهر تجلیل کردند. گفتنی است این چهارمین بار است که در طول مدت خدمت اسفندیاری پور به‌عنوان شهردار علی آبادکتول در ارزیابی‌های سالانه استانداری گلستان به‌عنوان شهردار برتر استان انتخاب می‌شود.

شهردار علی آبادکتول: خیابان پاسداران روشن می‌شود
به گزارش روابط عمومی شهرداری علی‌آباد کتول؛ ابوذر اسفندیاری پور شهردار علی آبادکتول گفت: در ادامه فاز دوم خدمت روشنایی، خیابان پاسداران که از معابر پرتردد سطح شهر محسوب می‌شود با نصب پایه چراغ‌های روشنایی دکوراتیو ۵.۵ متری روشن می شود. و در حال حاضر فونداسیون این پایه چراغ‌ها انجام‌شده است و عملیات نصب پایه‌های دکوراتیو به‌زودی آغاز می‌شود. اسفندیاری پور خاطرنشان کرد: در این مرحله محدوده تقاطع پاسداران تا چهار راه باهوش روشن خواهد شد.

نشست بررسی آسیب‌ها و ظرفیت‌های اجتماعی‌ - فرهنگی شهرهای جدید مهستان
غلامرضا زارع: سومین نشست تخصصی بررسی آسیب‌ها و ظرفیت‌های اجتماعی‌ فرهنگی شهرهای جدید با حضور ریاحی مدیرکل دفتر توسعه فرهنگی و اجتماعی شرکت مادر تخصصی عمران شهرهای جدید، مصطفی رضایی مدیرعامل شرکت عمران شهر مهستان، صفری عضو هیئت‌علمی گروه جامعه‌شناسی دانشگاه خوارزمی و جمعی از مدیران فرهنگی و اجتماعی شهرهای جدید کشور به‌صورت حضوری و ویدیوکنفرانسی برگزار شد. در این نشست مصطفی رضایی مدیرعامل شرکت عمران شهر مهستان با تأکید بر اهمیت هویت‌بخشی به شهرهای جدید، نگاه بلندمدت به توسعه اجتماعی و ایجاد پایگاه نخبگان و صاحبان ایده را از اولویت‌های اصلی توسعه پایدار شهری دانست. او اظهار کرد: هم‌اندیشی گروهی و مشارکت اجتماعی می‌تواند پیونده‌ای مستحکم‌تری میان اعضای جامعه ایجاد کند و زمینه‌ساز نشاط و پویایی اجتماعی به‌ویژه در میان کودکان و نوجوانان شود. رضایی همچنین ارتقای سطح کیفیت زندگی شهروندان را زیرساخت اصلی فعالیت‌های فرهنگی و اجتماعی دانست که نیازمند رویکرد علمی و دانشگاهی است. در ادامه ریاحی مدیرکل دفتر توسعه فرهنگی و اجتماعی شرکت مادر تخصصی عمران شهرهای جدید بر ضرورت تقویت امید اجتماعی و کاهش انگیزه مهاجرت در شهرهای جدید تأکید کرد و گفت: زمانی که شهر بر مردم خود تکیه کند مردم نیز به شهر دل می‌بندند این ارتباط دوسویه موجب افزایش تعلق اجتماعی و انگیزه ماندگاری در شهر خواهد شد. صفری عضو هیئت‌علمی گروه جامعه‌شناسی دانشگاه خوارزمی نیز با اشاره به اهمیت تقویت حلقه ارتباطی میان مردم گفت: سرمایه‌های اقتصادی، انسانی، اجتماعی و فرهنگی، ارکان اصلی هویت و پایداری شهر هستند و نقش مهمی در افزایش حس تعلق، مشارکت و اعتماد اجتماعی ایفا می‌کنند.  وی افزود: توسعه فعالیت‌های فرهنگی می‌تواند زمینه‌ساز پایداری شهری، تقویت اعتماد متقابل و ارتقای احساس امنیت اجتماعی باشد. بنابه گزارش روابط عمومی شرکت عمران شهر مهستان این نشست باهدف تبادل تجارب، هم‌افزایی میان مدیران فرهنگی و اجتماعی و ترسیم چشم‌اندازی روشن برای توسعه متوازن و انسان‌محور شهرهای جدید کشور برگزار شد.

 

Facebook Twitter Linkedin Whatsapp Pinterest Email

دیدگاه شما

دیدگاه شما پس از بررسی منتشر خواهد شد. نظراتی که حاوی توهین یا الفاظ نامناسب باشند، حذف می‌شوند.

تیتر خبرهای این صفحه

  • خودکشی یک دانش‌آموز در شیراز
  • اعتراض به اختلال در مترو
  • «اتاق حجاب» زیر ذره‌بین
  • اعتراض صنفی دانشجویان به افزایش قیمت غذا و کاهش کیفیت آن
  • تجلیل شورای شهر از شهردار علی آبادکتول
  • سه منتخب از استان چهارمحال و بختیاری موفق به دریافت تندیس و لوح تقدیر نمونه کشوری شدند
لوگو
  • درباره ما
  • تماس با ما
  • همکاری با ما
  • تعرفه آگهی
  • نمایندگی‌ها
  • شناسنامه
  • مرامنامه
  • آرشیو
  • RSS

1401© :: کلیه حقوق قانونی این سایت متعلق به روزنامه ستاره صبح بوده و استفاده از مطالب آن با ذکر منبع بلا مانع است.