لوگو
1404 چهارشنبه 7 آبان
  • صفحه نخست
  • سیاست
  • سخن‌گاه
  • اقتصاد
  • شهروند
  • بین الملل
  • فرهنگ و هنر
  • سلامت
  • علم و فناوری
  • ورزش
  • خواندنی‌ها
  • آرشیو روزنامه
1404/07/30 - شماره 2615
نسخه چاپی

تقدیر وزیر امور اقتصادی و دارایی از مدیرعامل گروه فولاد مبارکه

برترین عرضه کننده محصولات فولاد مبارکه در بورس کالا
دکتر سید علی مدنی زاده وزیر امور اقتصادی و دارایی در بخشی از سومین همایش تجلیل از برتر ین‌های بورس کالا و رونمایی هم‌زمان از طرح شمش‌های طلای گرمی بورس کالا و گواهی سپرده گندله، کاتد، مس، قیر، میلگرد روی و خودرو، با اهدای لوح تقدیر و تندیس از دکتر سعید زرندی مدیرعامل فولاد مبارکه تقدیر کرد. رئیس دستگاه‌های مدیریت کیفیت و سرآمدی فولاد مبارکه: «حضور فولاد مباركه در جایزه استیلی به بلوغ مدل‌های مدیریتی و چارچوب‌های استراتژی پایداری این شركت كمك می‌كند. »
رئیس دستگاه‌های مدیریت کیفیت و سرآمدی شرکت فولاد مبارکه گفت: حضور در جایزه استیلی، به بلوغ مدل‌های مدیریتی و چارچوب‌های استراتژی پایداری فولاد مبارکه کمک می‌کند.
علی کیانی، رئیس دستگاه‌های مدیریت کیفیت و سرآمدی شرکت فولاد مبارکه در تشریح ابعاد مدیریتی حضور این شرکت در جایزه جهانی استیلی ۲۰۲۵ در گفت‌وگو با خبرنگار فولاد اظهار کرد: حضور فولاد مبارکه در فهرست نهایی Excellence in Sustainability  تنها به‌عنوان یک رقابت بین‌المللی معنا ندارد؛ بلکه فرصتی ارزشمند برای بازنگری در نظام‌های مدیریتی و یکپارچه‌سازی نظام‌های تصمیم‌سازی در حوزه پایداری است.
وی در ادامه افزود: تجربه فولاد مبارکه در این فرآیند باعث شد تا بتوانیم الگوهای مدیریتی خود را در مسیر بهبود مستمر، هم‌سو با معیارهای جهانی توسعه دهیم و چارچوب استراتژی‌های پایدار فولاد مبارکه را در نقشه ‌راه آینده دقیق‌تر و اثربخش‌تر طراحی کنیم. رئیس دستگاه‌های مدیریت کیفیت و سرآمدی شرکت فولاد مبارکه خاطرنشان کرد: در ارزیابی‌های جهانی از جنس جایزه استیلی، آنچه موردتوجه قرار می‌گیرد فقط خروجی یک پروژه نیست؛ بلکه نحوه تفکر دستگاهی، نظام تصمیم‌گیری، یکپارچگی بین حوزه‌های کیفیت، محیط‌زیست، نوآوری سرمایه‌های انسانی است.

پیشرفت 90 درصدی شبکه آب‌رسانی شهر کویری جندق
عملیات لوله‌گذاری شبکه آب شرب شهر کویری جندق با هدف بهبود دسترسی ساکنان به آب سالم و پایدار، با پیشرفت فیزیکی ۹۰ درصدی در حال اجراست.
مدیر آبفای منطقه خور و بیابانک گفت: این طرح به طول ۴ هزار متر و با استفاده از لوله‌های پلی‌اتیلن به قطر ۹۰ میلی‌متر، به‌صورت مشارکتی با شهرداری جندق در دست اجراست و پس از تکمیل عملیات، ۸ لیتر آب شرب در ثانیه از طریق دستگاه آب‌شیرین‌کن تصفیه و وارد شبکه آب‌رسانی می‌شود.
مسعود وفایی نائینی هزینه پرداختی از سوی آب فا در این طرح مشارکتی را بالغ‌بر ۶۰۰ میلیون تومان عنوان کرد گفت: پس از تکمیل عملیات اجرایی، با نصب شیرهای برداشت در معابر مشخص، امکان تأمین و برداشت آب شرب برای بیش از ۵ هزار نفر از جمعیت شهر جندق از طریق یک دستگاه آب‌شیرین‌کن فراهم خواهد شد.
وی حذف تانکرهای آب‌رسانی سیار و بار مالی ناشی از آن را از مزایای اجرای این طرح برشمرد و تأکید کرد: با بهره‌برداری از این طرح، دسترسی مردم به آب شرب پایدار و باکیفیت به‌طور چشمگیری تسهیل خواهد شد.
وی ادامه داد: تا پایان مهرماه تعداد10 شیر برداشت و در فاز دوم و پس از حفر چاه، 15 شیر برداشت دیگر در معابر عمومی نصب می‌شود و امکان دسترسی آسان‌تر شهروندان به آب آشامیدنی را فراهم می‌سازد.
گفتنی است این طرح پس از اخذ مجوز از معاونت مهندسی و توسعه شرکت آب و فاضلاب استان اصفهان و در پی امضای تفاهم‌نامه با شهرداری جندق و برگزاری کمیسیون حفاری، از ۱۵ مرداد سال جاری آغاز شده است.

مدیر منطقه دو عملیات انتقال گاز ایران به‌عنوان مدیر نمونه صنعت نفت سال ۱۴۰۲ معرفی شد
 اسدالله مهری به‌پاس تلاش‌های خستگی‌ناپذیر و نقش مؤثر در توسعه و ارتقای صنعت نفت، از سوی صدیقه خزایی، معاون وزیر و رئیس ستاد جشنواره شهید رجایی، لوح سپاس دریافت کرد.
متن لوح سپاس به شرح زیر هست: 
جناب آقای اسدالله مهری 
مدیر محترم منطقه ۲ عملیات انتقال گاز ایران
 با سلام آنچه امروز بااراده مصمم اندیشه برتر و تلاش هدفمند شما در عرصه خدمتگزاری محقق شد یقیناً پیام‌آور افتخار و سرافرازی میهن اسلامی و صنعت نفت خواهد بود. موفقیت شمارا به‌عنوان مدیر نمونه درون دستگاهی سال ۱۴۰۲ صنعت نفت ارج می‌نهیم. 
این لوح سپاس در سالی که مزین به نام جهش تولید با مشارکت مردم است به‌پاس کوشش‌های خستگی‌ناپذیر شما که با اعتمادبه‌نفس و اراده در توسعه و ارتقاء صنعت نفت نقش داشته‌اید تقدیم می‌شود.  از ایزد منان توفیق روزافزونتان را عرصه‌های مختلف زندگی آرزو می‌کنم.
صدیقه خزایی، معاون وزیر در توسعه مدیریت و سرمایه انسانی و رئیس ستاد جشنواره شهید رجایی صنعت نفت

 

Facebook Twitter Linkedin Whatsapp Pinterest Email

دیدگاه شما

دیدگاه شما پس از بررسی منتشر خواهد شد. نظراتی که حاوی توهین یا الفاظ نامناسب باشند، حذف می‌شوند.

تیتر خبرهای این صفحه

  • پیشرفت عملیات اجرایی بازسازی و بهسازی یک پروژه
  • حضور نماینده ایران در اجلاس FATF پاریس
  • هشدارهای رئیس‌جمهور
  • تقدیر وزیر امور اقتصادی و دارایی از مدیرعامل گروه فولاد مبارکه
  • آغاز نخستین روز كاری مدیرعامل جدید شركت بهره‌برداری نفت و گاز مسجدسلیمان
لوگو
  • درباره ما
  • تماس با ما
  • همکاری با ما
  • تعرفه آگهی
  • نمایندگی‌ها
  • شناسنامه
  • مرامنامه
  • آرشیو
  • RSS

1401© :: کلیه حقوق قانونی این سایت متعلق به روزنامه ستاره صبح بوده و استفاده از مطالب آن با ذکر منبع بلا مانع است.